שלום

מרב.

New member
שלום ../images/Emo13.gif

גיחה קצרה מהשתיקה שלי כדי לחגוג כאן יומולדת שנה בפורום. שנה עברה, אני קוראת את ההודעה ההיא, ומתקשה להאמין שרק שנה עברה, 12 חודשים מלאים בחוויות בעוצמות רגש כל כך גבוהות, בחוויות שנחקקו עמוק בלב ובבטן, ידע שהתווסף, רכות ועדנה וניסיון חיים שלא יסולא בפז. פני הפורום השתנו מאוד לאחרונה, רבות מהותיקות הרו ופנים חדשות רבות מספור הצטרפו אליו. אני ממשיכה לקרוא ולעקוב אחרי העצב השמחה, השאלות והתשובות, השיתוף והתקווה, ובינתיים- מעדיפה להישאר שותקת, למרות שלפעמים נפשי יוצאת לענות, ללטף, לדמוע. ההתנתקות החלה מתוך הרגשה של התרוקנות מסוימת- הרגשתי שאני פשוט לא מסוגלת נפשית לענות יותר, התרוקנתי מהנתינה שלי, המילים לא באו. וזה המשיך בצורך מפורש בהתנתקות לשם התמלאות וצורך לפנות זמן למען עצמי ואישּי. לא יאומן כמה זמן התפנה לי כשהורדתי את המענה שלי ונשארתי רק בגדר קוראת. זמן איכות, זמן עשייה, זמן עם עצמי ועם האהוביקו שלי. כחלק מהעשייה שלי התחלתי ללכת למדַקר, רצון שהתגלגל אצלי בבטן זמן רב, ויצא לכלל פעולה כאשר לאחר ההפריה הראשונה החלו אצלי כאבי גב תחתון קשים (ברור לי שיש קשר בלתי נפרד בין המצב הנפשי לקריסת הגב). פניתי אליו לאחר שלא האמנתי ברפואה הקונבנציונלית (רק בכל זאת בררתי אצל אורתופד שלא פרצתי דיסק...), עשינו 3 טיפולים עד שיכולתי להתיישר, ולאחר מכן התחלנו לעבוד על הפוריות. הוא איש רגוע, שלוו ומקצועי, מלא איכפתיות ואני מרגישה שאני בידיים טובות, מאוד רגועה ומאוד סומכת עליו. בכאבי הגב המשכתי לטפל עם פיזיוטרפיסט מדהים, שהופניתי אליו ע"י קופ"ח והוא זכייה בפיס. אני נהנית מהשיחות איתו לא פחות מההנאה הגדולה כשהוא לש לי את הגב. מכאבי גב שצנחו עלי כרעם ביום בהיר, פתאום מתברר שהיציבה שלי לא נכונה וכדי שהכאבים לא יחזרו על עצמם אני צריכה לעשות כמה שינויים באורחות חיי, וזה כולל בין השאר גם תרגילים וירידה מעקבים (לחלוטין!! טרגדיה גדולה ביותר...) וכן, הדבר הכי חשוב, לאחר תקופה ארוכה של התבשלות, הגעתי לאיש מדהים, מטפל אנרגטי שהחיבור בינינו היה מיידי, עוד בשיחת הטלפון. לא סתם התעכבתי עם יצירת הקשר הראשונית עימו למרות שהייתה לי היכולת להתקשר עימו קודם. ההתבשלות הייתה צורך שלי כנראה, והעיתוי היה חשוב. החיבור המשותף הוביל לעבודה משותפת וסדנת רייקי שנתנה בידי כלי רב עוצמה, שאמשיך להשתמש בו, להתפתח ולגדול איתו. יש כמה קשרים שצריכים להיפתר ואחרים שצריך לקשור, ואני מאמינה לחלוטין שחלק גדול מבעיות הפוריות שלנו נגרם מתוך הנפש. היום יותר מתמיד אני מאמינה שאין מקרה, ושדברים מתגלגלים על מנת להוביל אותנו לייעוד שלנו. לא סתם ולא במקרה התחלתי באוקטובר לפני שנתיים ורבע בשני מעגלים, הראשון- ניסיונות הכניסה להריון, והשני קשור בדרך חיים וראיה מסוימת. אני מרגישה חזק בלב ששני המעגלים הללו קשורים זה בזה ונועדו להוביל אותי למשהו. אני לא יודעת בדיוק למה, אני רק מרגישה את הכיוון, ואני הולכת לשם בידיעה שדברים יסתדרו, שהם יקרו בזמן שלהם וכל מה שעברתי עד עכשיו נועד להכין אותי, ללמד אותי. אני משתדלת ללמוד מכל דבר שקורה לי, אני אוהבת כל מה שקורה לי, גם את הכאב, גם את הדמעות ובוודאי גם את השמחות, את המתנות הקטנות שהחיים מזמנים לי, את האנשים שנקרים על דרכי, חברים ואנשי מקצוע- ומכולם יש לי מה ללמוד, כל אחד מטביע את חותמו ונשאר בליבי. מה שכן קשה לי להתמודדות הוא מה שהאיש שלי מרגיש, אני רואה את הכאב שלו ולא יכולה להתמודד איתו. ההדחקה שלי מחד, יכולת מופלאה שאצלי עובדת ביעילות מדהימה, והשלווה שלי לאחרונה מאידך, והן בוודאי ניזונות זו מזו, גורמות לי לחלוטין לא לכאוב את ה"אין" אלא לראות רק את השפע והיש, אבל האיש לא ניחן במנגנוני ההדחקה שלי, והכאב והרצון אצלו חשופים ללא שום הגנה, ופה הקושי שלי, הנקודה החלשה. אבל אני יודעת שהאופטימיות שלו נסמכת גם עלי, ואני כל כך אופטימית, כלל כך מלאה באנרגיות חיוביות, ואני כל כך יודעת שזה יקרה, ורק מקווה שבשבילו ובשביל שנינו- שזה לא ייקח עוד הרבה זמן. אז זה הכל בינתיים, בינתיים זה הכל- כמו ששורר יהונתן גפן, וקצרה היריעה מלהעביר את כל התחושות, ההרגשות, הדמעות, הידיעות, המעשים, הטלטלות, האהבות, השמחות, ההנאות והניצוצות שהיו מנת חלקי בשבועות האחרונים. מקווה שהצלחתי להעביר אליכם קמצוץ קטן מהאופטימיות, השלווה והאהבה שלי, כי די בה כדי להצית אש גדולה... הרבה אהבה, מרב

עמית@

New member
חמדמד

גם לי קצרה היריעה. מרשה לעצמי במקרה הזה לומר שאדבר איתך לבד. לא שאני מזלזלת במארג הפורומיסטי שלנו- חס ושלום. הופתעתי לראות את שמך מנצנץ ברמה יומולדת שמח
שנה שלמה. עמית שאוהבת

אולה *

New member
מ-ר-ב!!!!!!!!!!

אני שמחה לראותך שוב. כמי שחוגגת שנה בעוד שבועיים, אני יכולה רק להצטער על כך שנשארנו פה יותר מידי זמן, ולאחל לשתינו מעבר מהיר הלאה. נדבר, נתראה, אולה.

מיכל ק-ש

New member
מרברב,

וואוו. איזו הודעת שאנטי. כמו שתמיד טענתי - "הודו זה כאן". לא צריך לסוע רחוק כדי להבין דברים. להיפך. צריך להגיע קרוב. ואת עושה את זה עכשיו וזה מצוין. לא ידעתי על המטפל האנרגטי ואני שמחחה שעשית סדנת רייקי. זה דבר מדהים. חבל שהג´ינג´י בפאזה אחרת. זה די מקשה, אבל אני בטוחה שהאנרגיות שלך, יביאו את שניכם במהרה אל התוצאה המקווה ואז עצביו החשופים ימצאו מרגוע. מחכה כבר לראות אותך ביום שישי. נראה לי שבסוף המפגש כולנו "נעוף". אוהבת אותך תמיד. מיכל

התרגשתי. מתרגשת. מרגש.

את יודעת שאי שם ב"חלל" אני מצויה וניצבת , קוראת וזוכרת ,ותמיד תמיד איכפת לי. לקרוא על הצמיחה שאת מתארת היא שמחה גדולה עבורי (מהולה בצער על נקודות מסוימות שאותן ציינת , אבל כנראה שאין רע בלי טוב ואין טוב בלי רע לפעמים). צמיחה מביאה לפריחה - ואת עוד תפרחי באותו המובן ששתינו יודעות מהו -"תכי חוטר ונצר" , מה שנקרא. וכל השאר - ייכתב בספר דברי ימי הפורום. לשנה הבאה - מאחלת לך פעילות עניפה בפורום הורים. אמן כן יהי רצון. ענת.

סיגל 01

New member
מקסימה שכמוך. היית חסרה.

לא ידעתי לאן נעלמת, ורצית לפתוח הודעה חדשה לפני מס´ ימים ולשאול. אני שמחה נורא לשמוע שאת משקיעה בחיזוק הגוף והנפש, דעתי בעניין ידועה ואני עושה פחות או יותר את אותם הדברים. דיקור יכול לעזור המון בנושא של פוריות (ואצלי נעלמה לה ציסטה אחת כנראה בזכות הטפול). אם את בעניין, יש מטפל ידוע מאד בצמחי מרפא שהוא מתמחה בבעיות פוריות, והוא ידוע כמס´ אחד בתחום. אם תרצי פרטים אשמח לתת לך. (תוכלי להעביר אלי מסר). אני עוד יותר שמחה לקרוא שאת מלאה באנרגיות חיוביות, ובכלל שאת אופטימית (ובצדק). אל תנטשי אותנו יותר. שיהיה לך רק הצלחה.

ינסון

New member
צמחי מרפא

סיגל הי, הייתי שמחה לשמוע על המטפל בצמחי מרפא. המון תודה, יונת

אושרת@@

New member
../images/Emo13.gif היי מרב

כיף לקרוא את ההודעה שלך,,,בהחלט משרה אופטימיות,,, יצא לי הרבה לחשוב עליך לאחרונה ותהיתי לאן נעלמת,,,אפילו שאלתי מישהי והיא אמרה שאת אמרת/כתבת לא זוכרת בדיוק שהחלטת להתנתק קצת,,,רק שזה היה בדיוק כשהחלטתי להתנתק אני מהפורום,,,לא הצליח לי לכ"כ הרבה זמן מאחלת לך שהחזרה שלך תהיה לזמן מאוד קצר

אושרת@@

New member
../images/Emo51.gif מרב נשמע מאוד מענין

מה שיותר מענין הוא איך אשתלב בזה אני עם האנרגטיות שבי והעצבים שלי,,,

יובל@

New member
מרב המקסימה....

כל כך שמחה לראות אותך כאן שוב אופטימית ומחוזקת. כשנעלמת לנו הבנתי שזה על מנת להתחזק בתחומים אחרים. היית מאד חסרה לי וכל פעם חיפשתי את התגובות המדהימות שלך. אני מאמינה בדרך שבה בחרת להגיע לשינוי ומאמינה ששינוי זה יביא לך תוצאות נהדרות בהקדם. גם אני מצאתי מטפל אלטרנטיבי ואני אמורה להתחיל כבר השבוע בטיפול ראשון. אני מקווה מאד שדרך זאת תתאים גם לי כמו שהיא התאימה לך ותביא איזה שהוא שינוי גם אצלי. מצפה מאד לפגוש אתך כבר ביום שישי ולראות את הניצוץ והאופטימיות
המון חום ואהבה יובל

טלי2

New member
מרבושקה ../images/Emo9.gif

כמה טוב לראות אותך מפציעה לרגע בשמי הפורום
כמו תמיד מחממת במילותייך, ובאופטימיות שלך. את יודעת שאני מאמינה בדרך שלך ובטוחה שהיא תביא אותך למקום הנכון. אז תמשיכי להתמלא לך בכל הדברים הטובים

אפרת**

New member
חשבתי לי באמת שקצת נעלמת מהפורום

טוב לשמוע שהחיים מתקדמים ויש בהם אור ושמחה עם כל הקשיים של הטיפולים שמלוים את העוברים אותם. אם היה אפשר הייתי קונה ממך קצת אופטימיות.

ligo

New member
מרבי

העברת בי התרגשות גדולה, צמרמורת ודמעות קטנות של הבנה, הארה, אופטימיות- מה שתרצי. היית חסרה כאן, ההודעות היפות והמעודדות שלך. אני מבינה את זה שלפעמים נגמרות המילים, גם לי מידי פעם יש תקופה כזו. שמחה שבזמן שהיית שקטה כאן היית כל כך פעילה עם עצמך, ואת נשמעת מאושרת מהשינויים החדשים. אני רק אאחל לך שהאושר ששניכם רוצים באמת יגיע בקרוב מאוד כי יותר מוכנה מעכשיו כבר אין... תשמרי על עצמך ועל האיש

אהובתי

את מילות ההתפעמות שלי העברתי אלייך באופן פרטי פה אני שמחה להגיד באופן הציבורי ביותר שזכיתי שיש לי חברה כמוך אוהבת מאוד זוהרה

לך מרבי

אני מרגישה שעד קצות אצבעותייך החוצה את עוברת. זה כל כך חשוב לשמוע ממך על הלימודים הארוכים גם דרך האין ילדים בינתיים הרי אפשר לענות את הנפש. ואפשר להציל אותה ולהרשות לגעת. אני אוהבת את ההבנות שלך לגבי דרכך שהולכות ומתבהרות. אני אוהבת שלרגע לא מפסיקה לחשוב. זה מעצים אותך אולי תוכלי לבלוע אותי מרגישה כל כך ב"איבוד". גם האהבה עם הבן-זוג אינה מדע טהור למרות הכימיקלים של ההתחלה. מקווה שתמיד סביבך יאירו אנשים ויפנו את הדרך שאת עוברת. כי לבן אדם חושב יש יתרון על מי שממית עצמו ביודעין (מה שקצת עושה כרגע לעצמי). הכי מהכל להגיד שאני אוהבת אותך חכמה שלי.

innes

New member
מירב ואינשם - כמה מודעות יש לכן

בנשמה. אני כבר מזמן שכחתי לשאול את הנפש - איך את מרגישה יקירתי? בזכות מכתבים כמו שלכן, אני מעיזה ללכת צעד אחד פנימה ולנסות ולהבין, מה אני רוצה מהחיים האלו באמת. בלי עכבות. בלי לחץ חברתי. מה אני באמת רוצה, וישר מהבטן. בלי שכלתנות מיותרת. תודה על ההארה הקורנת מהמכתבים שלכן. אינס

shirarad

New member
נורא מרגש

מאוד מרגש לקרא את הדרך שעברת. אני כל כך מבינה את ההתרוקנות, כלשונך, את חוסר היכולת לעודד. מבינה עד מאוד. זה מאוד מרגש וגם עצוב אם אני מביטה דרך המשקפים שלך על עצמי, ועושה את הנהלת החשבונות הזו לגבי. מאוד מרגש גם מילות העידוד של כל הבנות הנפלאות בפורום הזה. אני אישית לא מכירה אותך. במקור ההכרות שלי עם נועם היתה בIOL ואח"כ נעלמתם לי עד שמצאתי אתכם לאחרונה וגיליתי שחלפה שנה. נפלא לשמוע על האופטימיות שלך............רק בגלל הרוח" ב
הצלחה
שירי

למעלה