ChicoAnimado
New member
שלום ../images/Emo13.gif
אני ערן, אני חדש פה
בכל אופן, רציתי לספר לכם על משהו שעובר עליי. לפני חודש השתחררתי מהצבא על נסיבות נפשיות בעקבות משבר שעבר עליי. הבנתי שמה שעובר עליי היא תחושת ייאוש קשה שלפעמים החיים לא שווים לחיות בגלל שאי אפשר לחיות אותם בצורה.. מושלמת. זאת התחושה בכל אופן. היה לי לפני כמה ימים תחושה כזאת שמסתתרת בראש שלי איזו אמת גדולה, אמת שאמורה להיחשף, וחשיפתה תעשה אותי מאושר אבל גם.. לא יודע איך להגיד.. הממ - בקיא. היתה לי תחושה שאני כאילו אתהלך כמו איזה נביא שיודע המון דברים. יש לציין שגם כרגע יש לי יכולות להבין אנשים לעומק רק על ידי שמיעה חד פעמית של מצוקה שעוברת עליהם, או לפעמים מהקול שלהם. אני מרגיש שאני מבין דברים גדולים שאל חלקם אין לי גישה, אבל אני מרגיש שאני יודע אותם. אני מקשר את שני הדברים, הייאוש והאנרגיה, כי עמוק בנבכי נפשי אני מרגיש שהייאוש הזה קשור לאיזשהי עוצמה גדולה שמסתתרת בתוכי ואיני מבין אותה. בעבר קישרתי אותה ליצירתיות ומקצועיות. היום אני לא יודע. זה מאוד משונה. קרה לי מתישהו אחרי תחילת המשבר שניהלתי שיחה עם הוריי לגבי המשך חיי. את השיחה ניהלתי כמעט בשתיקה למרות הפצרות מצידם. העניין הוא שהרגשתי הרגשה עצומה של ידע, כאילו הוא צף במוחי ואיני מבין את כולו. כאילו ידעתי אבל לא ידעתי, אתם מבינים? אני אציין שלפעמים אני מרגיש שאיני מסוגל, או יותר נכון - אמור, לעבוד למחייתי, אני מרגיש שאין זה הייעוד שלי בעולם. נשמע מוזר נכון, גם לי. למישהו יש דעה על מה שכרגע סיפרתי?
אני ערן, אני חדש פה