את צודקת כנראה . אבל אף פעם לא פתחתי אותו נכון שאדם יכול לפתח את זה ואני בלי לפתח את זה זה בא אליי. אבל כמובן שאפר לפתח הרבה דברים וזה אחד מהם. לכל אדם מכשף מכשפה או לא זה לא משנה לכל אחד יש כח שישי. אז נראה לי שזה הכח שלי. ולאדם אחר זה משהו אחר אז הוא יכול לפתח כח שעוד אין לו.
באיזה צבע הוא? זה לא אנטי שוביניסטי וזה לא שוביניסטי כאחד, זה בפשטות נועד להבהיר לאנשים שאני נטולת כל אבר זכרי, אז שיפסיקו להתייחס אלי כאל זכר. אם היית טורח לברר היית יודע.
לא לשים לב למין אבל בו זמנית את גם עומדת על זה שאין לך משהו כלומר את מזכירה נקודה שוביניסטית מתוקונת ואל פי כך מוכיחה את הקיום של שתי נקודות ובזה את מציגה את המחשבה השובינסטית וככה יש לך במשפט פשוט את שתי נקודות המבט המנוגדות זה בארך כמו מה שקורה אצל אתאיסטים כלומר הם מתנגדים לרעיון של דת בצורה פעילה ומשכנאים אנשים אחרים להפסיק להאמין ובזה הם יוצרים סוג של דת משל אצמה הדת של אי אמונה בדת
זה משונה לא הגיוני ויותר מזה במידה מסוימת זה בידיוק מה שבני אדם אשו כל השנים זה חלק מהתרבות שלנו מצד אסור לרצוח ומהצד השני מותר להתחיל מלחמה ובה דווקה כן מותר כאילו שהשם של משהו משנה אותו כלומר ב"מלחמה" יש הסכם בין מדינות שאומר שזה הכל הרג לא רצח אנשים מאומנים להרוג אושים את זה בכל הכוונה אפשרית אבל זה לא נחשב רצח? כך גם הדתות שלנו מתיחסות להרבה דברים כלומר מצד אחד אדם שנולד לדת לא צריך לעבור מבחנים או כלום הוא חלק מהדת אבל מישהו מעמין אשר מוצא בדת נחמה ודרך חייב לעבוד קשה ולהוכיח שהוא מספיק "שווה" בשביל הדת זן התורשת של בני האדם מה שעבר אלינו מדור לדור כאשר במקום אחד מלמדים ילדים על איך מתמטיקה היא סוד קיומנו ובמקום אחר כבר הוכיחו שהמתמטיקה היא רק דרך ההיסתקלות על הטבע רק צורת המבט וכאוס הוא יותר קרוב למקור החיים מהמספרים