שלום...

PureSins

New member
שלום... ../images/Emo13.gif

קרו לי כמה דברים מוזרים לאחרונה, אז רציתי לשאול מה אתם חושבים. לפני חודשיים בערך הייתי אמורה לסוע ליומיים לאנשהו, ובדיוק באותו יום שאנחנו נוסעים לקבל מחזור. זה ממש לא היה בזמן המתאים לי, אז יומיים לפני הנסיעה אמרתי לעצמי כל הזמן בלב שאני לא אקבל מחזור. נסעתי, ולא קיבלתי מחזור. חשבתי שזה צירוף מקרים, אז ניסיתי את עצמי, אמרתי לעצמי לעוד כמה ימים שאני לא אקבל מחזור - ולא קיבלתי. בסך הכל זה נמשך חמישה ימים, ביום השישי אמרתי לעצמי שמחר אני אקבל מחזור - וקיבלתי. מקרה שני - הייתי עם שתי חברות שלי, ודיברנו משהו על חיות, אז שאלתי אותן משהו באותו הקשר וזאת לא הייתה שאלה של נכון או לא נכון אלא יותר שאלה של מה הן חושבות, אמרתי לעצמי בלב "ציפור" הרבה פעמים והסתכלתי עליהן, אחרי כמה שניות שתיהן אמרו לי ציפור. וקרו עוד כל מיני דברים קטנים... מה אתם חושבים? צירוף מקרים או מה?

Ligeiro

New member
הממ..

לדעתי בנוגע למחזור מדובר בצירוף מקרים. בנוגע למקרה השני - אני מאמין שיש לך את האפשרות להשפיע על מחשבות הסובבים אותך, טלפתיה, אם תרצי, ואולי יש קשר לתת-מודע של חברותייך, לדוגמא, אם באותו רגע עברה מאחורייך ציפור, גם מבלי שחברותייך הפנו את תשומת ליבן אליה - יכול להיות שבזה העניין.

יקירתי, הוסת החודשית מושפעת

פסיכולוגית. לכן, תקבלי וסת בדיוק ביום שבו תרצי יום שקט ממנה. והיא תאחר בשבוע אחרי שילדה בת 15 תתמזמז עם חבר שלה ותלחץ שהיא בהריון. ככה זה עובד. אין לך מה לחשוש לרוח רעה שהרחם שלך נתקף בה או משהו... לגבי הציפור, אני מהמרת על הכרות חזקה עם הבנות וקו מחשבה דומה. אולי גם חוויות חיים חופפות. יש?

Marsha Figg

New member
אני אהיה הראש פתוח בדיון הזה../images/Emo54.gif

אולי. הכל יכול להיות
רחלי

תשובה

תראי אני מכשפה ויש לי כוח טלפתיה. הכל התחיל כמו שקרה אצלך , זה התחיל השנה. בעצם אני מכשפה מאז שהתחלתי לקרוא! אבל את הכח של הטלפתיה הבנתי שיש לי אותו השנה. אז באחד מהשיעורים חשבתי על שאלה שלא קשורה לנושא. וילד אחד מאחורי הצביע ושאל את השאלה שהיתה לי בראש. אחר כך אני זוכרת שהייתי עם משפחתי וסתם עלה לי נושא לראש וסבתא שלי התחילה לדבר על זה. ופעם אני הסתקלתי על חברה שלי ואמרתי לה מספיק לחשוב על אמא שלך, ועל הילד הדפוק הזה, את יודעת שהוא סתם אחד! והיא היתה בשוק כי זה בדיוק מה שהיא חשבה! ואני כזאת יושבת בכיתה בשיעור וחושבת יו מה התאריך היום ואני שומעת איזה ילד אומר את התאריך. וכשמשהו מתקשר אני יודעת מי זה. ועכשיו אני עושה גם מדיתציות ואחריהן הטלפתיה הרבה יותר חזקה. והיום אני לקחתי ספר מעבר המכשפים ספר ממש ממש יפה, ממליצה בחום. ולפני איזה שבועיים בדרמה נתנו לנו מטלה לכתוב מונולוג אז את שלי כתבתי על נערה שהיא מכשפה בזמן שרדפו את המכשפות בסילם. וקראתי לה קלרה כי השם הזה ישב לי בראש הרבה זמן. אז היום אני מתחילה לקרוא את הספר ומה אני קולטת שאחת מהדמויות שם שהיא מכשפה שמה קלרה. ויש עוד המון מקרים..... אז יכול להיות שיש לך כח טלפתיה גם.

imdark

New member
גם לי זה קרה לא מעט פעמים

אני מדריך בקיטנת מחשבים והשנה היו רבה מיקרים כאלו סתם משהו שטותי אולה לי בראש ומישהו אומר את המשהו השטותי הזה או שאני ממש מנחש מה מישהו מתקוון לומר זה קרה לי ממש הרבה (דרך אגב נקודה מאניינת שלפי מה שהבנתי מסיבה כלשהי הרבה מאוד מכשפים ומכשפות גילו את הכוחות שלהם או גילו כוחות נוספים השנה{אני מתקוון מבארך סוף שנה שעברה} יכול להיות שקורה איזה משהו שפותח את היכולות הללו אבל מי יודע)

WindsOfWar

New member
...

לי דבר כזה קורה מליון פעמים, ומה? זה עדין לא עושה אותי מכשף. אם לכל אחד שיודע קצת טלפטיה היו קוראים מכשף או מכשפה, אז אני בטוח שיותר מחצי עולם היו מכשפים או מכשפות.

imdark

New member
גם זה נכון

ואני גם לא חושב שאף אחד פה אמר שמישהו פה אמר שהיא מכשפה בגלל זה עם תבדוק עוד פעם אף אחד לא הזכיר את הרעיון הזה

imdark

New member
אני בן

JAST A FUN FACT חוץ מזה היא אמרה שהיא הייתה מכשפה לפני זה "בעצם אני מכשפה מאז שהתחלתי לקרוא!"

WindsOfWar

New member
סליחה, טעות(לגבי המין).

תיקרא עוד שורה למעלה. "תראי אני מכשפה ויש לי כוח טלפתיה. הכל התחיל כמו שקרה אצלך , זה התחיל השנה. בעצם אני מכשפה מאז שהתחלתי לקרוא!" הינה היא כתבה שהיא מכשפה, היא עכשיו מכשפה. כבר שנה, מאז שהתחילה לקרוא מחשבות. ניראה לי שאתה לא הבנת אותי ואת התגובה שלי ולאן היא קשורה.

imdark

New member
אתה יודע מה זה סתם דיון חסר משמעות

נחקה עד שהיא תאמר מה שהיא היתכוונה אליו באצמה סוכם?

imdark

New member
לא אמרתי ויכוח אמרתי דיון

אתה לא יכול לדעת למה היא היתקוונה בלי להיות היא וגם אני לא שנינו מצויים בסופו של דבר בדילמה בה לכל אחד יש הוכחה מספקת אבל מולנו עומד אדם עם דעה שונה ולכן אדיף לחכות אד שהיא תגיע ותגיב באצמה לא? ויכוח הוא מצב שבוא הקרב התחיל הכלים על השולחן וכל אחד מזיז את שלו בתורו אנחנו רק הצגנו שתי דעות שונות בלי להתחיל את הויכוח אצמו הכלים על השולחן אבל אחד השחקנים מתחרט כי הוא מוצא שאין מספיק כלים על השולחן כדי לשחק (משחק אפשרי אבל חסר להיטות והיגיון מסויים)

WindsOfWar

New member
אתה מבלבל אותי.

אתה אומר לי שהיא לא מכשפה, כי לא ממש הבנתי איך כל ההודעות שלך קשורות. בבקשה תסביר לי.

imdark

New member
לפי דאתי

היא היתכוונה שהיא הייתה מכשפה לפני זה ורק אכשיו היא גילתה את היכולת הטלפתית אבל כמו שאמרתי הדיון הזה חסר משמעות בו נחכה למה שהיא תאמר יכול להיות ששנינו טועים והיא היתכוונה למשהו אחר לגמרי סליחה על הבלבול פשוט הוודאות שלי מתכוונות לזה אתה באצם דיי ממהר להסיק מסקנות על דבר שאינך בטוח בו אני מציע לנסות תמיד לראות דרך אחרת לפני שאתה מתחיל לעמוד על עמדתך זו פילוסופיית חיים נהדרת ומאוד מומלצת אחת האהובות אלי

WindsOfWar

New member
פשוט היא אמרה את זה במפורש, היא לא

הזכירה את העבר, אלא רק את מתי היא התחילה לקרוא מחשבות... בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי. נסגור את זה.

אני מכשפה.

אני אמרתי שאני מכשפה כבר המון זמן!!!!!! וזה אומר שזה יותר משנה!!!!!!! הרבה יותר!!!!!!!!!! זה כבר כמה שנים. והיכולת הטלפתית התחילה רק השנה. ואני מכשפה כבר הרבה לפני שגיליתי שיש לי כוח טלפתיה.

ToryMaster

New member
כן, חומד

את מכשפה מהיום שנולדת, ככה זה עובד. וטלפתיה? זה לא כוח מגניב, זו יכולת שכל אחד יכול לפתח.

למעלה