שלום

Rifted puppet

New member
שלום ../images/Emo13.gif

זו לא הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום- אבל אני בעיקר קוראת כאן. היום, בעקבות הכותרת בתפוז על הומופובים, נכנסתי שוב- קראתי ונהניתי. אז קודם כל רציתי להגיד תודה- ממש כיף לקרוא כאן- בעיקר בגלל התמיכה, הרגשה של מעין משפחה וירטואלית ו"אתם לא לבד". גם כשלא כותבים כאן- מאוד נעים לקרוא. אז תודה.
ודבר שני אך חשוב לא פחות- החלטתי להצטרף לפורום (דבר שאני לא עושה לעיתים קרובות מדי. מסיבות לא ברורות אני ביישנית מאוד ברשת- למרות שאני לא ביישנית בכלל במציאות). אז... קצת פרטים עלי: שם: תום

תום אבני הכוסון ../images/Emo35.gif

סתם חחח .. היי תום (אני יודע שזאת בת) .. אממ .. גמני כותב לך בעקבות הכותרת שבתפוז . וברשת לא צריך להיות ביישן\נית כי לא רואים אותך יודעים עליך פרטים !

תום אבני לא כוסון!

תום אבני הוא זדוני! אבל זה לא מקלל את השם תום, כי אני מכירה תום כוסית, וגם טום כוסית. הי, פתאום קלטתי, אני מכירה ארבע ט/תום בנות! סבבה...

Rifted puppet

New member
תפוזטיפש שלח את זה באמצע....

אני שונאת שזה קורה... בכל מקרה, הנה ההמשך: אני בת 15 (טוב, עוד חודשיים...) ולמיטב ידיעתי אני ביסקסואלית (כן, כבר אמרו לי שאני צעירה מדי בשביל להיות בטוחה- ואני מקווה שלא יגידו לי את זה גם כאן...
). חברה אחת שלי יודעת, והיא מקבלת את זה יפה. יש לה בן דוד שהוא הומו ושכנים (גברים) שהם זוג נשוי. יש לי קבוצת חברים בעיר אחרת, שהכרתי כשחברה שלי הכירה לי מישהו שגם הוא דו-מיני והוא הכיר לי קבוצת חברים משם, כולם בני נוער בגילאים שונים, כולם הומואים/לסבית/דו. זה היה מעניין- אם כי גם מוזר. אני לא רגילה לאנשים שאין להם בעיה עם זה... בכל מקרה- התפתחה טלנובלה קטנה (נדלקתי על מישהו תפוס, ואז הוא וחברה שלו נפרדו והיא נדלקה עלי {באופן הדדי הפעם}- בקיצור, משעמם לא היה). זהו, בערך. כרגע אני פנויה מקשר כלשהו (נדמה לי ששברתי שיא, בערך התקופה הכי ארוכה שאני פנויה מאז שפגשתי את הקבוצה הזאת...). מקווה שתקבלו אותי לפורום [=

כולם ביחד: אוהבים אותך תום

בנוגע לפורום, אנחנו נדסקס (עם דקש על סקס) בנושא בישבת וועד הפורום ונשקול את עניין קבלתך בכובד ראש. סתםםםם צוחקים איתך זה הכל מאהבה. אני הילה, אבל החברים שלי קוראים לי הילה. כעיקרון כל אחד קורא לי איך שהוא רוצה. אז מה קורה איתך? מה נשמע? מה נ'יינים? ווטס אפ? מה הולך? בלע, אין לי כוח לים של שאלות חסרות תועלת, אבל תצפי לזה בהמשך. "תראה ילד, הרשמת אותי ואותי לא קל להרשים. ואווווווו מכונית כחולה!"

fogy day 14

New member
היי!!!!!! ../images/Emo121.gif

*מזהה אותך מהקומונה* מה נשמע? אני לא ממש שייכת לפורום, נכנסתי כי מישהי הכריחה אותי.

Rifted puppet

New member
רע לי

אתמול הייתי בבית של חברה שלי, היא הזמינה את כולן אליה. בהתחלה, ב10 הדקות הראשונות, היינו 4 בנות וחיכינו שהשאר יבואו. כרגיל, זפזפנו ערוצים וצחקנו בזמן שאנחנו מחכות. ואז נתקלנו במה אם לא הזבל הטלוויזיוני העונתי- פרויקט Y. אחת מהחברות, שרואה את זה בקביעות (לא ברור למה) רצתה שנעצור כי היא "פסהסה אתמול את החלק הזה ואמרו לה שזה קטע כזה יוואווווווווו". *יש לציין שאף אחת מהנוכחות באותו רגע לא יודעת שאני דו-מינית* ואז נתקלנו בדמות של ביסקסואל (זאת שרואה הסבירה לנו בפירוט רב מדי מי כל אחד מהפסיכים שם, מה עברו, נטיותיו המיניות, גיל, ועם מי הוא הספיק לשכב מהווילה). התגובות אליו היו מופתעות ומזועזעות במיוחד. מהר מאוד השיחה התגלגלה לכיוון הומואים/לסביות/ ובעיקר ביסקסואלים. מסתבר שעם הומאים/לסביות אין להן שום בעיה, אבל ביסקסואלים... התגובות שלהן היו בעיקר- "מוזר" "דוחה" "אי אפשר, צריך להחליט בנים או בנות" ו"סוטה". ממה שהן אמרו הבנתי שלביסקסואליות מקושרת בעיניהן גם זנותיות כלשהי, מעין "שוכבים עם כל אחד/ת". זה כל כך לא נכון. ואלה החברות שאני מכירה מאז שאני בת שש. רע לי. רוצה צומי ]=

דבר ראשון קבלי ../images/Emo24.gif

אני ממש חייבת לזוז עכשיו,אני מבטיחה תגובה אמיתית מאוחר יותר היום, או מקסימום מחר. תזכירי שתמיד יהיו אנשים שאוהבים ומקבלים אותך!

resputin

New member
הממ,

ולמה לא חשבת על להגיד את דעתך ולהציג דעה שונה? הרבה אנשים, כשמגיעים לנושא שכזה, לרוב מרגישים כאילו נתקע להם "גוש" בגרון והם שותקים. חלילה יגידו דעה אחרת, כי זה יכול 'להוציא אותם מהארון', ולדעתי, אין ממש סיבה.. לא יודע, אני הייתי אומר את דעתי, אולי זה היה משנה או פותח את העיניים שלהן למחשבות חדשות.

Rifted puppet

New member
מוזר, זה לא שלח את התגובה שלי...

/: בכל מקרה- אמרתי, והרבה. אבל זה לא דינה כלום. השיחה נגמרה בקרירות של "טוב אז אני חושבת שזה סוטה ודוחה ואת לא. די עם השטויות האלה כבר."

למעלה