שלום

• פותח הנושא shmez
  • פורסם בתאריך

shmez

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני רוני וגם אני חולה על אלניס *אוהבים אותך רוני* בכל אופן...אני אוהבת אותה מהקליפ הראשון אוד טו נו... וחצמיזה הייתי בהופעה שלה כשהיא היתה פה עם סופרגראס

Mייקל

New member
דן!

רק שתדע לך שבכל פעם שאני רואה את התמונות מההופעות שלה שאתה מפרסם אני מתמלא ברצון ענק להיות בהופעה שלה! אני משתחרר עוד 4 חודשים, ובשנה הבאה, כחלק מהטיול שלי (מי ייתן ויהיה ארוך) אני מתכוון להיות בהופעה שלה.

AlanisJunkie

New member
ברוכה הבאה...

מייקל, אתה רוצה לגרום לי (שוב) לרצות למות?
עוד ארבעה חודשים אתה בחוץ? כמה שאני מקנא בך....אתה לא רוצה לדעת כמה זמן נשאר לי...

AlanisJunkie

New member
מייקל...

אני משרת בסירקין, אגד 167. התגייסתי באוקטובר האחרון. רק תשעה חודשים בצבא....אפילו רב"ט עדיין אין לי...חחחחח

AlanisJunkie

New member
חחחח...../images/Emo6.gif

חפיף...אצלי בגף אני הפז"מניק...:) 4\3 מהגף רק חודשיים בצבא.

Mייקל

New member
איך רואים שאתה חל-האווירניק

לפי "אצלי בגף ". "גפים" (ולא אגפים או מדורים) יש רק בחה"א, כמו קלירנס במקום ט' טיולים. אני על כל פנים, שונא שנאת מוות את החיל הזה! מה את עושה?

AlanisJunkie

New member
LOL...../images/Emo6.gif

אני דווקא אוהב את החיל הזה. ואפשר להבין למה אתה שונא אותו...(נו, אין לך בריכה בבסיס, ולא קולנוע, והאוכל על הפנים....בקיצור, אתה לא בחיל האויר...
). בכל אופן, התפקיד שלי, נכון לעכשיו, לא מוגדר, כי היו לי הרבה ריבים הם המפקד הטיפש שלי ואני בתהליכים לקבלת תפקיד. יבוא יום והמפקד שלי יחטוף ממני באחד המאמרים שאכתוב באתר..

Mייקל

New member
עכשיו אני ממש מסוקרן

אתה בתפקיד מנהלתי? (טייסת מנהלה?) אגב אני כן בחיל האויר ויש לי בריכה, קולנוע ושאר ירקות...

AlanisJunkie

New member
חחח...../images/Emo6.gif

הייתי במדור תקש"ב, כל החשבים והחארטה שלושה חודשים, אח"כ הייתי בתפקיד רישומי חודשיים וחצי...בכל התפקידים הייתי תחת אותו מפקד סורר שלא מסתדר עם אנשים שקצת חושבים ולא אומרים לכל דבר שלו "נעשה ונשמע".
בכל מקרה, גם אתה בחיל האויר? חח....טוב, אז על מי אני מנסה עכשיו לעבוד? חחחח
חיל אויר זה באמת בעעעעעע......

Not The Doctor

New member
היי רוני, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

גם אני חדשה פה... בת כמה את? יש לך אייסיקיו? Not the Doctor

shmez

New member
חחחח....ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כן יש לי איי סי קיו.. 167531598

Not The Doctor

New member