ברוכה הבאה
N Not The Doctor New member 3/7/03 #11 ../images/Emo93.gif את.... *בוכה* את מעשנת.... מממ... *עושה פרצוף של ילד קטן שנעלב* Not The Doctor
S shmez New member 3/7/03 #12 כן...סורי אם איכזבתי... ומייקל..אם אתה רוצה אני אבוא איתך!!!! הייתי בהופעה שלה ו..בא לי עוד אחת
S symptoms New member 3/7/03 #14 שאלה להילה ולרוני../images/Emo59.gif אפשר לצרף אתכן לרשימה שלי באייסי רעות
N Not The Doctor New member 3/7/03 #18 רצוי... בשמחה! 348640392 Not The Doctor נ.ב המספר שלך הוא במקרה: 94348761?
R Rוית New member 3/7/03 #16 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif *אוהבים אותך רוני* סחטיין על אנג'לינה בכרטיס
J j u n k New member 3/7/03 #22 *מצטרפת לרוית* רק בגלל האנג'לינה בכרטיס...צברת אצלי נקודה בונוס ברוכה הבאה,נדאג לכך שתסתדרי פה מצויין נ.ב מה היה הקטע שלא הבנתי עם הסיגריות?<
*מצטרפת לרוית* רק בגלל האנג'לינה בכרטיס...צברת אצלי נקודה בונוס ברוכה הבאה,נדאג לכך שתסתדרי פה מצויין נ.ב מה היה הקטע שלא הבנתי עם הסיגריות?<
S shmez New member 4/7/03 #27 חחח...תודה תודה.. וד"א...אם אתן כל כך אוהבות אותה... תרשו לי להזמין אותכן לפורום המפואר שלה פה בתפוז... ואיזה סיגריות
חחח...תודה תודה.. וד"א...אם אתן כל כך אוהבות אותה... תרשו לי להזמין אותכן לפורום המפואר שלה פה בתפוז... ואיזה סיגריות
R Rוית New member 4/7/03 #28 מכירה את הפורום שלה, נחמד../images/Emo13.gif והסיגריות האלו.. סתם לא הבנו מאיפה זה הגיע..
S shmez New member 5/7/03 #31 אההההההההה.... אני והיא דיברנו באיי סי... ואמרתי לה שאני יוצאת לסיגריה.. היא התאכזבה שאני מעשנת..זה הכל...
אההההההההה.... אני והיא דיברנו באיי סי... ואמרתי לה שאני יוצאת לסיגריה.. היא התאכזבה שאני מעשנת..זה הכל...