שלום!

Ne§t£A GirL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

לך קל! את כותבת פעמיים ומוחקת, אנחנו פשוט כותבים עוד הודעה אחרי זה... תפוז מפגר!

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo117.gif

כן, לי קל. אני מוחקת לכולכם את ההודעות כפולות.

Ne§t£A GirL

New member
תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

תודה, תודה, תודה:) [לא, זה לא בציניות...באמת תודה, אני יודעת שזה יכול לעצבן...
]

Ne§t£A GirL

New member
ענת...../images/Emo108.gif

אני רוצה להעיר לך בכלליות על משהו- אני רואה שאת בד"כ עושה את הקווים ישרים בקצוות. לא למטה, אלא בקצוות של חולצות ובלמעלה של המכנס...זה ממש הורס...

Ne§t£A GirL

New member
לא דיברתי על זה...../images/Emo108.gif

נזכרתי כי ראיתי את זה... ולדעתי, אם זה טיוטיוריאל זה צריך להיות נכון, גם בפרטים הקטנים- כמו הפלטה שמשתמשים בה, חזה, שיער, הצללה, וכן-גם הגימורים...

לדעתך.../images/Emo58.gif

אבל אני חושבת שלשנות עכשיו חצי מהטיוטוריאלז כי יש בהם טעויות, מהסיבה הפשוטה-הם נעשו מזמן, זה מטומטם, מעצבן, ו...גט ריל...מי יעשה את זה?

Ne§t£A GirL

New member
המממ...../images/Emo108.gif

ענת, את מדברת איתנו על הערות בונות-הנה, נתתי לך אחת, למה את לא מקבלת אותה? את לא חייבת להקשיב לי-זה הטיוט´ שלך, לא שלי. ואם זה הטיוטיוריאל שלך, תקחי עליו אחריות, שבי אחה"צ אחד ותעשי את זה. יותר משעה וחצי זה לא ייקח לך, באחריות.

לירי מותק../images/Emo58.gif

אני לא הולכת לספר לך מה יש לי לעשות בשעה וחצי האלה, גם אם הם יחליפו את עצמם בדקה וחצי. אין לי זמן, ואין לי כוח, ואם כל כך אכפת לך מזה, תעשי את זה את. כי לא, לא התעצבנתי בגלל ההערה הבונה, התעצבנתי בגלל שאת עומדת בצד ונותנת הערות, זה כל מה שאת עושה בשביל האתר הזה. ואני ממש לא רוצה להכנס איתך לוויכוח על זה, אז תעזבי אותי.

Ne§t£A GirL

New member
...../images/Emo108.gif

דווקא כן עשיתי משהו למען האתר הזה, טיוטיוריאל-לא קיבלת. הצעתי 3000 פעם לעזור לך לבנות את האתר הזה-לא רצית. נותנת עצות מהצד-שלא ממש קיבלת. מה עוד לעשות? ולא, אני לא אלך לתקן את הטעויות באתר שלך, כי זה האתר שלך-לא שלי. אני מוצאת את הטעויות האלה-אני יודעת מה הן אז אני מתעלמת מהן. אבל אנשים חדשים לא יודעים שאלה טעויות ומחכים אותך אחרי זה.

למעלה