שלום

bitom

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אחרי תקופה ארוכה חזרתי לארץ, אז נכנסתי להגיד שלום לפורום שהכי מתאים לי

no one10

New member
היי=)

מה קורה? תספרי לנו איזה היית, כדי שנאכל את הלב?

bitom

New member
תספרי../images/Emo35.gif |אייקון של מגרד בראש|

מצטער לאכזב אותך, אבל אני מהצד השני
ולשאלתך - גרתי בצרפת, ועשיתי שם דברים ש... לא מדברים עליהם

bitom

New member
לגרום לך לקנא...

אוקי - צרפת, ביתם של הרבה אנשים מאוד יפים, מקום שהמיניות בו הרבה יותר פתוחה, עם שני המינים... ויש עוד. היו לי שם הרבה התנסויות ראשוניות, וגיליתי שישראלי חסון עושה להם את זה
אה, ואגב, פאריז היא גם סתם עיר יפה, בלי קשר למיניות

no one10

New member
אווווווהההההאא

סליחה על הבילבול;) דברים שלא מדברים עליהםם. סיקרנת אותי. ו.. ממ.. בן כמה אתה? מה עושה? וכל מה שבא שבא לך לספר=)

bitom

New member
ההתנצלות התקבלה, אבל בפעם הבאה תצטרכי לעבוד

יותר קשה בשבילה
אני סטודנט, לומד מנהל עסקים, רווק, גר בדירה קטנה בת"א, ואחרי כל החוויות שהיו לי בחו"ל אני יכול להגיד שאני חי חיים די משעממים כרגע :) ואולי כדי להכיר אותי יותר טוב, אני אתן לכל אחד כאן לשאול שאלה אחת שאני אענה עליה - נזרום ונראה לאן נגיע :)

גיאצו89

New member
מי יותר מגניב? טימון או פומבה?

סתם. האם אתה נמצא במקום שבו ראית את עצמך לפני כמה שנים? אם היית יכול להיולד סטרייט האם היית מסכים? אם היה לך יכולת לבחור אם הבן שלך יהיה הומו או סטרייט מה היית בוחר? אם נותנים לך מקום כלשהו להיות בו כרגע, באיזה מקום תבחר? האם אתה חושב שיש סיכוי כלשהו לשלום? מי לדעתך היה ראש הממשלה הטוב ביותר? איזה בטרייה יותר טובה? אנרג'ייזר או דורסל? סורי על ההיסחפות

bitom

New member
כמה שאלות ../images/Emo13.gif

פומבה (לא יודע למה)
אם הייתי במקום שראיתי את עצמי, היה לי משעמם - מה שכיף בחיים זה שהם דינאמיים, וצריך לדעת לזרום איתם.
להיוולד סטרייט? אתה רוצה להיכנס לויכוח של אם נטייה מינית היא מולדת או נרכשת? :) האמת היא שמעולם לא השקעתי מחשבה ב"מה היה קורה אם" - טוב לי עם מי שאני ועם מה שאני, וזהו.
מה הייתי בוחר? שתהיה לו זוגיות טובה, לא ממש אכפת לי עם מי.
בחזרה בצרפת, הבית השני שלי
אם היו לנו מנהיגים אז כן, בהחלט. במצב הנוכחי, איבדנו את הכיון, החזון והמצפן המוסרי, ואין שם למעלה אף אחד שהוא אישיות מספיק גדולה כדי להיות מנהיג אמיתי. (אבל אתה לא רוצה להתחיל עם פוליטיקה, נכון?
)
דוד בן גוריון כמובן, היה לו מה שחסר בימנו: חזון.
אנרג'ייזר כמובן, שאני אוותר על כזה שפן?
אגב - למה הפורום הזה כל כך ישנוני?

גיאצו89

New member
לפי מה שראיתי עד כה

הפורום הזה מורכב מ50% חיילים שבאים לפה בסופ"שים, 30% חברה שמפעם לפעם פה, 15% פעילים ו5% שפה אבל בצורה פסיבית.. אני מחפש דרכים לעורר אותו..

bitom

New member
אז בוא נחשוב ביחד על דרכים לעורר אותו...

או שפשוט אין הרבה ביסקסואלים במדינה שלנו... וזה לא ממש הגיוני
מה שגרם לי לחשוב, שאני לא לגמרי בטוח מה ההגדרה לבי - האם גבר שהזדיין פעם אחת עם גבר הוא בי? מי ששוכב על בסיס קבוע עם בני מינו? מי שהיתה לו לפחות מערכת יחסים אחת עם בני מינו? מי הוא בי?

t i t i13

New member
אני אני רוצה שאלה =]

אממ איזו מוסיקה אתה אוהב לשמוע? =] זו בדרך כלל השאלה הראשונה שאני שואלת ;) אגב, מעיין, נעים מאוד =)

bitom

New member
מוזיקה זה קשה...

כי אני שומע כמעט הכל - מג'אז ועד רוק, דרך ישראלית מכל הזמנים, מוזיקת עולם, כמעט הכל :) איזו מוזיקה את אוהבת? אני טום, למקרה שזה לא היה ברור מהכינוי :)

SSAAMMEEYY

New member
ברוך הבא לפורום

השתלבות נעימה :) אתה מוזמן להתפנק לך בינתים על
+

bitom

New member
הקפה היה טעים, תודה..

לגבי העוגה, אתה יכול להסביר לי למה היה בה חור באמצע?

SSAAMMEEYY

New member
אה, החור? ../images/Emo12.gif

שמע, כולם מקבלים את זה עם חור באמצע. אל תרגיש בודד... גם אני בזמנו כשהפורום הזה רק נפתח קיבלתי את אותה העוגה עם החור זה עניין סודי מדי בשביל לספר לך כבר מעכשיו תאלץ להעזר בסבלנות.

למעלה