שלום

שלום ../images/Emo13.gif

קודם כל, יאי איזה כיף שיש כזה פורום
אני חדש פה כמו ששמתם לב
יש לי שאלה... למי שמבין בסוכנויות ובתחום, מה אתם חושבים על ג'יי ג'יי מודלס? שבוע טוב לכולם 3>

עמי1986

New member
........

ג'י ג'י מודלס לא שמעתי עליה.....אני אישית לא ממליץ לך ללכת לשם... טאץ' גם כן סוכנות קטנה ולא יצא לך ממנה כלום.... ופרופשיונל סוכנות ממש קטנה ושמעתי גם דברים לא טובים על הבעלים שלה... בקיצור לא לא ולא! תנסה במקומות אחרים אם כבר אתה מחליט להיכנס לתחום..

גם ככה לא..

התלהבתי מהם כ"כ.. ולגבי ג'יי ג'יי גם אני לא שמעתי עליהם :) יאללה ממשיך הלאה :D תודה בכל מקרה...

עמי1986

New member
אתה יכול להעלות תמונות שלך פה

אם יחשבו פה שיש לך עתיד כבר ישימו עליך עין כמה אנשים ;)

prezik

New member
../images/Emo205.gif

ג'יי ג'יי אין לי שמצ, לא שמעתי עליהם.. טאץ' לא לא ופורפשיאונל...ביג נו!! תעלה תמונות ופרטים:)

הנה :p

ומה אתם חושבים על אימג'? :) גובה : 1.83 משקל : 75 מה עוד ?:) (התמונות מה24 במאי 2008)

עמי1986

New member
אימאג'?

בטי רוקוואי!!! כאילו ברור שאם מציעים לך לפי דעתי לך על זה... רק שאני לא יודע עד כמה המחלקת דוגמנים שלהם מפותחת....

עמי1986

New member

תתעלם ממה שכתבתי בקשר למחלקה של הדוגמנים.... אם יש לך אופציה לאימאג' לך על זה~

עמי1986

New member
בין הסוכנויות הכי חזקות בארץ

יולי לוק אימאג' ורוברטו...כן רוברטו... לפי דעתי הכי חזקות אולי השמטתי מישהו

אמממ עוד עצה קטנה :)

אימג' רצו לקבוע איתי פגישה, ואמרו שיש שתי אופציות : 1) להיפגש עם בטי
פגישה של שעה ולשלם 350 ש"ח.. 2)להיפגש עם השותף שלה :) וההבדל הוא שבטי יותר בעניין של הדוגמנות והשותף בפרסומות וכאלה, אבל אם אני אהיה מספיק טוב הם גם יזרקו עלי איזה מילה לבטי או משהו? אני החלטתי להיפגש עם השותף :) כי לא מתכוון להתחיל לפזר ת'כסף סתם ככה, אני אוהב ללכת על בטוח:)

עמי1986

New member
בקטע הזה אני כבר מנוע מלדבר

אני לא מבין כל כך לעומק הסוכנות אבל זה לפי דעתי חארטה שבטי היא יותר בעניין של דוגמנות והשותף הוא בעניין של ניצבים (אם הבנתי נכון) ברגע שהשותף יראה אותך וימצא לנכון שיש לך פוטנציאל הוא יעביר דיווח.....אם הם חושבים שאתה יכול לעשות בשבילם כסף תסמוך עלי שהם לא יתקעו אותך במחלקת ניצבים לפירסומות וכאלה....

נראה לי ש..

לא ממש הבנת אותי, אבל אני קיבלתי תשובה גם מהאי הבנה :) התכוונתי שהשותף שלה יותר בעניין של פרוסומות, ופחות דוגמנות, אך לא משנה :D תודה בכל מקרה :D

Nofar2009

New member
אממ...

אתה לא במקרה עובד בקאסטרו\ רנואר???? אתה ממש ממש ממש מוכר לי!

למעלה