שלום..

M y s e l f1

New member
שלום.. ../images/Emo13.gif

קודם כל שלום.. אני מתכננת להזמין גיטרה מארצות הברית ויש לי כמה שאלות. בעיקרון הגיטרה שאני רוצה זו זאת: http://www.music123.com/Fender-American-Stratocaster-Left-Handed----Solid-Body-Electric-Guitar-i56638.music (שמאלית) ככה, חברה שלי אמרה לי שגם לה קנו אותה גיטרה מארה"ב והיא נשמעת צווחנית בגבוהים. זה מטומטם לשאול אבל זה נכון? כאילו, אולי היא פשוט נפלה על גיטרה לא טובה? =\ זה דיי מדאיג אותי.. יש לי ציפיות מהגיטרה הזאת ואני אתאכזב אם היא בסוף תשמע לא טוב :( ודבר שני יש הבדל בין עץ רוזווד למייפל באיכות? תודה לכל מי שיענה!

jazzisco

New member
דבר ראשון-

לא קונים גיטרה לפני שמנגנים עליה. דבר שני- סטארט זאת הגיטרה שלדעתי נשמעת הכי טוב, בכל מצב. אז פשוט מה שקרה, זה שהחברה שלך לא יודעת לכוון את הטונים בגיטרה/ מגבר.

ran 15

New member
שמאלייייייית ../images/Emo3.gif חחח...

חלום ^^... חברה יש מה לשדאוג להזמין המאתר הזה ?!?.. האם הוא שולח כל דבר לארץ ?...

doc monti

New member
עד כמה שזכור לי

דברים כמו גיטרות של פנדר/גיבסון ועוד הוא לא שולח לארץ. אפשר להיעזר בשירות של mustop ואחרים...

ran 15

New member
ז"א -

שאני מזמין ממנו שולח ומבקש מחברת שילוח לאסוף את זה ממנו ולהביא אליי ... הבנתי נכון !?... מ-1-10 כמה זה בעייתי ?!

doc monti

New member
לא בדיוק

ממה שהבנתי, אתה נרשם ל MUSTOP ומקבל "כתובת" בארה"ב, האתר שולח לשם וMUSTOP שולחים אליך. רק מומלץ לברר לפני מה העלות הכוללת של כל הסיפור...

sheepeH

New member
אני מזמין משם הכל

זה פשוט אתר מעולה.. המחירים של המשלוח ברצפה... עכשיו קניתי שם גיטרה של Daisy Rock. המחיר מצחיק... בארץ היא עולה 3000 שקל

r0y

New member
שאלה קטנה בנושא..

למי שהתנסה.. יש מכס על גיטרה? ואם כן כמה? או איך מחשבים את זה... תודה לעונים!

למעלה