שלום

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
תודה על קבלת הפנים../images/Emo24.gif

ותשובות: דמות מועדפת: הייד
פרק שעולה לראש: הפרק עם הpromise ring, זה היה עצוב
אוו, וזה עם I love cake
אייסיקיו/מסנג'ר: אס"ק: 39215203. מסנג'ר: [email protected]

שלום לך

שם רינגו מקום מגורים ארצות הברית גיל: נראה לי שאני הכי מבוגר בפורום 22 וחצי דמות מעודפת: הייד כמובן הוא הכי מצחיק איך שהוא דופק את פורמן כל הזמן ומרביץ לקלסו ודונה הכי יפה בעולם והפרק הוא כמובן המחזמר שהם עשו שפז כל הזמן מדמיין אני עוד מימי ערוץ 2 כשהייתי ב יב זה התחיל

axnholic

New member
אפשר

לגלוש בארה"ב באתרים ישראלים. כל מה שצריך לעשות זה להתקין על המחשב עברית, וזה לא בעיה.

I lOvE cAkE

New member
לא בהכרח אפשר גם בלי מחשב עברי...

אבל עדיין רציתי לפרגן לבנאדם... ארהב!!! אני אישית מודה שהייתי מוכנה לוותר על ארצנו הקטנטונת ולעבור לגור שם...

axnholic

New member
כנ"ל

זה לא בדיוק "לוותר". גם אני מקווה לעבור בעתיד לארה"ב (אחרי צבא), אבל אם אי אפשר אני אסתפק בלונדון
.

axnholic

New member
אוכלוסיית אוהבי אנגליה מתרבה

פתאום כולם אוהבים את אנגליה, מה קרה? פיספסתי משהו כשישנתי?

Nimst

New member
P:

אהבתי את אנגליה הרבה לפני שהשגעון הבריטי התחיל בארץ. אז כרגע אנגליה טרנדית, נו, שוין.. מחר הם יעברו למשהו אחר.

I lOvE cAkE

New member
אממ...

תראה... אנגליה זה חביב מאוד... בוא נגיד שזה גם הרבה יותר קל.. בשביל לעבור לגור בארהב... צריך להתחיל לסדר קומבינות... חתונות מזוייפות... זה יכול להיות תהליך קשה! ולונדון זה הרבה הרבה פחות קשה... והיא גם מדהימה!!! אבל... ארהב לוקחת את אנגליה בכיס הקטן שלה! סעמק... יש שם הכל... אחח... ברגע שאני מסיימת צבא אני נוסעת ולא חוזרת... אני אמצא לי איזה אמריקאי חביב שיסכים לעזור לי ויקבל את הויזה הנחשקת!!!

Nimst

New member
את לא חייבת אמריקאי..

תתחילי לעבוד או ללמוד, ותקבלי ויזת סטודנט/עבודה. משם זה כבר יותר פשוט.

אני משוחרר שנה מהצבא ואני בארה"ב

אני רואה את כל פרקי מופע שנות ה70 5 שידורים שונים בערוצים שונים משהו מטורף וכן יש לי מקלדת בעברית זה לא בעיה לגלוש בארה"ב לאתרי ישראל אבל אני חוזר עוד שבועיים

Astridּ

New member
שלום =] ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo187.gif

ברוכה הבאה לפורום, אני בדרך כלל יותר קוראת סמויה כאן בפורום, אבל חשבתי שאחרוג מהכלל =) שיהיה לך ניהול נהדר ומהנה בעיקר בפורמינו, המון המון בהצלחה
שם:טסי מקום מגורים:רמלה. יאפ.. בע. גיל:14, עוד מעט 15 [מחרתיים :p] דמות מועדפת: ליאו. מטורפת על ההיפי המסריח הזה [לדברי רד
] פרק שעולה לראש: הפרק של מסיבת הסיום שלהם
. אייסי: 177267239

M5RLZ

New member
../images/Emo6.gif

בהצלחה סתיו!!! מקווה שתצליחי.......ההתמכרות שלי התחילה בערוץ 22.... עכשיו לשאלון-
שם: נעמי
מקום מגורים: פ"ת
דמות מועדפת: אריק פורמן(ברור!)
פרק שעולה לראש: פרק סיום העונה החמישית.....זה כזה מצחיק כשאריק רואה את לורי ערומה....חחחח.....וגם הפרק הראשון שאריק מנשק את דונה צרפתית......הזה עם החברה של לורי מקולג'........ זהו.....

M5RLZ

New member
../images/Emo4.gif

לא הפרק הראשון בכלל.....הפרק שבפעם הראשונה אריק מנשק את דונה....

למעלה