שלום

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
שלום../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

קוראים לי סתיו, אני המנהלת החדשה של הפורום P: אני בת 18 (יומולדת 19 עוד מעט, ב18 לחודש
), גרה בת"א, סיימתי ביצפר בשנה שעברה ועכשיו עובדת ומחכה להתנדב במד"א:) ההתמכרות שלי למופע שנות ה70 התחילה באחד השידורים החוזרים בערוץ 3, ומאז לא יכולה בלי
לכבוד החלפת הניהול, סבב היכרות:
שם:
מקום מגורים:
פרק שעולה לראש:
אייסיקיו/מסנג'ר:

cardboardman

New member
שלום, כיפאק למנהל החדש!!

חח.. אני עמית, בן 17 (אני כל הזמן אומר את זה.. כבר הבנתם איך קוראים לי?), כיתה י"ב, גר באשדוד.. ואני התמכרתי עוד מתקופת ערוץ 2 שדובר פה עליה לא מזמן.. אמממ.. ולתשובות: שם: עמית (עכשיו הבנתם?) מקום מגורים: אשדוד גיל: 17 דמות מועדפת: רד, מוזר שהוא היחיד שאני מזדהה איתו:) פרק שעולה לראש: הפרק בקנדה.. 300 ומשהו לא זוכר אייסיקיו: 346193967

cardboardman

New member
חחח.. אני אוהב את כולם אבל הוא הכי

מדבר אליי.. אל תנסי להבין.. את לא תצליחי:)

axnholic

New member
שלום שלום

את הדור ה-3 של מנהלים
. מקווה שתצליחי ותשגשגי במעמד החדש. שם: שחר מקום מגורים: ת"א. גיל: 16 וכמעט חצי (יש סיבה להוספת החצי) דמות מועדפת: ליו, לורי, אריק, הייד, מייקל קלסו, קייסי קלסו, ג'קי, דונה, רד , קיטי, רד, בוב, מידג', ג'ואן, שוצי, גרוס עדנה, אבא של הייד (שכחתי את שמו), פז, ביג רונדה, נינה, אבא של ג'קי (שכחתי את שמו) וטינה (סליחה אם שכחתי מישהו). פרק שעולה לראש: פיילוט. אייסיקיו/מסנג'ר: איציק חסוי, מסנג'ר אין.

axnholic

New member
תורידו רד אחד

כנרה בתת מודע שלי אני אוהב יותר אותו. עמית, אני אצטרך להצטרף למועדון. יש טופס קבלה? אולי תמיכה לחברים חדשים?

cardboardman

New member
חח בכיף..

רק מה זאת אומרת תורידו רד אחד? היית צריך לשים רק אותו! בשביל להצטרף למועדון אתה צריך לענות על השאלות: איך קוראים לאריק? מה עושים איטלקים ותינוקים? איזה מדינה אנחנו הכי שונאים? למה אתה אוהב את אמריקה? אממ.. וזהו.. אם תהיה לי שאלת בונוס אני יוסיף:)... תתכונן

axnholic

New member
טוב. תשובות.

איך קוראים לאריק? תשובה: לא קוראים לו, האידיוט תמיד נמצא בסביבה כדי להסתבך. הוא, המפגר שיכלית, הייד והילד עם המבטא המוזר נמצאים כאן כל הזמן. לפעמים פשוט בא לי לתת לא בעיטה באחוריים (
), dumbass!!! מה עושים איטלקים ותינוקים? תשובה: מלכלכים, מעצבנים, מפריעים בבית... שאלה קצת מכשילה. איזה מדינה אנחנו הכי שונאים? תשובה: עוד שאלה מכשילה. צרפת? קוריאה? למה אתה אוהב את אמריקה? תשובה: מערכת הצדק כמובן. אני נלחמתי בשביל המדינה הזאת בקוריאה! שפכתי את דמי בשביל לחיות כאן. חוץ מזה יש לנו אחלה שלטון, חוץ מהדמוקרטים המפגרים. לסיכום- נראה לי שנכשלתי בגדול.

L i l A L o

New member
../images/Emo6.gif

המ,אתם בטוחים שזו אגודה לאוהבי רד, לא ל*רדים*, לא?
[יותר מידי "רד" ו"לא" המשפט אחד
]

cardboardman

New member
עברת:).. בחסד

אז ככה: לאריק אכן קוראים dumbass לא קשה.. מה עושים איטלקים ותינוקים? בוכים!... "because crying is for babies and italians" איזה מדינה אנחנו הכי שונאים? רוסיה! מלחמה קרה אתה יודע.. למה אתה אוהב את אמריקה? מערכת הצדק! אז נתתי לך 5 נקודות על השאלה עם האיטלקים כי אמרת "מעצבנים, מפריעים בבית"- קרוב.. חחחח ברוך הבא למועדון

axnholic

New member
יש.

למשהו יש משהו מקולקל שאני יכול לקלקל עוד קצת? אולי איזה שולחן גבוה מדי?

L i l A L o

New member
Hello you../images/Emo13.gif

שיהיה לך בהצלחה ו.. המ. כן, בהצלחה
וול, שם:ענת. מקום מגורים:רעננה. גיל:15. דמות מועדפת: הייד/קלסו. פרק שעולה לראש:הזה עם התחתוני סבתא של דונה
לא זוכרת שמות של פרקים
אייסיקיו:152073846

I lOvE cAkE

New member
היי סתיו... ברוכים הבאים...!

שיהיה לך בהצלחה... גם אני מאלו שהתמכרו לסדרה מתקופת ערוץ 22... חחח הרבה זמן עבר מאז.... שם: שי-לי הירש. מקום מגורים: בנימינה (יש לנו תחנת רכבת...) גיל: 16 (כיתה יא). דמות מועדפת: אריק פורמן (טופר גרייס). פרק שעולה לראש: הפרק של הקריסטמס בעונה הראשונה... איי סי קיו : 334815615 ערב טוב!!!

Riot Boy

New member
../images/Emo168.gif

שם: גלעד מקום מגורים: קיבוץ כלשהו גיל: 14 וחודשיים פחות יום דמות מועדפת: לא יודע פרק שעולה לראש: המחזמר אייסי / מסנג'ר: [email protected] ואייסי אני לא משתמש כמעט

Dark Faerie

New member
היי!

שהיה לך בהצלחה!
שם:ענבר מקום מגורים:אזור השרון
דמות מעודפת:אריק,דונה,רד,קיטי,פז פרק שעולה לראש: המחזמר

hemmlin

New member
שלום למנהלת!

שיהיה בהצלחה! אני מתן בן 19 ממושב כלשהו במרכז מכור לסדרה גם עוד מימי החינוכית בערוץ 2 אבל היו לי הפסקות... אז יאללה נמלא את השאלון שם:מתן מקום מגורים: מושב קטן ליד רעננה גיל:19 דמות מועדפת: הייד, אין מה לעשות עם קול לא מתווכחים... פרק שעולה לראש: בשליפה מהירה, Parents find out, הפרק שמגלים את "פעילות" האחה"צ המועדפת על אריק ודונה ;) אי סי קיו:92028799

למעלה