שם רינגו מקום מגורים ארצות הברית גיל: נראה לי שאני הכי מבוגר בפורום 22 וחצי דמות מעודפת: הייד כמובן הוא הכי מצחיק איך שהוא דופק את פורמן כל הזמן ומרביץ לקלסו ודונה הכי יפה בעולם והפרק הוא כמובן המחזמר שהם עשו שפז כל הזמן מדמיין אני עוד מימי ערוץ 2 כשהייתי ב יב זה התחיל
תראה... אנגליה זה חביב מאוד... בוא נגיד שזה גם הרבה יותר קל.. בשביל לעבור לגור בארהב... צריך להתחיל לסדר קומבינות... חתונות מזוייפות... זה יכול להיות תהליך קשה! ולונדון זה הרבה הרבה פחות קשה... והיא גם מדהימה!!! אבל... ארהב לוקחת את אנגליה בכיס הקטן שלה! סעמק... יש שם הכל... אחח... ברגע שאני מסיימת צבא אני נוסעת ולא חוזרת... אני אמצא לי איזה אמריקאי חביב שיסכים לעזור לי ויקבל את הויזה הנחשקת!!!
אני רואה את כל פרקי מופע שנות ה70 5 שידורים שונים בערוצים שונים משהו מטורף וכן יש לי מקלדת בעברית זה לא בעיה לגלוש בארה"ב לאתרי ישראל אבל אני חוזר עוד שבועיים
בהצלחה סתיו!!! מקווה שתצליחי.......ההתמכרות שלי התחילה בערוץ 22.... עכשיו לשאלון-
שם: נעמי
מקום מגורים: פ"ת
דמות מועדפת: אריק פורמן(ברור!)
פרק שעולה לראש: פרק סיום העונה החמישית.....זה כזה מצחיק כשאריק רואה את לורי ערומה....חחחח.....וגם הפרק הראשון שאריק מנשק את דונה צרפתית......הזה עם החברה של לורי מקולג'........ זהו.....