שלום D:

DTfromBT

New member
אני עדיין מעדיף את איך שאני קורא

לו :), אבל בסדר, אני אקרא לא איך שאת קוראת לו :) :) :). וכן, "ארכיטיפים" זה הדבר הכי מוקר שלו... זה גם איך אני נתקלתי בו, היה דיון של מזמנים בו דנו האם הזימון הוא מ"בפנים" - ואם כן באיזו דרך, יעני, האם התת-מודע שלנו קשור איכשהו למקום אחר, או האם יש דלת, או משהו כזה... לא ממש זוכר, אבל אח"כ עברתי על העניין קצת :).

Weirdi

New member
?

לדעתי, מאגיה בלי ריטואל זה כמו לאפות עוגה בלי ריטואל. להכל יש טקסים בחיים, ונראה אותך אופה עוגה בלי להדליק את התנור ולחכות שיתחמם (שזה המינימום של המינימום) אפשר לקום בבוקר "אינסטנטלית"? לא. יש ריטואל שהמוח עושה של התעוררות. גם אם מצאת שיטה מאגית של מחשבה שהופכת למציאות בלי כלום באמצע- הרי זה ריטואל גם. זה רק מראה שאין לך ניסיון בטקסים (אם אתה חושב שזאת החרב שעושה את העבודה ולא אתה...)

DTfromBT

New member
הוי הוי

הפכתי את זה לדיבור על שפה... טיפש... ריטואלים של הכנת אוגה :), או כן... ריטואל בהקשר למאגייה, הביאו לי מספר כאלו שלא כוללים כלי אזר... ו, וירדי, אין לי כוח לענות לך :), אם אתה רוצה לדעת על "נסיוני" או מה אני חושב לגבי מה "מניע" את המאגיה, חפש בהודעות אחרות, נמעס לי לחזור על אצמי :).

neophile

New member
קרא את הודעתי מלמעלה ריטואל-

בבקשה תקרא את הודעתי מלמעלה ריטואל-הקדשה

gwizard

New member
טעות

למה כל פעם שאתה מזכיר וויקה אתה מזכיר אותה בהקשר של מאגיה ? וויקה היא דת. זה שבוויקה יש אלמנטים של כישוף לא עושה אותה למסורת מאגית. dolben

לעברית תורגם רק ספר אחד

ששווה לקרוא אותו על וויקה (אני לא יודע אם תרגמו אותו טוב, אבל המקור האנגלי הוא יותר מסביר) - "וויקה" של סקוט קאנינגהאם. באנגלית קיימים כמובן ספרים טובים בהרבה - Witchcraft for Tomorrow של Doreen Valiente, הספר Buckland's Complete Book of Witchcraft של Raymond Buckland, הספר A Witch's Bible של Stewart & Janet Farrar והספרים של Gerald Gardner. מבין כל אלה, הכי ידידותי לקריאה הוא הספר של Buckland. אפשר כמובן להתחיל במקור האמריקאי של הספק "וויקה" - Wicca: A Guide to the solitary practitioner של Scott Cunningham כדי לקבל מבוא לדת הוויקה. את הספרים באנגלית כדאי להזמין דרך אמזון, אלא אם כן יש לך קרוב משפחה בחו"ל שיכול לקנות את הספרים.

ToryMaster

New member
גם לי יש שאלה

למה לא? [אני יכולה להבין למה לא לך, אבל את זו את. לא אומרת שאת מנסה לשכנע, אבל למה לא?]

PurpleFilth

New member
וואו, דווקא הפעם לא ניסיתי להתחכם

אלא באמת רציתי לשמוע מה יש לך להגיד.

ToryMaster

New member
לא התכוונתי שניסית להתחכם

שאלתי ברצינות
אבל זו שאלה טיפשית, אז אל תעני אלא אם ממש משעמם לך.

gwizard

New member
חנות ספרים (בין השאר)

היי את יכולה לקנות ספרי וויקה, מאגיה ושאר הירקות בחנות של נטלי. www.natalie-shop.com תתקשרי עם יש לך שאלות

sonaku

New member
אהא

הו גאד. כמה וויכוחים על שאלה אחת פשוטה. טוב אני אחפש לי בחנות של נטלי ועוד כל מיני מקומות D: יער הפיות אכן מתחיל להגזים עם המחירים. ארג. אבל אין מה לעשות..אני אקנה מה שאני יכולה..גם ככה בקושי יש לי כסף P: תודה בכל אופן לכולם! :)

למעלה