שלום שמי חליל

halilll

New member
שלום שמי חליל

אני כורא בפורום הרבה זמן ומפחד להגיו. אבל היום היגזמתם! אתם מגעילים! אני ערבי ורוכב על סוסים בחווה של ישראלים ויש לי סוסים בבית ואני לו מתעלל בהם! זה מעוד מעליב לקרוא שקחה חושבים עלי ועל העם שילי

The Horse Lover

New member
היי חליל...

האמת שבמקרה הזה אני מסכימה איתך... אני חושבת שאין שום קשר בין העדה לבין ההתעללות... יכול להיות שישנם מקרי התעללות שבוצעו על ידי ערבים אבל אתה יכול להיות בטוח שיש גם מקרי התעללות שנעשים על ידי יהודים... בכל מקרה למרות שאני מסכימה איתך אני מתנצלת אם נפגעת מההודעות שהיו כאן... וגם מבקשת מסתיו ונטע שישימו לב יותר להודעות כאלה...

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחליל

תסלח לי אבל אני לא כל כך מאמינה שאתה באמת קיים אלה סתם מישהו שפתח כינוי חדש, אבל לא משנה אני אתייחס בכל אופן.. מה שנאמר פה הוא לא שהערבים מתעללים, אלה שרוב הסוסים שמגיעים אלינו במצב נוראי מגיעים מערבים, אתה צריך לעשות את ההבדל.. לא כי הערבים רעים, אלה בגלל שלרוב אין את האמצעים לתת את הטיפול הנכון לבעלי החיים שלהם.

fliperit

New member
זה מה שאת אמרת

הייתה לא מעט גזענות בשרשור...לאו דווקא מצידך

cavallo

New member
טוב נכון אתה ערבי

וזה לא מה שאנחנו חושבים על הערבים פשוט ציינו עובדות ומה לעשות שהם פשוט נכונות...וממה בדיוק יש לך לפחד להגיב??

cavallo

New member
יפה אבל דרור לא קיללה על רקע גזעי

היא קיללה אותם בגלל מה שהם עושים,אם הם יפסיקו להתנהג כמו חיות אדם אני מניח שלא היה לה משהו נגדם...ואם את רוצה להמשיך להתווכח אז במסרים. יום אהבה שמח

חליל../images/Emo189.gif

שם יפה
להודעה אני לא מתכוונת להתייחסשם יפה כמו שהיה לרן לפני שהוא החליף

למעלה