שלום שלום :)

Beigelman

New member
שלום שלום :)

היי.. שוטטתי לי ברחבי הרשת, ובמקרה הגעתי למקום הזה "פורום שוחרים". חשבתי לעצמי שמכיוון שגם אני שוחר, אולי אני אבדוק מה הולך פה... קוראים לי אלכס, אני בן 17 תלמיד ביה"ס הולץ כבר 3 שנים, תלמיד כיתה י"א במגמת מכונות תעופה.. ומי אתם פה אנשים?

sofka m

New member
לבייגלמן הסוס D:

בייגלמןןןןןןןןןןןןןןןן :] סקסי אחד חח ... שיהיה לך בהצלחה במתכונת מחר מאמי .. אז אתה שואל מי אני אהה ?
סופי , בת 17 תלמידת בית-ספר הולץ חחח ...כבר 3 שנים [ כן כן , אבל מי סופר ? =\ ] חשמל лохи =)) שיהיה לך יום נפלא :)

MirkuSH

New member
היי והיי

אני מירי בת 17.10 תלמידת טכני באר שבע במגמת אלקטרוניקה . כבר שנה שלישית במכלאה הטכנולוגית, ואכן חשמל...(ההמשך ידוע)....

elik121

New member
לא כולם עדיין שוחרים...

חלקנו אפילו כבר בצבא,ושמעתי שמועות על כאלה שכבר אזרחים!

elik121

New member
אגב...

אני שוחר לשעבר,סיימתי הולץ שנה שעברה באלקט' ומחשבים כרגע מנהל רשת וציודי תקשורת אחרים בח"א...לא אספר יותר מזה.

sofka m

New member
=]

וואלה ? סיימת הולץ ? יפה-יפה...בקרוב אצלי :) שמעתי מהולצניקים שהתגייסו שממש טוחנים שחורים בצבא , זה נכון ? =\

elik121

New member
אני לא...

הרוב טוחנים במקצועות הליבה,אבל אני ועוד כמה הצלחנו להשתחל לתחום אבנט כחול והתקשורת,ומעכשיו התחום משום מה נסגר לשוחרים,שזה ממש מבזה את השוחרות! מקווה לטובת השוחרים שישקלו שוב לפתוח לכם קורסים טובים,כי הרוב זה טחינה כמו טייסות וכאלה. מה גם שבמחלקה שלי אני כרגע עוסק בפיתוח מקצוע חדש לחייל,לא אפרט עוד. אפשר להגיד רק בהצלחה בכל מה שתעשו,העיקר הגישה,לא המקום.

maxlvo

New member
הוא לא נסגר לשוחרות

תסתכל על הטכנאים וההנדסאים - הם כן מקבלים את הקורסים האלה. משום מה שוחרים יב'ניקים הפסיקו לקבל אותם.

elik121

New member
קורסי התקשורת לפי ידיעתי

נסגרו בפני שוחרים,למעט חריגים,לצערנו חיל האויר שוב דופק את אלו שנתנו בו אמון מגיל צעיר...

sofka m

New member
...

אך בטכני ב"ש ? -מממ כבר עברתם לביניין החדש שלכם?-

MirkuSH

New member
חהחהחהחהחהחהחה

לא..... שנה הבאה.. בנתיים לומדים שם רק י"ג י"ד... חרא חרא חרא שונאתתתתת טכנייייי

sofka m

New member
...

חחח גם אני לא מתה על הולץ , אבל מממ לא שונאת , התרגלתי... עשו אצלנו החלפות , מדריכה שהייתה אצלכם שנה שעברה [אליס הדוסית] עברה אליינו ודימה [הרובוט חחח] עבר אלייכם ... וניראה לי יש עוד כמה שהתחלפו =)) הם יחסית בסדר , אבל המד"ר שלכם =| ה"נשר" זה פשוט א-ס-ו-ן- אני לא יודעת אך אתם סובלים אותו ! =0 הייתי איתו בפולין 8 ימים הייתי מוכנה להעיף לו איזה כף בכייף ...הוא פשוט מעצבן !@#

MirkuSH

New member
חעחחע

דימה למד אצלינו פעם חח ואח שלו סיים י"ב גם אצלינו הוא מוזר :S

elik121

New member
שניהם אחלה חבר'ה

והאח הצעיר היה איתי בקורס,בחור מעולה,אז לא ללכלך!

MirkuSH

New member
לא אבל דימה ממש מוזר

כל יום רביעי אני מגיעה ב 10 כי אין לי שעתיים ראשונות ויש לי אישור כניסה לבסיס והוא כל יום רביעי בשעה הזאת בש"ג וכל הזמן הוא שואל אותי :"למה את באה ב 10?? תראי לי תעודה, תראי לי אישור כניסה". חחחח זה מעצבן!

maxlvo

New member
טוב, אני רואה שאתם אוהבים לדבר מאחורי הגב...

חחח.. אני אותו האח של דימה שדיברתם עליו :p

MirkuSH

New member
כן כן מקס אני יודעת מי אתה :)

אבל זה מוזר .... באמת מה הוא לא מסוגל לזכור אנשים בפנים? זה לא שבאתי לפוצץ את הטכני ..... איך השירות?

למעלה