צעיר!!!!!!!!!!!!
S sofka m New member 4/6/07 #34 צעיר-צעיר :]] חחח כן הצעיר D: כי יש את דימה שהוא ה"גדול" :] אני לא יודעת למה אבל תמיד הייתה לי הרגשה שדימה לא מחבב אותי במיוחד ...
צעיר-צעיר :]] חחח כן הצעיר D: כי יש את דימה שהוא ה"גדול" :] אני לא יודעת למה אבל תמיד הייתה לי הרגשה שדימה לא מחבב אותי במיוחד ...
B Beigelman New member 31/5/07 #10 חח לא יודע לא יודע אבל את מכירה את הולץ, ממש ממש לא ציפיתי שמישהו מהולץ יהיה בכזה מקום... רק לשכוח את כל העניין שהם שוחרים ברגע שהם מגיעים הבייתה... אולי איזה ט'טניק ישראלי יכנס לפה.. לא מעבר ^^
חח לא יודע לא יודע אבל את מכירה את הולץ, ממש ממש לא ציפיתי שמישהו מהולץ יהיה בכזה מקום... רק לשכוח את כל העניין שהם שוחרים ברגע שהם מגיעים הבייתה... אולי איזה ט'טניק ישראלי יכנס לפה.. לא מעבר ^^
E elik121 New member 31/5/07 #21 אגב... לפחות תודו שאתם בהולץ,מכל בתי הספר של הטכני,הוא הכי טוב,מה שנוכחתי לדעת בכל השרות שלי והקורסים. לפחות הרווחתם מורים מעולים. צילה ומוזיסון שולטים!!!
אגב... לפחות תודו שאתם בהולץ,מכל בתי הספר של הטכני,הוא הכי טוב,מה שנוכחתי לדעת בכל השרות שלי והקורסים. לפחות הרווחתם מורים מעולים. צילה ומוזיסון שולטים!!!
N nirze New member 31/5/07 #12 אני... קוראים לי ניר... אני ירושלים שלומד בטכני חיפה... בן 18 (כמעט) במגמת מכונות...(!!!!!!!!) 4 שנים בטכני... אינטרני... (בין האחרונים שעדיין שורדים שם!)
אני... קוראים לי ניר... אני ירושלים שלומד בטכני חיפה... בן 18 (כמעט) במגמת מכונות...(!!!!!!!!) 4 שנים בטכני... אינטרני... (בין האחרונים שעדיין שורדים שם!)
ט טיק טאק1 New member 31/5/07 #13 טוב לפגוש אנשים טובים פה...ניר..חחח קוראים לי מיכאל...אני אשדוד לומד בטכני שנה 4 ...מגמת חשמל...לשמחתי..חחח איטרני בדם...(בין האחרונים ששרדו ועדיין שורד...)..חחח
טוב לפגוש אנשים טובים פה...ניר..חחח קוראים לי מיכאל...אני אשדוד לומד בטכני שנה 4 ...מגמת חשמל...לשמחתי..חחח איטרני בדם...(בין האחרונים ששרדו ועדיין שורד...)..חחח
X x Demonic Bitch x New member 31/5/07 #18 ../images/Emo41.gif וועה וועה מה צריך בשביל להיות 4 שנים אינטרני בטכני ולא להשתגע שם X_X או למות מרעב חח
../images/Emo41.gif וועה וועה מה צריך בשביל להיות 4 שנים אינטרני בטכני ולא להשתגע שם X_X או למות מרעב חח
E EliFrik New member 8/6/07 #41 אני קוראים לי אלי פריד/ק איך שנוח לכם באתי מחור שמש, טכני חיפה דור אחרון לשוחרים... מגמת מכונות... 4 שנים לובש מדים...
אני קוראים לי אלי פריד/ק איך שנוח לכם באתי מחור שמש, טכני חיפה דור אחרון לשוחרים... מגמת מכונות... 4 שנים לובש מדים...
ח חד קרן89 New member 31/5/07 #15 אני ....אלמוני בן 18 לומד בטכני חיפה...מסיים עכשיו 4 שנות סבל...מגמת חשמל....
ש שרותי בנות New member 2/6/07 #31 אני רואה שהצעירים השתלטו.. ככה זה, דור בא ודור הולך רק לפני שנה סיימתי יב' בהולץ..ועד לפני שנה כל הפורום הזה היה מלא בשונאי שוחרוּת למינהם
אני רואה שהצעירים השתלטו.. ככה זה, דור בא ודור הולך רק לפני שנה סיימתי יב' בהולץ..ועד לפני שנה כל הפורום הזה היה מלא בשונאי שוחרוּת למינהם
P Prince Yoni New member 2/6/07 #32 ברוך הבא חבל שרק עכשיו שמעת עלינו אני יוני בן 19 י"ד אלקטרוניקה טכני חיפה.
נ ניו יורק רפיח New member 6/6/07 #38 וואו זה כמו קבוצת תמיכה אני בן, תלמיד י"ב מגמת אלקטרוניקה הולץ, מסיים 4 שנים בע"ה ויוצא לשנת שירות בצופים לנקות את הראש קצת ואז חוזר לסבול בצבא בחיל השטן.
וואו זה כמו קבוצת תמיכה אני בן, תלמיד י"ב מגמת אלקטרוניקה הולץ, מסיים 4 שנים בע"ה ויוצא לשנת שירות בצופים לנקות את הראש קצת ואז חוזר לסבול בצבא בחיל השטן.