שלום שלום :)

dani california

New member
שלום שלום :)

מה אתם יודעים על לעשות פסיכומטרי בצבא? ובנוסף מה פרק הזמן שיש בין בחינה לבחינה..? ועל איזו חברה הייתם ממליצים להרשם.. בכל מקרה, תודה על התשובות :) דניאל:)

מזאת אומרת מה אתם יודעים?

כדי להשיג ואוצ'ר=קורס מוזל אתה צריך להיות בחצי שנה אחרונה לשירות ועד חצי שנה אחרי שחרור. ואוצ'ר אפשר להשיג באנקורי, לחמן וOK בשפה הרוסית. אם אתה לוחם זה בחינם, אם אתה אחר זה יעלה לך 1500 נראה לי. הבחינה הבאה היא ביולי וחלק מהקורסים התחילו, אח"כ יש בספט/אוקטובר, דצמבר, פברואר ואפריל. אתה יכול לגשת כמה שבא לך אבל לדלג על מועד (אי אפשר 2 רצוף) הכל שאלה של איפה אתה גר+תקציב, תכלס, הכי חשוב איך אתה תשקיע וכמה תלמד ולא המוניטין של מכון זה או אחר

בשעה כזאת אתה מצפה לקבל תשובה?

כנראה שזה יום המזל שלך. צבא: אם אתה רוצה לעשות קורס, אתה יכול לנסות לקבל וואו'צר מהיחידה לקורס (באנקורי/לחמן/קידום רוסית(?)), אם אתה לוחם אז זה יתן לך קורס בחינם, אם אתה תומך לחימה זה יתן לך את הקורס בהנחה כלשהי, אם אתה עורפי זה לא יתן לך כלום. לחמן ואנקורי מציעים לחיילים גם בלי הואווצ'ר את הקורס במחיר של בערך 1500 ש"ח. יואל גבע וקידום נותנים הנחה אבל עדיין מדובר בכמה אלפי שקלים. חופשה: אתה זכאי לחופשה על חשבון מיוחדת של בין 4-12 ימים (כלומר חייבים לתת 4 ימים לפחות). פרק זמן בין בחינה לבחינה: אתה יכול לעשות פעם נוספת רק בעוד שני מועדים, כלומר במועד לאחר המבחן אתה לא יכול לעשות - בזה אחריו כבר כן. לדומה, אני עשיתי עכשיו באפריל, פעם הבאה שאני יכול לעשות זה באוקטובר. חברה ממולצת: חשוב להדגיש שאתה לא חייב לעשות קורס, אתה יכול ללמוד לבד ולחסוך את הכסף, גם הקורסים היותר זולים זה עדיין הוצאה, בטח שלחייל בחובה. אני עשיתי קורס בלחמן, בגדול אני די מרוצה. לגבי האחרים אני לא יודע להגיד לך. דיסקליימר: כל האמור בנוגע לצבא הוא בתנאי שאתה בשנת השרות האחרונה שלך, אם לא אז אתה לא זכאי לשום דבר.

tampa

New member
תגובה אמיתית

קודם כל אני לא ממליץ לך לעשות קורס- אני נגד מסחטות הכספים האלו! אני עשיתי במועד אפריל האחרון, ולמדתי לבד. לגבי מה שאנשים הגיבו לך פה על המיוחדת- זו טעות. אני לא בשנה האחרונה לשירות, וקיבלתי מיוחדת של 5 ימים- ויש להדגיש, לא חייבים לעשות קורס בשביל לקבל מיוחדת, ובכלל בשביל לגשת לפסיכומטרי.

Putin

New member
ומה עם פסיכומטרי ככה סתם בזמן הצבא?

אפשרי ? כלומר, לעושת פסיכומטרי בזמן השירות הצבאי..

רק לב

New member
אני עשיתי....

מניסיון שלי- לא מומלץ... אבל זו רק דעה אישית שלי, פשוט לא היה לי יותר מידי זמן להשקיע וללמוד, הגעתי הביתה ממש מאוחר מהבסיס וכבר הייתי עייפה, למדתי בעיקר בסופ"שים ומה שהצלחתי באמצע השבוע והכי הרבה נתתי מעצמי בשבועיים האחרונים לפני הבחינה כי כבר השתחררתי והיה לי המון זמן... אני מתבאסת שלא חיכיתי קצת והייתי עושה את הפסיכו בתנאים טובים יותר באזרחות...

dani california

New member
שלום שוב :)

קודם כל, אני בחורה.. דבר שני, תודה רבה על התשובות.. אבל עכשיו אני מנסה להגיע למסקנה כלשהי ואני עדיין לא יודעת מה להחליט.. אם לשרת קרוב ולהשקיע זמן בפסיכו' או לשרת רחוק ואולי בסוף השרות שלי אני יעשה וגם אז בקושי יהיה לי זמן ללמוד.. בכל מקרה.. תודה רבה רבה על התשובות!!! :)

למעלה