שלום שלום

vered73

New member
לדני

תודה על השנתיים שבהן אני כאן, בהם שימשת כמנהל הפורום. אהבתי את דעותיך השקטות (הטון העושה את המוזיקה) גם בימים קשים, הנסיון לעזור בעניינים בירוקרטים, והעידודים שמדי פעם קיבלתי (בעיקר בהתחלה), גם במסרים. (ובל נשכח את היוזמה החדשה של חדשות התחום אחת לכמה ימים) אני מאחלת לך שקט נפשי ורוגע, בריאות והצלחות - גם במישור האישי, גם במישור ה'אוטיסטי', ובכל תחום בו אתה משקיע את מרצץ וזמנך. העיקר להיות שלם עם עצמך. הכי חשוב. תודה על מה שנתת כאן ובחוץ. (תמיד אפשר לחזור, אתה יודע) ורד

הי דני,

קראתי, והבנתי שבמקום שאתה נמצא כרגע, אתה מעדיף לצאת. אני חושבת שאנחנו בהחלט מכוונים ואחראים לבחירות שאנחנו עושים בחיים, והן גם הנכונות ביותר עבורנו. רציתי לומר לך תודה. על השפיות, על הרצינות, על ההומור, על הציניות במידה, על החכמה, ועל השקט שדרכו העברת את רוב המילים שלך. (כאשר בחרת להגיב...) אין לי ספק שהפורום מפסיד, אני בטוחה שאתה מרוויח, ומקווה שתמשיך להגיב כמשתתף. אני לא מכירה אותך, ולמדתי להעריך את הכנות שבה תמיד הגבת פה בפורום. רוצה לקוות לימים שקטים יותר, מספקים, ואולי גם מחוייכים יותר. תודה לך, רונית ולגרין קלינאית תקשורת

צר לי לשמוע

מאחלת לך ולבני משפחתך רק טוב. מקווה שאולי כן ניפגש גם בתפו"ז הבא...

שונית7

New member
היה שלום ותודה על ההגיגים

תודה דני, אהבתי מאוד את כתיבתך. הרבה בריאות, הרבה נחת וסיפוק ואני מנסה לצרף גם משהו חמוד לדרך (מקווה שהקובץ יסכים להישלח) שונית

spacejam

New member
כמי שאינה מבקרת באופן קבוע

אבל כן באופן שכבר נמשך על פני שנתיים (מי היה מאמין) וחצה יבשות וערים - אני חייבת להגיב ולהגיד שנתרמתי רבות מהמידע שהבאת, צחקתי מהספורטיביות שניסית להפיח בנו - עדכונים שוטפים על תוצאות משחקי מכבי והווי האוהדים השרופים והתרגשתי מכמה הגיגים שבחרת לשתף אותנו בהם . יצא לנו גם להיפגש בהרצאה של ג'ק צימרמן (לא השחקן ...אלא בעלה של) באתי עם הדרומיים אז בימים ההם. בקיצור - תודה על הכל ! חוצמזה בהצלחה באשר תבחר ובעיקר עם הבחור הצעיר שלשם שלו יש לי חיבה מיוחדת (בתי האמצעית והקסומה )

לדני, צר לי על החלטתך

אבל עליך לעשות מה שהלב אומר, ואם הלב אומר שלא, אז אין צורך להילחם בזה. כמובן שאשמח לראותך וירטואלית בפורום ופרונטלית באלוט, החלמה מהירה מהשפעת. דרך אגב, גם אני חטפתי- אולי מהמפגש האחרון באלוט?... בהערכה רבה, דניאלה

המון הצלחה בבחירות שלך ובדרכך דני

לדני, המון הצלחה בהמשך הדרך והמון תודות על התרומה כאן והעשייה למען ילדינו ולמען הורי הפורום. אני בטוחה שהבחירות שלך יהיו מושכלות וחכמות ותוכלנה להאיר את דרכך. אכן, התהליך הוא שמחְכּים אותנו והוא חשוב כדי לאפשר לנו שינויים ובחירות בחיינוּ ואני מקווה שתישאר איתנו, ותהייה כאן, איתנו, מתי שרק תבחר. מה שכן, האתר של אלו"ט אני מקווה, רק ירוויח מכך שתהיה יותר פנוי לו.
המון תודה על הכל והצלחה בהמשך דרכך

shirkoosh1

New member
דני,

אני מאוד מקווה שזה רק "להתראות" ולא "שלום", ושתמשיך להשתתף כאן בפורום. בהצלחה לך, ולנועם.

ניבית2

New member
../images/Emo68.gifדני בהצלחה בהמשך...

אהבתי לקרוא את תגובותייך ואת דברייך, תמיד היית נעים הליכות ומשתדל לעזור לכל אחת ואחד מאיתנו, מקווה שאמשיך לראות אותך פה ושם... בפורום... המון הצלחה בהמשך... שמחתי להכיר (אמנם וירטואלית) אדם נחמד מאוד! ביי ניבית.

דני היקר../images/Emo24.gif

אני יודעת שהרבה מאוד זמן לא כתבתי ןלא התעדכנתי במה שקורה בפורום, ודווקא היום שאני נכנסתי לפורום קראתי את הודעתך, אמנם לא נפגשנו אך שוחחנו לא מעט בטלפון ועזרתי לי ולעוד כמה מחבריי שהפנתי אליך. אני בטוחה שתצליח בדרך החדשה כי הכתיבה שלך משקפת את היותך "קלפתיי"....ומוצלח . תקפוץ מידיי פעם לבקר אותנו,כי בסה,כ אי אפשר לנטוש משפ'.... קרן

dinr

New member
לדני היקר

צר לי לקרוא על החלטתך, תמיד אהבתי לקרוא את תשובותיך (גם בגלל מיעוט הגברים בפורום), מקווה שתמשיך לכתוב כאן

daphnar

New member
להתראות ובהצלחה../images/Emo140.gif

דני תחסר לי ההתנסחות השפתית שלך, יש לך כישרון לומר/לכתוב מילים כדורבנות. אני מאחלת לך כל טוב בהמשך דרכך.

../images/Emo41.gif פרישת מנהל הפורום ../images/Emo41.gif

אני מודים לדן להב על ניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך
המשך גלישה נעימה ב
אנשים

doroniz

New member
ההפסד כולו שלנו

דני יקירי, ההכרות שלנו היא של כמה שנים, עוד מהימים שצורפת עם חבריך לוועד המנהל של אלו"ט כנציגים לא רשמיים של חטיבת הטף. כבר שם זיהית שאתה משהו מיוחד, אפילו מבין אותה קבוצה מגובשת של הורים שכולם היו ונשארו מיוחדים. כ"כ שמחתי שהצטרפת לתלמה בניהול הפורום. נכון, לא תמיד הייתי תמים דעים עם החלטותיכם, אז מה???? התעצבתי עד מאוד לקרוא שהחלטת להפסיק את פעילותך כמנהל הפורום לצידה של תלמה. אני מקווה שתמשיך לכתוב כאן כהורה מין השורה. בהצלחה לך בכל החלטותיך ומעשיך.
דורון.

rot301

New member
חבל מאוד הייית לי מורה דרך

ממש כשנכנסנו ל"מועדון " שימשת אוזן קשבת, תמכת,האיכפתיות לך ניכרה כל תגובה .בהצלחה

גאמי

New member
../images/Emo50.gifדני

דני, תודה לך על השתדלותך בעבורנו ועל חוש הומור מבריק ברגעים לא צפויים. כל אדם שכוס התה שלו או מקצועו קשור בבעלי חיים (ואני לא מדברת על שוחטים של הבד"ץ) הוא אדם קצת יותר טוב מן הממוצע רק טוב דני, הנה חלזוני ורירו אחריו במצעד כבוד מתרחק, הערכה ענקית...........

למעלה