שלום שלום

דן להב

New member
שלום שלום

בבוקר קיימתי שיחה שבסופה החלטתי לעשות מספר בחירות, האחת שלא ממש הייתה בחירה שלי ,אבל לצורך העניין הפסיכולוגי ועל מנת שהפסיכיאטר שלי יגבה ממני כמה שפחות החלטתי (בחרתי...) להפסיק את ניהול הפורום. כיון שתורת הייעוץ הפילוסופי גורסת שלבחירות שלנו יש משמעות ולעלבונות שלנו לא, איני נעלב אבל בוחר ללכת ממקום שמלבד כל המילים היפות אינו רוצה בי הלכה למעשה. אין בליבי אלא דברים טובים על הורי פורום תפוז. אני בטוח שניפגש בצמתים רבות לאורך השנים, פגשתי מעטים מכם ותמיד הייתה לי תחושה נהדרת להיות עם הורים שמבינים אותי ללא מילים. אוהב אתכם הרבה... אני ממשיך, כמובן , בפעילותי באלו"ט עד לסוף הקדנציה הנוכחית, ואשמח לקפוץ מידי פעם לתת את תגובת אלו"ט לכל מקרה שלא יהיה חיובי או ביקורתי. תרגישו חופשי להתקשר בכל עת ואשתדל לעזור כמה שרק אוכל. הפורום הזה שינה את חיי מהקצה עד הקצה. בזכות המקום הזה אני אדם יותר מאושר, יותר חיובי , יותר נבון, מעט יותר חכם והרבה יותר דברים אחרים. ועל כל הדברים הללו לעולם תהיה לי פינה חמה למקום הזה ולחלק מהאנשים. "המטרות נחשבות בעיקר בזכות העובדה שהן הכניסו אותנו לתהליך, והתהליך הוא שמחכים אותנו, הופך אותנו מאושרים... התהליך הוא החלק החשוב באמת... אולי זה מה שעוזר להבין את משמעותה היום-יומית של המילה. טאו - הדרך (מתוך הספר "הטאו של פו"). דני

דן היקר,

אומנם אנחנו לא מכירים אישית , אך לא פעם קראתי את תגובותיך ונהנתי מהכתיבה שלך גם אם לא תמיד הסכמתי. אני בטוחה כי כל בחירה שאנו עושים מובילה אותנו למחוזות חדשים אליהם היינו צריכים להגיע. מאחלת לך הליכה נעימה בתקווה שלא תפגוש הרבה קוצים ודרדרים בדרך אלא שושנות יפות ומריחות בהצלחה אריאלי

אבדן קשה לפורום אבל...

אני מבינה אותך. המנוחה תעשה לך רק טוב. קצת אומנויות לחימה, קצת טבע ושקט ותהיה אדם חדש (וחוץ מזה לא יזיק לך להרים מידי פעם טלפון לחברים ישנים...) בהצלחה!

דן להב

New member
אני לא מתקשר...../images/Emo3.gif

וואלה לא מתקשר... הזמן... הזמן..., טוב נו אחרי שתחלוף השפעונת אני מתקשר, מבטיח... מבטיח... דני

אור לנו

New member
חבל לי מאוד

אני מכירה אותך רק מהפורום וחבל לי שהחלטת/החליטו בשבילך לעזוב. בכל השרשורים המתלהמים (והיו כאלה לא מעט), תמיד ייצגת בעיני את הקול השפוי והמתון (תלמה ואחרים - לא להיעלב בבקשה, זו לא כוונתי) ותמיד נהניתי לקרוא את תגובותיך. בהצלחה בהמשך ומקווה שהחיים שלך, משפחתך וכמובן של נעם יהיו קלים ככל האפשר וטובים ככל האפשר.

rutimay

New member
דני,

ראשית, אני מקווה שפרישתך מניהול הפורום לא תמנע ממך להשתתף בו בעתיד. אני חושבת שהתובנות שלך היו לרוב ענייניות, הגיוניות ומושכלות. אישית אני גם מאוד אוהבת ציניקנים, ולכן נהניתי לקרוא את דבריך, שלצערי היו בתקופה האחרונה מועטים מדיי. ההערה האחרונה מובילה אותי לנושא הבא, ואני מקווה שאני לא דורכת לך כאן על יבלת כואבת מדיי. אינני מכירה את הנסיבות המדוייקות לפרישתך, ולא בקיאה, ככלל, בפוליטיקה הפנימית בפורום. על כן אני יכולה רק לחוות את דעתי באופן כללי על מה שנדרש בעיניי ממנהל פורום. אני חושבת שמנהל פורום, בייחוד פורום טעון כמו שלנו, צריך להפגין נוכחות הרבה יותר משמעותית בדיונים המתנהלים כאן, ולהתייחס על בסיס יומיומי לנושאים המועלים בו ולדינמיקה הנוצרת בין חברי הפורום. לצערי, בשנה האחרונה כמעט ולא הורגשה נוכחותך, ושמך נראה מעט מדיי בתוך השרשורים הקיימים. פעמים רבות הרגשתי שחסרה בשרשורים מסויימים יד מכוונת ואקטיבית, שתסיט אותם מהמסלול ההרסני אליו הם נקלעו. פעמים אחרות הרגשתי שחסרה התייחסות אישית ממך, כמנהל הפורום, גם כאשר צריך היה לפרגן, וגם - ובעיקר - כאשר צריך היה לנחם ולתמוך. אני בטוחה שתפקיד מנהל הפורום הוא תפקיד תובעני, סיזיפי ופעמים רבות כפוי טובה. מצד שני, מנהל פעיל, אמפאטי ומעורב הוא אדם שחברי הפורום יכולים לשאת אליו עיניים, להיתרם ממעורבותו ולסמוך על שיקול דעתו ועל תובנותיו. אולי עכשיו, כשלא ייתלו ציפיות רבות כל כך בתפקודך ובנוכחותך, תוכל להשתתף באופן פעיל יותר בתור "דני", ולא בתור פונקציה רשמית וייצוגית כלשהי. אני אישית אשמח מאוד לקרוא את דבריך. תמיד. מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך.

mayarel

New member
כשמגיעים לציניות שיכולה להצדיק

צוות שמחליט לקשור ילד אוטיסט בן שנתיים וחצי לכיסא, אולי באמת צריך להתרענן. מודה שהמקרה הזה לא יוצא לי מהראש ומסמל בעיני את זה שאני צריכה לעמוד על המשמר מכולם. גם מהצוותים שיטפלו בבן שלי וגם מנציגי הורים שאמורים לשמור עליו או לכל הפחות לעשות את עבודתם כשמישהו אחר כבר גילה שדבר כזה מתרחש. זו באמת חתיכת רמה של ציניות בחיים. מצטערת. לא יכולה להיות לי תגובה אחרת כמה שניסיתי.

דן להב

New member
אני ציני?

אולי מהסיבה הזאת כדאי ללכת יותר לאיקידו , נכון אילת? קצת לזרום עם מוריהשי... צ'טער לא יכול להיות רע היום ונוס בדיוק עוזבת הרגע נכנסת לדגים... דני

daphna26

New member
../images/Emo140.gifלהתראות ותודה לך על הכל

מילא הונוס...אולי חשוב יותר מה עושה לך הפלוטו..

drslg

New member
היי

קראתי את ההודעה שלך ואת כל-כך צודקת,מאוד קשה לי להכנס לפורום עקב מה שנעשה לי שם ע"י דן,ולצערי לא רק לי קשה להכנס לפורום,הרבה חברים שלי קיבלו סלידה מהפורום והזהירו אותי לא להיכנס אך לא הקשבתי להם ולצערי נכוותי,אני צריכה עזרה דחופה הקמתי תוכנית ABA פרטית לבן שלי בבית בשעות אחה"צ ואני צריכה מטפלת את אולי מכירה מישהי?רק שתביני שהייתי נגד השיטה באופן מובהק אך עם ההתפתחויות השתנתה דעתי,אם באפשרותך לעזור לי אודה לך, יום נעים.

mayarel

New member
אני פשוט לא מבינה בABA

אבל אם את מחפשת אפשר להשאיר כאן בהודעות יש דרושים, באתר אלו"ט, ויש גם את לובאס שלפי מה שאני מבינה עובד ABA. יש פה גם בפורום את גילי יהב ומיכל הלפרן שתיהן מנחות ABA שאולי יוכלו יותר לעזור. מגלגלת את השאלה הלאה. לגבי הפורום- החלטה שלך כמובן ואני מבינה את הפגיעה שלך. אבל זה היה אדם אחד. אולי יום אחד יהיה לך קל יותר לחזור. מאיה

imashelo

New member
דני

אני ממש לא בעניינים (שיחות ... מילים יפות ... רוצים/לא רוצים ...) אבל חבל לי על מה שמצטייר כסיום בעל טונים צורמים. רוצה לומר תודה על פועלך ולאחל לך הרבה טוב

לדן

בחירותיך הן שלך ובזה כוחך, מקווה שתשכיל לעשותן ממקום של בניה ולא הרס .לעיתים שינוי אכן עוזר לחדש מצברים ולהיטען בכוחות מחודשים וראה כמו שביתי אומרת ש- סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר... הצלחה בהמשך דרכך.

שלום דני

תודה על פועלך כאן ובכלל. נפגשנו פעמיים בכנסים, והיה נעים להכיר. בעיקר היה נעים משכיל לקרוא את הודעותייך (וחבל שהן היו מעטות מדיי). מקווה שתמשיך לכתוב פה, ומאחלת לך מכל הלב המון הצלחה בהמשך הדרך.

רוויטלג

New member
בהצלחה

דני, אנחנו לא מכירים אישית, אבל אני קוראת בפורום באופן די שוטף, וגם כותבת לפעמים, תמיד נהניתי לקרוא את תגובותייך ואת התייחסותך הסבלנית לרבים מהגולשים.אני מקווה שתמשיך להיות פעיל בפורום גם לא כמנהל, ומאחלת לך המון הצלחה בחיים בכלל, ועם נועם בפרט. רוויטל

yonitbrk

New member
דני

מצטרפת למברכים ואכן מקווה שסוף זה, יהיה התחלה של משהו אחר, ואולי טוב יותר. ואכן שתדע רק טוב , תצליח בכל מה שתחליט לעשות, ובעיקר עם נועם. והאמת, לי תמיד כואב, כשמישהו מחליט לעזוב. זאת החלטה שכולה שלך, עזרו/לא עזרו לך להגיע אליה, לא יודעת, לא מעודכנת, אבל ברגע שהחלטת ואתה שלם עם החלטה זו, אז באמת, מקווה שרק תצליח. יונית.

להתראות דני

דני, חבל שאתה נפרד מהפורום לאחר תקופה בה היית אוזן קשבת ונציג של אלו"ט ותפקיד זה כל כך חשוב. יצא לנו להכיר באחד ממפגשי פתיחת אלוט"ף ואני זוכרת שהתרשמתי מאוד לחיוב מהפתיחות שלך, מהרצון להרגיע את ההורים החדשים, לפעול ולספר בשקיפות על הפעילות של אלו"ט וכל זאת בחיוך. נהנתי לקרוא את תגובותיך כאן בפורום וחיכיתי פעמים רבות לשמוע מה יש לך כנציג אלו"ט לומר בנושא. אני מאחלת לך דרך צלחה, שגשוג ואהבה, לך ולבנך. גילי

לדני תודה ל כול הזמן שעזרתה בנהול

הפורום. מקווה להמשיך להיפגש ורטאלית ולא ורטאלית

למעלה