שלום שלום

PurpleFilth

New member
שלום שלום

פעם ראשונה שלי בפורום וכל זה... מקווה שאלמד מכם ואעזור לכם. רק רציתי לשאול: יש כאן בפורום סוחרי נשמות? אנשים רציניים, כמובן...

DaviX

New member
קונפליקט

אנשים רציניים לרוב לא יסחרו נשמות, בעיקר מהעובדה שזה לא עושה טוב לאף אחד.

PurpleFilth

New member
למה לא?

זה עשה טוב לי ולנשמות שברשותי. כמו שאתה בטח מתאר לעצמך, התכוונתי לסוחרים רציניים, לא לא אנשים רציניים. חוצמזה, אנשים רציניים לא בהכרח יהיו אנשים טובים. וכמו שאמר פעם איש חכם: ההגדרה ל"טוב" היא מאוד חמקמקה. נגיד, אם מישהו יירה בסבתא שלו ממרחק 500 מ', אני אקרא לו צלף טוב, אבל לא בהכרח בנאדם טוב.

DaviX

New member
בע.

סוחרי נשמות הם נצלנים לרוב. אם תוכל להוכיח לי אחרת, אשריך.

PurpleFilth

New member
וואו, כולם בטוחים שאני בחור.

טוב, תשובה לשחר ודוויקס: שחר - לא, אני לא מעוניינת להרחיב על הנושא, אבל תשאל אולי את דיווקס, נראה שהוא מכיר המון סוחרים. דיווקס - אני יכולה להוכיח לך שסחר בנשמות הוא לא בהכרח דבר רע או נצלני, אבל אני לא אוכל להוכיח לך שרב הסוחרים הם לא נצלנים, גם אם זה זה נכון. אבל תגיד לי כזה דבר: אם מישהו מציע לי את נשמתו במתנה, לקחת אותה עדיין יחשב בעיניך כדבר נצלני?

Biblerule

New member
אני נגד סחר בנשמות

וגם נגד סחר בנשים עם כבר. אבל בכל מיקרה הכינוי שלי גורם לי לדבר בעד עצמי סחר בנשמות הוא בעצם פעולות המאפיינות את השטן ואת האופל ובכלל מה עם נשמת הבנאדם לא מגיע לו גאולה?? או לידה מחדש? זה ממש מעשה שפל ובקשר למישהו שנותן את נשמתו. עם הוא נותן לך בתמורה למשהו אז את נחשבת לשליחת השטן עם הוא נותן מרצונו החופשי הוא לא בריא בנפשו הוא מאזוכיסט אידיוט. אני מבקש ממנהלי הפורום להעלים את הנושא בבקשה...

יש דבר שנקרא "חופש הביטוי"

וכל עוד הדבר נעשה בצורה תרבותית, ועד כמה שלא מוצא חן בעיניך הנושא, אתה לא יכול למנוע דיון עליו.

Biblerule

New member
אני יודע שלא

אבל לפחות אני מבקש להמנע מלפרסם כאן דברים על הסחר עם מישהו רוצה שיבקש לפרטי אני באופן אישי לא אוהב את הרעיון של סוחרי נשמות ומה לעשות שיש.

RainBird

New member
../images/Emo45.gif ידע זה כוח. השיפוט והשימוש בכוח הוא אישי. אני עם אילן בנושא.

למעלה