קודם כל...../images/Emo174.gif
ברוכים הבאים! דבר שני: אני עונה על חלק מהדברים בסקר! שם: חן גיל: 11 (פעם ראשונה שאני מגלה...) ניקניים נוכחי באייסיקיו: אין לי.... ספר אהוב:גלי מציעה חברות סרט אהוב:קרוסרודס הדבר השנוא ביותר: שיעורי בית....
צבעים אהובים: סגול בהיר, כחול עמוק, טורקיז... להקה אהובה: ereway סרט דיסני אהוב: 102 כלבים וגנבים. חיות מחמד: היו לי גרבילים(כמו אוגרים) אבל ההורים שלהם אכלו אותם וכנראה הם קיבלו מהם בחילה ומתו...הייתי קטנה...והכלבה של סבתא שלי הייתה איזה חודשיים אצלי... מקצוע אהוב: אנגלית, אני טובה בזה! מקצוע שנוא: תנ"ך, אני גרועה בזה... שיר אהוב: ילדה סוכר(בגלל זה זה הכינוי שלי...) שיר שנוא: כל השירים של טאטו, אני שונאת אותן! המילה הכי ארוכה שאני מכירה: אינציקלופדיה
מה אני עושה שמשעמם לי בשיעור: מציירת על הידיים... פורומים שאני משתתפת בהם:המורדים, קטנטנות ופינת האור, קהילה צעירה, חברים ולהקת חמסה! איך הגעת לפורומים של תפוז:אחותי הייתה מזמן בפורומים והראתה לי פורומים לגילי, הראשון שהיא הראתה לי הוא פורום קהילה צעירה! חברים בפורומים של תפוז: יש לי את המורדת של הפורום, כל הפורום הזה וכמה וכמה בפורום המורדים וחברים. משקה אהוב:מים, בריא וטעים לי, אני נשמעת מוזרה אבל ככה זה! טוסט או צנים: טוסט קוויז אהוב:מה זה קוויז? שאלון? ממתק אהוב: מסטיק zoom הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: מה זה מש"ה?! שפה אהובה: יש כמה: עברית, ספרדית ואנגלית. הספר האחרון שקראת: בן אוהב את אנה. נושא העבודה האחרונה שהגשת:אנגלית ציטוט נבחר: אלסוווווו!!!!!!(קטנטנות) חמין, טשועלט או סחנה: חמין!!!!יאמיי...... השלימי: "בלי ביצפר" השלימי: אין לי ארץ אחרת...גם אם אדמתי בוערת...חיחי... כינוי לאדם שאני דלוקה עליו כרגע: בנחה(בנחמין רוחאס מהמורדים) מנגן ב: ניגנתי באורגנית... איקון אהוב:
המאומץ שלי.. חידוד לשון אהוב: הדבר הזה עם הגנן נגן דיגן בגן....משהו כזה.. קור או חום: זאת שאלה קשה...בקור אני קפואה כי אני ילדה שקר לה ובחום אני מסריחה בבית השחי...חיחי.... גשם או שמש: גשם, משמש אי אפשר להימלט ממש...ולא תמיד בגשם קר... דראקו או הארי: מי הם לעזאזל?! תמונה נוכחית על הדסקטופ: כחול בלי כלום, אחותי אוהבת בלי קישקושים ובלאגנים...זה המחשב שלה.... כשאהיה גדולה אני אהיה: לא יודעת...נראה מה יהיה המקצוע הכי טוב ובמה אני אתמחה... יצור אופל מועדף:אוקיי...שאלה פשוט אחלה!! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: רעות, שם יפה! איך את אוהבת את הביצה שלך?: עין למרות שכל הזמן אני אוכלת חביתה... מה הסרט האחרון שראית בטלוויזיה?:אתמול ראיתי בערב איזה סרט מיושן ישראלי... סתם.. את נלחצת ממבחנים: לפני המבחן אני מאוד נלחצת אבל בבית למשל, אני מה זה רגועה! ספרים באנגלית: כן!!! מילה אהובה: יפה! סדרת הטלוויזיה החינוכית המועדפת: אמממ...חינוכית?! סדריק! הרגל מגונה: תמיד שאני מורידה את הנעליים אני עושה טיקים ברגליים. מה עדיף להיות? נמוך או גבוה?: ככה ככה, כמוני! גבוה זה ממש מזוויע לפעמים ונמוך עושה אותך שונה מהאחרים. מה בחיים לא היית לובשת?:שמלה למסיבה...
יש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת... המורדים, כן או לא?: כן! דג- באקווריום או בצלחת?: באקווריום, איכס בצלחת!8-[ מהו מפר המזל שלך, ולמה?: 11 כי זה היום הולדת שלי. יש לך קמיע?מהו?: כן, שרשרת עם חמסה. פלאפון נזק לאנושות או מצרך חיוני:נזק לאנושות! כמה שעות אתה במחשב ביום?:שעה-שעתיים, אני לא מגזימה! פורום שהייתי רוצה לנהל: המורדים השולטים! חג אהוב:סוכות הקלדה עיוורת: אפשר להגיד שאני יודעת כי במקלדת שלי לא רואים מה כתוב, הכל נמחק ואף אחד לא מצליח לכתוב חוץ ממני.... השלם:טאטו זה השטן! התחלה או סוף? התחלה, סוף נהיה משעמם וברוב הדברים זה מעצבן שיש סוף...