שלום שלום..

victoria555

New member
שלום שלום..

אני בת 11 מבת ים .. קבלו אותי בחום
תמונה מצורפת .. ---> (נכון שאני חמודה??? סתם..חח)

t u t i t

New member
הי!!!

ממצב? לי קוראים ענבר... אני פותחת רשמית שרשרו הכרות והנה השאלות: (זכויות שמורות לפורום 757) שם: גיל: ניקניים נוכחי באייסיקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורומים של תפוז: חברים בפורומים של תפוז: משקה אהוב: טוסט או צנים: קוויז אהוב: ממתק אהוב: הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): קור או חום: גשם או שמש: דראקו או הארי: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: יצור-אופל מועדף: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הספר או הסרט? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן!" התחלה או סוף? בהצלחה...
אה כן, ומולץ להעתיק את השאלות להודעה, ולענות עליהן ליד. שיהיה נוח לקרוא... התשובות שלי מצורפות בהודעה הבאה...

קודם כל...../images/Emo174.gif

ברוכים הבאים! דבר שני: אני עונה על חלק מהדברים בסקר! שם: חן גיל: 11 (פעם ראשונה שאני מגלה...) ניקניים נוכחי באייסיקיו: אין לי.... ספר אהוב:גלי מציעה חברות סרט אהוב:קרוסרודס הדבר השנוא ביותר: שיעורי בית....
צבעים אהובים: סגול בהיר, כחול עמוק, טורקיז... להקה אהובה: ereway סרט דיסני אהוב: 102 כלבים וגנבים. חיות מחמד: היו לי גרבילים(כמו אוגרים) אבל ההורים שלהם אכלו אותם וכנראה הם קיבלו מהם בחילה ומתו...הייתי קטנה...והכלבה של סבתא שלי הייתה איזה חודשיים אצלי... מקצוע אהוב: אנגלית, אני טובה בזה! מקצוע שנוא: תנ"ך, אני גרועה בזה... שיר אהוב: ילדה סוכר(בגלל זה זה הכינוי שלי...) שיר שנוא: כל השירים של טאטו, אני שונאת אותן! המילה הכי ארוכה שאני מכירה: אינציקלופדיה
מה אני עושה שמשעמם לי בשיעור: מציירת על הידיים... פורומים שאני משתתפת בהם:המורדים, קטנטנות ופינת האור, קהילה צעירה, חברים ולהקת חמסה! איך הגעת לפורומים של תפוז:אחותי הייתה מזמן בפורומים והראתה לי פורומים לגילי, הראשון שהיא הראתה לי הוא פורום קהילה צעירה! חברים בפורומים של תפוז: יש לי את המורדת של הפורום, כל הפורום הזה וכמה וכמה בפורום המורדים וחברים. משקה אהוב:מים, בריא וטעים לי, אני נשמעת מוזרה אבל ככה זה! טוסט או צנים: טוסט קוויז אהוב:מה זה קוויז? שאלון? ממתק אהוב: מסטיק zoom הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: מה זה מש"ה?! שפה אהובה: יש כמה: עברית, ספרדית ואנגלית. הספר האחרון שקראת: בן אוהב את אנה. נושא העבודה האחרונה שהגשת:אנגלית ציטוט נבחר: אלסוווווו!!!!!!(קטנטנות) חמין, טשועלט או סחנה: חמין!!!!יאמיי...... השלימי: "בלי ביצפר" השלימי: אין לי ארץ אחרת...גם אם אדמתי בוערת...חיחי... כינוי לאדם שאני דלוקה עליו כרגע: בנחה(בנחמין רוחאס מהמורדים) מנגן ב: ניגנתי באורגנית... איקון אהוב:
המאומץ שלי.. חידוד לשון אהוב: הדבר הזה עם הגנן נגן דיגן בגן....משהו כזה.. קור או חום: זאת שאלה קשה...בקור אני קפואה כי אני ילדה שקר לה ובחום אני מסריחה בבית השחי...חיחי.... גשם או שמש: גשם, משמש אי אפשר להימלט ממש...ולא תמיד בגשם קר... דראקו או הארי: מי הם לעזאזל?! תמונה נוכחית על הדסקטופ: כחול בלי כלום, אחותי אוהבת בלי קישקושים ובלאגנים...זה המחשב שלה.... כשאהיה גדולה אני אהיה: לא יודעת...נראה מה יהיה המקצוע הכי טוב ובמה אני אתמחה... יצור אופל מועדף:אוקיי...שאלה פשוט אחלה!! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: רעות, שם יפה! איך את אוהבת את הביצה שלך?: עין למרות שכל הזמן אני אוכלת חביתה... מה הסרט האחרון שראית בטלוויזיה?:אתמול ראיתי בערב איזה סרט מיושן ישראלי... סתם.. את נלחצת ממבחנים: לפני המבחן אני מאוד נלחצת אבל בבית למשל, אני מה זה רגועה! ספרים באנגלית: כן!!! מילה אהובה: יפה! סדרת הטלוויזיה החינוכית המועדפת: אמממ...חינוכית?! סדריק! הרגל מגונה: תמיד שאני מורידה את הנעליים אני עושה טיקים ברגליים. מה עדיף להיות? נמוך או גבוה?: ככה ככה, כמוני! גבוה זה ממש מזוויע לפעמים ונמוך עושה אותך שונה מהאחרים. מה בחיים לא היית לובשת?:שמלה למסיבה...
יש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת... המורדים, כן או לא?: כן! דג- באקווריום או בצלחת?: באקווריום, איכס בצלחת!8-[ מהו מפר המזל שלך, ולמה?: 11 כי זה היום הולדת שלי. יש לך קמיע?מהו?: כן, שרשרת עם חמסה. פלאפון נזק לאנושות או מצרך חיוני:נזק לאנושות! כמה שעות אתה במחשב ביום?:שעה-שעתיים, אני לא מגזימה! פורום שהייתי רוצה לנהל: המורדים השולטים! חג אהוב:סוכות הקלדה עיוורת: אפשר להגיד שאני יודעת כי במקלדת שלי לא רואים מה כתוב, הכל נמחק ואף אחד לא מצליח לכתוב חוץ ממני.... השלם:טאטו זה השטן! התחלה או סוף? התחלה, סוף נהיה משעמם וברוב הדברים זה מעצבן שיש סוף...

מעינית

New member
תשובות לשירשור הארוך../images/Emo70.gif

אני לא עונה על כל השאלות! שם:מעיין גיל:8 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו:אין לי ספר אהוב:נילס הולגרסון,דובי חבובי עושה כמו גדול(אני יודעת שזה תינוקי סרט אהוב:נילס הולגרסון הדבר השנוא,באופן כללי:אני שונאת ששני ילדים מדברים אלי באותו זמן הדבר האהוב ביותר,באופן כללי:חוג אנגלית צבעים אהובים:סגול,כחול וצהוב להקה אהובה:להקת חמסה סרט דיסני אהוב:באקס-בני חיות מחמד אהובים:חתול וארנב מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:חשבון שיר אהוב:אתה חייב למות אלי(להקת חמסה) שיר שנוא:אין לי שירים שנואים פסקול:מזה בכלל המילה הכי ארוכה שאתה מכיר:אנציקלופדיה מה אתה עושה כשמשעמם לך,נניח בשיעור:זו הבעיה,אני לא מישתעממת בשיעורים פרומים שאני מישתתף בהם:קהילה צעירה,בילשול לילדים וסרטים מצוירים ודיסני איך הגעת לפורמים של תפוז:פעם אחת שיחקתי במחשב אבל לא היה במה לשחק אז שאלתי את אמא שלי מה אני יעשה במחשב והיא אמרה לי עם אני רוצה להיכנס לפורום הזה(אז לא ידעתי מזה פורום,אז אמא שלי הסבירה לי מה זה פורום ראיתי ויש לי עוד דבר אחד להגיד:שלפורום הזה ניכנסתי ראשונה אז עברתי לפורום בישול לילדים ורק בסוף לדיסני חברים בפורומים של תפוז:מעיין הקסם,מאיה103 ובילבי לא כלום משקה אהוב:מיץ ענבים טוסט או צנים:טוסט קוויזי אהוב:מה זה ממתק אהוב:יש סוכריות עגולות וגדולות בכל מיני צבעים שפה אהובה:אנגלית(לא שאני אנגליה אבל אני אוהבת אנגלית) הספר האחרון שקראת:טולי טעלולי 5 ציטוט ניבחר:השנה מיסתימת וכולם מתארגנים ורק הפורום נהנה במישחקים איקון אהוב:בלונד,טמבל,סביון,ימין ושמאול קור או חום:קור גשם או שמש:שמש תמונה נוככית על הדסקטופ(מומלץ לצרף):תיסתקלו על התמונה ותיראו איך אתה אוהב את הבצה שלך?חביתה\ביצת עין אתה נילחץ ממבחנים?לעיתים רחוקות ספרים באנגלית(כן או לא)?לא מילות אהובות:תולי,תות וסעירי(הם החתולים מיתחת לבניין) מה עדיף ליהיות נמוך או גבוה?אני לא יודעת אבל אני גבוה מה בחיים לא הייתי לובשת:חולצה של המורדיםדג דג באקווריום או בצלחת?דג באקווריום(יש לי גם באמת דג באקווריום) כמה שעות אתה במחשב ביום?אני בערך שעה וחצי פורום שהייתי רוצה לנהל:פורום"קהילה צעירה" חג אהוב:ל"ג בעומר ופורים זה השירשור הכי ארוך שאני מכירה

victoria555

New member
הכול עליייי.. חח ../images/Emo3.gif

שם:ויקה גיל:11 ניקניים נוכחי באייסיקיו:victoria555 ספר אהוב:נשים קטנות סרט אהוב:(זה לבנתיים) סיימון ואיך לאבד גבר ב10 ימים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:אממ.. אממממ... אממ.. אמממ.. אממ..לא יודעת הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:מחשב אבא אימא.. חחח
צבעים אהובים: כול הצבעים .. להקה אהובה:ruki vverh .. משהו רוסי , לא חשוב. חח סרט דיסני אהוב:פיטר פן חיות מחמד:חתוללללללללללללל מקצוע אהוב: אין דבר כזה מקצוע שנוא:תנ"ך שיר אהוב:יווו.. יש הרבה שירים .. שיר שנוא:אין .. פסקול: של הסרט של בטאמן .. hero או משהו כזה המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :אנציקלופדיה .. חח מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:יושנת .. פורומים שאתה משתתף בהם:בריטני מייקל.. תסתכלו בכרטיס האישי איך הגעת לפורומים של תפוז:בבצפר.. חברים בפורומים של תפוז:יש הרבה.. משקה אהוב:קולה!! טוסט או צנים:לא הלכתי שומדבר מדברים האלא.. קוויז אהוב:מה?. חח ממתק אהוב:שוקולד.. דה הדמות שאתה הכי שונא במש"ה:מי? חח שפה אהובה:רוסית .. דה הספר האחרון שקראת:המומיה נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:חח .. לא כתבתי עבודות.. ציטוט נבחר:בלהההה.... תסתכלו בפרטים! חמין, טשועלנט או סחנה:לא הבנתי?. השלם/השלימי: "בלי..."בלי אבא אין חיים השלם/השלימי: "אין לי..."אין לי סימס בחופשה ..
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:לא רוצה לגלות .. חח מנגן ב:מקשים של המחשב..חח אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):מה זה? .. חח קור או חום:קוררררררר גשם או שמש:גשםםםם דראקו או הארי:הארי תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...:מישהי .. חח יצור-אופל מועדף: שם שהייתי רוצה להיקרא בו:ויקה.. חס ושלום להחליף .. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?מקושקת .. יאמי באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?מחובר..... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?איך להחפטר מבחור ב10 ימים .. סרט מדהים הספר או הסרט?הסרט אתה נלחץ ממבחנים ?לא ממש ספרים באנגלית - כן או לא?כן ולא מילה אהובה (כגון מבצבץ ):חתול שלי יפה??! חח .. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:המורדים ....... דה הרגל מגונה: יש הרבה
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:מי זה זה? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?גובהההההההההה מה בחיים לא היית לובש/ת? ... סמרטוט.. חח המורדים, כן או לא?כן! דג - באקווריום או בצלחת?באקוורים סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?אני פאנקקקקקקקקקקק. מה מספר המזל שלך, ולמה ?69 .. התנוחה האוהבה עליי. סתם .. חח יש לך קמיע? מהו?אין לי קמיע.. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?סתם קקי .. חח
כמה שעות אתה במחשב ביום?8 או יותר פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל-בריטני ספירס.. הלוואי! חג אהוב:ח המולד הקלדה עיוורת - יודע?אפשר להגיד שכן .. השלם: "..... זה השטן!"הבצפר זה השטן .. התחלה או סוף? התחלה .. *צרפתי תמונה של המסך שליי ..* תקראו .. חח

t u t i t

New member
תשובות...*כרגיל* באיחור מופרז...

שם:ענבר גיל:11 ניקניים נוכחי באייסיקיו:~•°.•§upi•°.•~ ספר אהוב:הפיקניק ומהומות אחרות סרט אהוב:איך להפטר מבחור ב-10 ימים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:ילדים צבועים,ערסים וכל מה שביניהם... הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:המשפחה שלי צבעים אהובים:כחול וורוד להקה אהובה:כולן סרט דיסני אהוב:אלדין חיות מחמד:
מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:תקשורת,מוסיקה שיר אהוב:הפינאלי שיר שנוא:גבי ודבי פסקול: ריקוד מושחט המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :מסינדרלה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מציירת במחברת או סתם כותבת פורומים שאתה משתתף בהם:בכרטיס האישי איך הגעת לפורומים של תפוז:אמא שלי חברים בפורומים של תפוז:יש הרבה... משקה אהוב:שרי קוקה קולה טוסט או צנים:טוסט!!! קוויז אהוב:מה
ממתק אהוב:zoom הדמות שאתה הכי שונא במש"ה:מ-מופה ש-שנת ה-השבעים...לורי!!!
|סדגש שפה אהובה:ספרדית הספר האחרון שקראת:הפיקניק ומהומות אחרות נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:סיפור עממי ציטוט נבחר:בכרטיס האישי חמין, טשועלנט או סחנה:חמין!!! שולט!!! השלם/השלימי: "בלי אוכל נשארים רעבים" השלם/השלימי: "אין לי כוח!!!" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:s moon מנגן ב:פסנתר אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):שרה שרה שיר... קור או חום:חום!!!
גשם או שמש:
דראקו או הארי:הארי!!! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):מפלי התנור...אין לי כוח לצרף... כשאהיה גדול אני אהיה...:או שחקנית או רקדנית יצור-אופל מועדף:אין שם שהייתי רוצה להיקרא בו:לא יודעת...אני הכי אוהבת את השם שלי...
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?חביתה!!! באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?on line מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?איך להפטר מבחור ב10 ימים...ענק!!! הספר או הסרט?סרט!!! אתה נלחץ ממבחנים ?לפעמים ספרים באנגלית - כן או לא?כן! מילה אהובה (כגון מבצבץ ):פְינקֱל סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:המומינים הרגל מגונה:לשחק בשיער עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:פילים הם כבדים... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?גבוה!!! מה בחיים לא היית לובש/ת?שמלה בצבע ירוק סגלגל עם נקודות צהובות.. המורדים, כן או לא? לא!!! דג - באקווריום או בצלחת?באקווריום...יותר טוב והוא גם חי... סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? פאנקית!!! מה מספר המזל שלך, ולמה ?7-גימטריה של האותיות שלי...והוא גם נחמד... יש לך קמיע? מהו?טבעת עם אבן ענבר פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום?לא סופרת אבל הרבה... פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- מנהלת!!! קהילה צעירה...רוצה לנהל: מופע שנות ה70 חג אהוב-שבועות הקלדה עיוורת - יודע?ברור!!! השלם: "המורדים זה השטן!" התחלה או סוף?לכל התחלה יש סוף...דפוק לא?

תשובות תסלחולי על האיחור

שם:מעין גיל:11 ניקניים נוכחי באייסיקיו:מה זה ספר אהוב:הילדים מגבעת נפוליאון סרט אהוב:שכחו אותי בבית 3 הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:סיגריה הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:המשפחה צבעים אהובים:כחול,סגול וירוק להקה אהובה:אמממ..........לא יודעת סרט דיסני אהוב:כל הסרטים של דסני אהובים עלי חיות מחמד:
,
,
פנדה ו
(ארנב) מקצוע אהוב:ספורט,חשבון ומדעים מקצוע שנוא:תנ"ך ומוסיקה שיר אהוב:אממממ........................ שיר שנוא:אממממ........................ פסקול:אממממ........................... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :אינציקלופדיה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מדברת עם הילדים שיושבים לידי פורומים שאתה משתתף בהם:קהילה צעירה איך הגעת לפורומים של תפוז:עם אבא שלי חברים בפורומים של תפוז:אממממ.................... משקה אהוב:דאיט קוקה קולה לימון ושוקו טוסט או צנים:אממממ.............................. קוויז אהוב:אממממ................................ ממתק אהוב:ZOOM,ארטיק וקרטיב הדמות שאתה הכי שונא במש"ה:אממממ................. שפה אהובה:עברית ואנגלית הספר האחרון שקראת:הילדים מגבעת נפוליאון נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:על דוד בן גוריון(הגשתי אותה היום) ציטוט נבחר:אממממ................................ חמין, טשועלנט או סחנה:אממממ..................... השלם/השלימי: "בלי..."בלי משהו לשתות אפשר למות השלם/השלימי: "אין לי..."אממממ................... כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:מאמי ובאבי (אמא ואבא) מנגן ב:כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אייקון אהוב:
הכי כייף להיות שמח חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):שרה שרה שיר שמח שיר שמח שרה שרה קור או חום:קור גשם או שמש:גשם דראקו או הארי:אממממ............................. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):אממממ...... כשאהיה גדול אני אהיה...:מורה (אולי?) או שחקנית (אולי?) יצור-אופל מועדף:אממממ........................... שם שהייתי רוצה להיקרא בו:מעין(אני יודעת שכבר קוראים לי כך) איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?כולם באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?אני לא באי סי קיו מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?לא זוכרת הספר או הסרט?אממממ.......................... אתה נלחץ ממבחנים ?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ספרים באנגלית - כן או לא?לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מילה אהובה (כגון מבצבץ ):אממממ.............. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:אממממ....... הרגל מגונה:אממממ............................ עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:אממממ............ מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?בינהם מה בחיים לא היית לובש/ת?חצאית ושמלה המורדים, כן או לא?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת?באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?אממממ.......................... מה מספר המזל שלך, ולמה ?אממממ............................. יש לך קמיע? מהו?אממממ..................................... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום?הרבה פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל-אממממ.................. חג אהוב-כל החגים אהובים הקלדה עיוורת - יודע?אממממ................................. השלם: "..... זה השטן!"המורדים זה השטן התחלה או סוף?סוף

victoria555

New member
אה.. הנייק שלי באיסי : מלאך שחור!!

והתמונה של של המסך לא עולה :&#39

victoria555

New member
בלעע *איך להפטר מבחור ב10 ימים*

טעיתי כול פעם במילה הזאת!

מעינית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

תישארי בפורום