שלום שלום!

שלנג

New member
שלום שלום!

שמי יעל (יעלושי) שלנג בת 16 וחצי מחולון ואני מעריצה גדולה מאוד מאוד של הזוג.. :) אני הולכת לצילומים קבוע כבר כמעט שנתיים! :) אז מאושרת להצטרף ושיהיה לנו רק טוב!! יעלושי! :) נעים להכיר1

Sith Master

New member
אל תגידי את זה../images/Emo19.gif

יש עכשיו בבית, ציבור שלם של אנשים שלא קוראים את ההודעה כרגע, כי הם צופים בחלומות בהקיציס, שנעלבים ממך. אל תגידי מעריצה של הזוג. תגידי: מזמיני חבילת הבידור. צופי ערוץ ביפ בווליום היסטרי. מתות להחליף את אתי פולישוק. רוצים להגיד לפרידמן : "בא לי לעלות עלייך". פקידיי חשב שכר בבית חולים. רואים את "ערוץ הצחוק מציג" ולא בגלל הסטנדאפיסטים אם את מבינה... צופי שערורייה אבל לא בגלל אלון נוימן. מכורים לביפ, ולא בגלל באפי. מעריצי שאול יהלום, בלי שאול יהלום. לא צריך להזמין אותם לקפה כדי שייראו "חלומות בהקיציס". הם תמיד בהרגשת באסה. שלא לומר א-כ-ז-ב-ה. מקבלי סיבוב בכיף. קונים רק מוצרים שמחיריהם ללא תחרות. מפעילים לילדים. אבל אל תגידי מעריצה של הזוג. פשוט אל תגידי את זה.

שלנג

New member
פשוט גאון\נה!!!

אהבתי! מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :)) חחחחחחחח :))))

Sith Master

New member
תיקון לשון.../images/Emo19.gif

גאון זה גם זכר וגם נקבה. את יכולה להגיד בבירות (עם דגש), כי זה מילה לועזית ואת לא חייבת בבירות (בלי דגש).

אייי גרועעעעעעעעע

חיקויי ממש גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אים אתה עושה חיקויי לפחות תעשה אותו מושלם !!!!!!!!!!! לא מזלזלים בדברים כאלה . ככה זה הולך --- >>> " אגב אהה.. אתה לא צריך להגיד בבירות ( בלי דגש ! ) , אתה יכול להגיד בבירות ( עים דגש !! ) מכיוון שזאת מילה לא עברית .... אבל בחייך אנחנו לא מדברים על בירות !! אנחנו מדברים על רוטשילד פינת שינקין אחי !!!! - מה שינקין ?!?! " " הלוו ?!?!? אני גר כאן כאילו ?!?!.... דייי !!!! כאילו .. ואוו ?!!?" - אתה גר ועובד בת"א !!! ????? " ודאי !!! " וכו וכו אין לי כח דיי......

Yuvalenko

New member
חחחחח..... ענק!!!! ../images/Emo6.gif באתי להגיד

האמת... אבל הקדמת אותי.....

Sith Master

New member
דווקא לא גרוע../images/Emo19.gif

אני יכול לצטט משפטים שלמים. אבל הקטע היפה הוא לשלב את זה בשיחה ולא פשוט לכתוב שוב את התכנית.

נו נכון אבל ..............

אני פשוט תיקנתי אותך !!. ... לא כתבתי ת'קטע סתם !!!! ...................... !!!

mati88

New member
טחחחחחחח.....

קרעת אותי עכשיו!!!! בחורצ'יק, ישך את זה! :) ((((:)::::: :::::)))))) V@

~*~gaL

New member
וואי,

בסופו של דבר כל הפנינים האלו עוד יהפכו למאמר... אני מודיעה לכם. אל תגידו שלא אמרתי.
אני "מפעילה לילדים".
זה נשמע לא טוב...

~*~gaL

New member
שלום ליעל (ושי)!

שסביר להניח שכבר ראיתי אותה באיזשהו שלב בצילומים.
נעים להכיר! :))
וסתם למי שלא הבין - בכותרת זה לא שלום ליעל ו*שי*, "ושי" זה כאילו ההמשך של "יעלושי". פשוט למי שאיטי.

נו מה.........

אז לא הית צכה לעשות רווח בין ה- (ושי) ובין יעל !!! חחחחחחחח :) הית צכה לכתוב יעל(ושי) !
בשבילך גל !

~*~gaL

New member
בושה לי...

איך עשיתי כזה דבר?! לעשות רווח... מה עבר לי בראש באותו רגע? אני מקווה שיעל סולחת לי. תודה על הפרח
זה לך -
"אוווווווווו"

Sith Master

New member
לעשות רווח../images/Emo19.gif

את יודעת.... כמה מיליוני דולרים לא יזיקו.

שלנג

New member
סולחת ברור שסולחת..

שאלה לי אלייך אחות הכל.. האם את היית מקבוצת הבנות שתפסו את טל אחרי הצילומים של אלי נגד העולם בשיתופו של טל פרידמן וסיפרת לו על הפורום? :) יום נפלא!!

שלנג

New member
אז אני לא יודעת אם את זוכרת..

אני הייתי עם עוד אחת בלונדינית.. ישבנו על הספסל!! :)

~*~gaL

New member
מממ... כן... הבלונדינית הזאת...

מעניין מי זאת
כן, אני זוכרת אתכן :) אני גם חושבת שראיתי אותך באיזשהו שלב בצילומים של נבחרת החלומות.

למעלה