שלום שלום

mosh_the_ant

New member
סתם בשביל הקטע

רק מי שבאמת היה בצבא יכול להשתמש בסלנג צבאי. נימוס בסיסי...אל תתימרי להיות מי שאת לא

אבל בצבא אומרים ´כן המפקד´

מנגד, מס´ הפעמים בהם השורש ז.י.ן כלול לפני המילה ה´מפקד´ - עולה בגדול על שאר השימושים...

העניין הוא

שהסלנג הצבאי הוא "כן המפקד", ולא כפי שאמרה רננה: "ברור המפקד" - לפחות כך זה היה בזמן ששירתתי. באשר לשאר, זה נאמר בהומור. תודה על העיצה. הלוואי ויבוא יום בו אוכל לצאת מהתמימות (ולעזוב למדינה בה אוכן להרוויח פי עשרה)...

רננה 18

New member
סליחה. סליחה. שמעתי זאת מבעלי

והוא הירשה לי להשתמש במשפט האלמותי הזה.

mosh_the_ant

New member
../images/Emo68.gif הוא הרשה לך , מה?

מהר רדי ותני לי עשרים!! בת 18 ויש לך בעל ? אני לא יודע אם לרחם עלייך או לא..

רננה 18

New member
דברי חכמה, אני שומעת...

בת 18 ויש לך בעל? . אכן. אדם חכם. נבון. בכרטיס האישי לא הסתרתי את גילי. אני לא יודע אם לרחם עליך או לא- הוא אמר. איש חכם ונבון. טוב. לא חשוב.

דברי חוכמה? לא מהכיוון שלך....

מה לעשות שאת קוראת לעצמך רננה 18 במקום רננה 28... מתבקש שאם את מכנה עצמך רננה18 את בת 18 (תנסי לעשות חיפושים על הניקים ענת16 ליאת18 ותראי בנות כמה הן). מה לעשות שלא לכולנו יש סבלנות ורצון להיכנס לכרטיס האישי שלך. אז כמו שאמר איזה בחור חכם - אני לא יודע אם לרחם עלייך או לא....

אני עדיין טוען שהפתרון היחיד במקרה

דנן הוא אלימות קשה. תארגנו כמה חברים (ויש לכם מין הסתם..) - ותלמדו את חיות-האדם לקח. המשטרה לא תעזור - אין להם שום כוח כנגד החרדים כאשר מנהיגי הטרור מהווים את עמוד השדרה של ממשלת ´אותו האיש´ (איכסה, להזכיר את שמו) מול אלימות מחזירים באלימות כפולה - כך מלומדני מבית אבא...ועד היום זה התברר כנכון.

רננה 18

New member
אתה מכיר מקום שאלימות נגדית

עזרה למישהו? אם האלימות מבית אבא אתה בטח זוכר מיקרים כאלו. לי לא ידוע שמי שהפעיל אלימות נגד זכה במערכה בעיקר שמדובר שהצד השני או הראשון.. הוא החרדי האלים. אולו אולי בפרדס חנה.

מלחמה בטרור מתנהלת בכמה דרכים

הראשונה היא הפיזית - יש להכות בו ללא רחם, ולנתץ את ´רוח הלוחמה´ שלו. השניה היא המדינית - באמצעות חכ"ים\מערכת המשפט\התקשורת\...., משתדלים להצדיק את המאבק, ולנסות ולעצור את הטרור בדרך ´הרגילה´.

סילביא

New member
הערות, טענות

מין , ת"ש וכלכלה..( גם אני רוצה סלנג) אז ככה : בתץור עובדה התחלתית אני ,לפחות פעם אחרונה שבדקתי, בחורה.. תודה רבה.. דבר שני: מעולם לא הגדרתי את עצמי כמפ"דלניקית! לא כל מי שגדל בבית של כיפות סרוגות הוא מפדלניק.....דווקא ליכודניקית..לפחות עד לפני 6 שנים (בחירות קודמות הייתי בצ´ילה....)אבלך גם הליכוד לא משהו... דבר שלישי: ה"בית" שלי הוא בבית שמש אבל אני לומדת בהר הצופים (י-ם) אז שכרתי דירה שם....גם על החרדים באיזור שבו הדירה שלי יש לי מה להגיד.. זה בסיידר. דבר רביעי: אף אחד כאן לא מנסה "לגנוב את דעתי", תודה על הערכה.. אבל בגיל 23 דעותיי כבר דיי מגובשות ואני מתיימרת להאמין שלא כזה קל לשנות או לגנוב אותן. דבר חמישי: תודה על כל התשובות , ועל כל הניסיונות לעזור באמת תודה מכל הלב..

רננה 18

New member
סילביא, שלום

לא כל כך בא להתערב בדו שיח שעוררת. ידעתי שתקבלי עצות מועילות מאוד לפתרון הבעיה. הצגת בעיה שמציגה את חלק מהחרדים בצורה נואלת. התנהגות של זריקת חיתולים ואחרת היא מקוממת. מאוד. גם אנחנו משפחה שעזבה ישוב עקב סיבות כמעט דומות אבל הפוכות. (גרנו בישוב חילוני). כתבתי לעיל: מלחמת חורמה בעיקר אלימה נגד חרדים לא תצלח. אני בורחת כמו מאש מתושבים מסוג זה- סוג אלים. נחזיק לך אצבעות בלימודיך ושלום ושלוה באוניברסיטת ירושלים.

למעלה