שלום שלום

ofir shemesh

New member
שלום שלום

שאלת הדייג המתחיל...=] אני מטייל כרגע בדרום אמריקה ואני רוצה להתחיל לדוג תוך כדי טיולים (אגמים שקטים עם דגים) אני רוצה לחבר למקל הליכה רולר וטבעת בקצה - מישהו עשה את זה בעבר?? המלצות וטיפים יתקבלו בברכה! תודה!

לוקוס 108

New member
לדעתי מיותר אתה פשוט יכול לקחת איתך

חכת אולטרה או לעשות מה שאני עשיתי רק חוט וקרסים ומצוף ומאלתר בשטח במיוחד באגמים האלה לא צריך לזרוק רחוק תלוי מעוד בסוג הטיול שאתה עושה בכול מיקרה יש כאן כרשים שיענו לך תעשה חיים חבר

eldar102

New member
אהלן אופיר

העצה של לוקוס מצויינת. אני יכול להגיד לך שאת החכה הראשונה שלי קניתי בצ'ילה לפני 8 שנים יחד עם בובה וכל הערכה.. בזמנו זה עלה לי משהו כמו 60 דולר (בהמרת המטבע המקומי).. יש שם הרבה חנויות שיכולות להציע לך מגוון פתרונות- במיוחד במקומות בהם הדייג אטרקטיבי.. ובמחירים הרבה יותר זולים מהארץ. חכה לשם ותראה.. בינתיים חוט וקרסים זה רעיון מצויין! בהצלחה ותעשה חיים! הייתי מתחלף איתך עכשיו וחוזר לעוד חצי שנה..

היי אופיר- קודם כל תעשה חיים ותחזור בשלום

לפני הרבה שנים קניתי מקל של "מיטשל" המקל קצר מאוד קל וזול . לא ציינתי- המקל טלסקופי עם טבעות ומאחז לרולר. אם כל פעם אחרי הדייג תפרק את הרולר יהיה לך קל מאוד לשאת את כל הערכה. זה במקום להתאים כל מני טבעות למקל הליכה. שם המקל שרשמתי הוא רק לדוגמה, מאמין שיש עוד הרבה מקלות קצרים קלים וזולים. בהצלחה ותעשה חיים חיים

ronbs

New member
לקנות בארץ

מקל טלסקופי שמתקפל לאורך של 40-50 ס"מ, מקל גמיש משקלי זריקה קטנים רולר קטן פשוט דמויים שמתאימים לטרוטות

ofir shemesh

New member
קודם כל

תודה רבה על האיחולים, באמת כיף לפתוח ככה את הבוקר!!!
הרעיון של חכה מתקפלת קלה נשמע טוב, מישהו יכול להמליץ על חברה מסוימת או דגם קל שמומלץ? שוב תודה!

וריולה

New member
שלום אופיר

ניתן לקנות מקלות זירזור במיוחד לטיול כפי שאתה מתכנן . במידה ותרצה פרטים יש לי להציע לך משהו . מעוניין שלח לי הודעה במסר , אני ישלח לך את הנייד שלי לתיבה שלך . בהצלחה עדי

למעלה