שלום שלום !!!

Corpus Magnus

New member
שלום שלום !!!

בדיוק שמתי לב שהמקום הזה קיים. כמה נפלא ! אני מתחיל שנה א' במשפטים וכלכלה באוקטובר ! שיהיה לכולכם חג שמח.

sacrament

New member
ברוך הבא ובהצלחה../images/Emo140.gif

כן...המקום אכן קיים. אם יש לך שאלות/בעיות...לך על זה. חג שמח...

bignono

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

גם אני סטודנטית, עולה לשנה ג' במשפטים ולא מאמינה איך הזמן טס. שמעתי על הפורום המקסים הזה וגיליתי שהרבה אנשים שאני מכירה מסתובבים פה- אז נעים מאוד וחג שמח
אתה מתחיל ללמוד בת"א? כי אם כן- אז יש לנו פורום חונכות מאוד פעיל ופורה ותוכל לשאול שאלות גם שם וכמובן גם פה. אני בטוחה שישמחו לעזור

Corpus Magnus

New member
תוכלי בבקשה לתת לי לינק ?

שיפנה אותי לפורום החונכות המדובר ? תודה !

bignono

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

http://www.law.tau.ac.il/Heb/?CategoryID=428 ואם הקישור לא עובד- פשוט תיכנס לאתר של אוניברסיטת תל אביב, תלך ליחידות אקדמיות, תיכנס לפקולטה למשפטים ואז באתר בשפה העברית- תיגש למידע לסטודנטים ושם תראה את פורום החונכות (רביעי ברשימה: "פורום סטודנטים פרוייקט חונכות"). מי החונך/ת שלך? בהצלחה

Corpus Magnus

New member
תודה רבה !!!

מי החונך שלי ? אין לי שמץ של מושג. יש לי אפס ניסיון עם אקדמיה בארץ, המערכת הזו מאד זרה לי, ויקח לי זמן להתרגל.

bignono

New member
התכוונתי לשאול

באיזה מסלול אתה- ואז אפשר לדעת לפי האות שבה מתחיל שם המשפחה מי יחנוך אותך. בידיעון מופיעים מספר שמות של חונכים בכל מסלול. החלוקה לחונכים תתבצע לפי קבוצות סטודנטים ששמות המשפחה שלהם מתחילים באותן האותיות. אתה תראה שעם עזרת החונכות תתאקלם מהר מאוד באקדמיה. לרוב האנשים שמגיעים יש אפס ניסיון, כך שאתה ממש לא לבד
והשנה עוד בכלל יש יופי של חונכים ... אתה בידיים טובות

Corpus Magnus

New member
יאפ... הייתי.

לצערם הרב, הם נחלו זה שנה נוספת, כישלון בגיוס גוף סטודנטיאלי איכותי.

למעלה