שלום שלום

Shusho

New member
שלום שלום ../images/Emo9.gif ../images/Emo117.gif

שלום, אני מיכל
תמיד התעניינתי במאגיה, וכל דבר על רוחני האמת. למדתי רייקי (1), אני שולחת לאנשים רייקי גם בלי ללמוד רייקי 2. משום מה. כשאני עצבנית המנורה בחדר שלי נשרפת
. ולא, זה לא הבית מנורה. אם אני מאושרת המנורה עשויה לחיות עד שלושה חודשים. בזמן האחרון אני עצבנית
לכו תסבירו לאמא שאני לא שורפת בכוונה מנורות. הקיצר...
, אני חדשה
וכבר יש לי שאלה: לי נמאס לחפש אהבה. די. אין כוח. כבר חודשיים שאני לא במרדף אחרי האהבה. אבל היא לא באה. איך אני גורמת לה לבוא?

dopey_wizard

New member
ברוכה הבאה...

אהבה, מה? אה, קראת לי?
סתם סתם.. אני צוחק.. אמ, זה פורום מאגיה וכישוף, תשתמשי בזה... למציאת אהבה.. או יותר נכון למשיכת אהבה..

Shusho

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo117.gif

אז זהו, שאני לא כל כך יודעת איך... איך אני עושה את זה?

Swicca

New member
אממממ..... מעניין ביותר.....

.... שמעתי על זה פעם "כישוף למשיכת אהבה"..... תראי מה תעשי כשתטילי את הכישוף (או אם) על תתרכזי בבנאדם שאת הכי רוצה ... (כי אז את בעצם עושה כישוף אהבה שבו את מכריחה את אותו בנאדם לאהוב אותך) תתמקדי בתכונות שאת רוצה בבנאדם המסויים ותדגישי את זה שאת מאוד רוצה שכבר יגיע הבנאדם המיוחד הזה.... וזהו!.... (בשביל הכישוף עצמו .... זו כבר עבודה אישית שלך בהצלחה!!!) לעזרה פני למאמרים שבפורום (יש בם כל מה שאת צריכה בשביל להתחיל.... ) ועם את רוצה יותר מידע אז רצוי ללכת לחנות הספרים הקרובה ביותר לביתך!!!.... ^_^ אור ואהבה ,שימי.

Shusho

New member
וול, ../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

אני לא רוצה להטיל כישוף על מישהו ולהכריח אותו לאהוב אותי. זה רע מדי. להזמין אהבה, שפשוט תתקרב אלי, אפשר?

jbu

New member
אפשר,אותו דבר אבל את חושבת על

אפשר,אותו דבר אבל את חושבת על התכונות של הבן אדם ולא על אדם מסוים,את יכולה בנתיים לקרוא את המאמרים ואני ממליץ לקנות ספר מאמזון (בתקווה שאין לך בעיה עם אנגלית),זה יקח קצת זמן עד שתגיעי לכישוף הראשון שלך אבל אם את עושה רייקי זה יקח הרבה יותר מהר. ותזכירי לאמין !!

Shusho

New member
../images/Emo9.gif שלום לך ../images/Emo117.gif

מה אתה עושה פה?
כבר פורום שלישי שאנחנו נפגשים

LeeCooper69

New member
רביעי. גם באופנה ../images/Emo6.gif

מה אני עושה פה
מה את עושה פה
לא סתם..... נכנסתי לשאול שאלה... אני מתעניין בכישוף כבר כמה זמן ורק עכשיו נכנסתי.

Shusho

New member
../images/Emo12.gif אופנה? ../images/Emo117.gif

אני? בפורום אופנה?
היש למישהו תשובה לשאלה שלי?

למעלה