שלום שלום

הפריק

New member
שלום שלום ../images/Emo6.gif

פעם ראשונה שאני כותב פה, סליחה על ההפרעה. לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את זה, כי REM זה די רוק, לא שחור לא עברי ולא אף אחד אחר שיש בתפוז. אז נכנסתי לפה. מקווה שאין לכם התנגדות רציתי לבקש את אם אתם בבקשה בבקשה בבקשה יכולים להביא לפה את המלים והאקורדים של imitation of life (sugar cane)? וגם בקשר לשיר i´m like a bird הורדתי את האקורדים מהאינטרנט והאקורדים היו (בסולם סי מייג´ור) c i´m like a bird i´ll only fly a- g way, i don´t know where am my soul is, i don´t know where my g home is.... ואני ניגנתי ולא יצא מוצלח. יצא לי יותר בC G Am F וגם יש לכם את איץ ריינינג מן (ג´רי הליוול)? גם אני לא מת על השיר פופ הקופצני והמעצבן אבל, דרישת הקהל......... צירפתי להודעה רקע של ג´ון בון ג´ובי,רקע לאלה שרוצים... ב"עולמו של ויין" (saturday night live) ויין מארח את המורה למתמטיקה שלו והיא אומרת לו שהיא אוהבת רוק, הוא מבקש דוגמא והיא אומרת בון ג´ובי. הוא מכנה את הלהקה "נסיון עלוב להשתלב בקהל בני העשרה. אבל נראה לי שזה היה רק כדי להעליב את המורה, לא את הלהקה. בבקשה תגיבו.

הפריק

New member
ושכחתי גם

אני נוסע ךכמה ימים אני אגיב רק עוד 4 ימים. מה אתם אומרים על סילבר סטאר ב200 שקל?

The DestroyeR

New member
בלי לפגוע אבל...

סילבר סטאר זאת חברה מצויינת אולי לא כמו גיבסון או ג´קסון ואיבנז ועוד הרבה חברות מצויינות עם כל הכבוד יחסית למחירים של סילבר סטאר יש להם הגיטרות שלהם מצויינות אני לא יודע לגביי הניסיון האישי שלך עם החברה או שפשוט אין לך מושג בגיטרות כמו ששמתי לב אז עם הקטע של הצוואר "עקום"...

JOE KALIBER

New member
תסלח לי שלא ידעתי להסביר את זה באמת

אבל כשהמוכר אומר לך שזה חיקוי מה אתה אמור להבין מזה?? נתחיל בעובדה שלחברה אין בכלל דגמים וכתוב על הגיטרה סילבר סטאר וזהו. חיקוי אף פעם לא טוב וזאת עובדה ואם הוא רוצה לקנות גיטרה יש הרבה מכירים טובים של חברות הרבה יותר טובות

The DestroyeR

New member
WIZ לגביי הצוואר העקום

הגשר התחתון בגיטרת הבאס של -JOE KALIBER היה מכוון גבוה אז הוא חשב שהצוואר של הגיטרה עקום ומישהו פה אמר לו שצריך לסובב את הבורג למה לעזעזל אני לא יודע אבל לא משנה... הסברתי לו איך לראות שהצוואר ישר ועוד פעם סילבר סטאר זאת גיטרה מצויינת רובן טובות מאוד

wiz

New member
כן, הוא אמר לי...

ובכל אופן, ממש לא כדאי להתעסק עם כל הכיוונים לבד, במיוחד לא עם הסט-אפ של הצוואר או הגשר... ובקשר לסילבר משהו... לא הייתי מגזים עם הסימפטיה שלי אליהן...

KamikazA

New member
המישהו שאמר לו זה היה אני

ובאמת במקרה של צאוור עקוף יש לכוון את הצוואר בעזרתי הבורג הארוך (שנימצא בראש הבס) המחזיק את הצוואר ישר

wiz

New member
אסור לגעת בזה לבד

צריך לתת לבנאדם מקצועי לטפל בזה.

KamikazA

New member
ויצא לי לנגן על סילוור סטאר

ולפחות הבאסים שלהם גרועות לדעתי לא נוחות בטירוף ועם צליל שמיתקרב לפלסטיק נישבר (פארודיה על מה זה?) ממליץ לא להיתקרב אליהם

wiz

New member
שווה

כל גיטרה (חשמלית אני מקווה) ב-200 שקל היא בסדר... במיוחד להתחלה. היא לא תהיה כמו מיוזיק מן של 5000 שקל, אבל מצד שני גם ככה תחליף אותה אחרי שנה שנתיים, ואז תשמח שבזבזת רק 200 שקל, ולא 1000 על גיטרה באותה רמה...

למעלה