שלום שלום!

מוחטה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

זה ממש קשה! ננסה... בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? וידוי! אני חדשה בגרופיות, ככה שיצא לי להיות רק ברוק עצמאות [באימא שלי באתי בעיקר בשבילו!
] אבל ידעתי את רוב המילים. לא נורא, אני כבר אוספת פקקים, ובקרוב אוכיח את מגניבותי ואדע את כל המילים! תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים: מתחמם ויותר מידי הרבה תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים: הכוס הכחולה ועל קו המים מדיסק ההופעה [ברי
] תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים:איש יקר ויותר טוב כלום תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים: סעמק. אני מרגישה כאילו אני מגנה עליו או משו, אבל זה הכל בתקופות... בואו נגיד שכרגע, אני שומעת את הדיסק האחרון לעיתים רחוקות, וגם אז מעבירה הרבה שירים [זכיתי לאהוב נגיד...
] וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? אממ שמעתי אבל זה לא זכור לי...שיעשה מה שעושה לו טוב..

למעלה