שלום שלום!

Roxanne06

New member
שלום שלום!../images/Emo24.gif

אפשר להגיד שאני חדשה פה... אני לא אוהבת לכתוב הודעות כאלה בכל פורום אבל מאחר שאני במילא פותחת שרשור חדש - שמי לוטם, בת 13 ומשו (עוד מעט כיתה ט'), נכנסתי לפה אחרי הופעת ה-100. מממ, מקווה שיהיה לי כיף פה!
יש לי שאלון קצר ונחמד, תרגישו חופשי להתייחס...
בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך?
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים.
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים.
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים.
תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת...
מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF??

TauberiT

New member
הי לוטם../images/Emo24.gif

יש לך שם יפה
ברוכה הבאה, אני ליאור
בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? המ, לא ידעתי הכל בע"פ, אבל ידעתי די הרבה. כי לא ממש אהבתי את עברי, זה היה כזה סתם שירים נחמדים. בקושי ידעתי מי זה עברי
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. מתחמם ולבד. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. מרי לנצח, יותר טוב כלום
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. אישה לויתן, כבשים תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. אני לא 'לא סובלת' את השירים האלה, אבל אני הכי פחות אוהבת אותם: הזמן עכשיו, וכן ברא אותך הטבע. וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? המ כן, שמעתי על זה כמה פעמים. ו...יופי לו. שיהנה
היה חביב

קודם כל ברוכה הבאה

את לא ידידה של אמנון? או שאני טועה..
עכשיו לשאלון בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך?דיקלמתי את השירים של רמי .ק. זה היה בחזרות למופע התרמה בקיסריה ..שעברי היה אמור לשיר הוציאו אותי..אבל ידעתי תמילים ל"זה לא אותו דבר ו..זכיתי לאהוב" לא נורא העיקר שדיברתי איתו לבד תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים.אישה לויתן..ו"ואולי" תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים.הכוס הכחולה ועל קו המים תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. אישה לויתן..מטייל אוסטרלי...בובה אחת וכבשים תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. לידו וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF??אין לי מושג הודגש באמצעות מדגישומטיק

ברוכה הבאה

בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? בערך כן הרוב ידעתי תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. "ואולי", "בוא" ו"זה לא אותו דבר" תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. "בוא" ו"יום טוב" תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. "ואולי" תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. המ...... יש חיה כזאת? טוב נו "יותר מדי הרבה" שהעיר אותי אתמול משינה וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? המ... אנערף? לא שמעתי את זה וישבתי והקשבתי טוב

ברוכה הבא../images/Emo24.gif

בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? לא.בכלל לא ידעתי מה עושים בהופעות. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים.מתחמם
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים."לבד" ו"האנשים החדשים" תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים.צוכה בוחקת" תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים."זכיתי לאהוב" אני מתחילה לא לסבול ת'שיר וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF??לא הבנתי ת'שאלה

B bas

New member
ברוכהבאה ../images/Emo98.gif

בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? כבר שמעתי את עברי די הרבה... תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. מתחמם,זה לא אותו דבר תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. יום טוב,לבד תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. אמממ...הזמן עכשיו,זה טוב תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. אני פחות אוהבת: ספרד,כך ברא אותך הטבע וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? אמממ לא ידעתי שהוא בי אבל...בכיף שיהיה לו

ofir1988

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תהני פה
בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? בדיוק להפך, לא הכרתי שום שיר כמעט! תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. מתחמם
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. אמ יש מלא
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. איש יקר, חורף תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. כרטיסי אשראי, יותר מידי הרבה וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? אממ פיספסתי את החלק הזה

Roxanne06

New member
תודה רבה לכולם על קבלת הפנים הנחמדה

:) טוב, אני אענה... - בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? לא הייתי אומרת בדיוק להפך... לא הכרתי את מתחמם וכמה כוכב... יחסית "שלטתי בחומר"
- תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. מתחמם, מרי לנצח - תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. על קו המים, יותר טוב כלום - תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. ביום שמש יפה, זכיתי לאהוב - תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. כנפיים, שירים וכמובן, בקשר לשאלה האחרונה,זה לא מפריע לי לשקט הנפשי או משהו... למען האמת, בכלל חשבתי שלא שמעתי טוב.

GR££N woMAN©

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני ענבר. תהני
בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? להפך.. לא היכרתי אותו בכלל תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. זה טוב ואישה לוויתן תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. כבשים ויותר טוב כלום תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. זה טוב ואישה לוויתן תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. המממ אין כזה.. פעם לא סבלתי את מטייל אוסטרלי.. עכשיו הוא בסדר.. חח וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? לא שמעתי
שיהיה לה בכיף.. או לו?

האגוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? ממש להפך
הכרתי רק כמה שירים...אבל ממש אהבתי את ההופעה :] תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. מתחמם, יותר מדי הרבה
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. על קו המים, לאונרדו. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. בובה אחת, כמה שאני אוהב. תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. כך ברא אותך הטבע, וזהו.. וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF??
לא שמעתי את זה..

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif.

בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? בדיוק להפך. הכרתי משהו 3 שירים.. ולא ממש בע"פ. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. "צוכה בוחקת" ו"מתחמם". תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. "ספרדדדדדדדדדד"
או אלקטרוניים למיניהם.. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. תלוי כמה עצובים
. "ואולי", "אחד".. תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. אין "לא סובלת", יש כאלה שאני פחות אוהבת.. כמו "זה טוב", "כמה כוכב", "כנפיים". וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? |מרימה גבה| לא, היא לא.

MaaYanGa

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אהבתי את השם משתמש שלך... אני מעיין. בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך?לא יודעת אם לקרוא לזה מעריצה נלהבת אבל כן, אהבתי אותו מאוד וכבר היו לי את כל הדיסקים וזה...
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים.מתחמם, על קו המים. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים.ספרד, זמן
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. כמה שאני אוהב, הזמן עכשיו. תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים.כך ברא אותך הטבע- לא לא סובלת אותו, אבל גם לא ממש אוהבת
וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF??אני לא שמעתי...

mor298

New member
לוטם, ברוכה הבאה :]

תהני פה וזה.. ועכשיו נענה..
בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? ידעתי בערך חצי מהשירים.. אז לא. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. -מתחמם, ללא ספק. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. -יום טוב, בוא. (מההופעה, מה.) תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. -אישה לויתן, זה טוב. תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. -לא סובלים זה קצת מוגזם, אבל שיהיה.. אלף בנות דתיות, כנפיים. וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? הא, כן?
זה פשוט מידע נורא נחוץ... עכשיו אולי הוא כן יעשה לנו ילד

YqUeen

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? חח הכי להיפך שאפשר!! לא הכרתי חצי מהשירים, רק מהדיסק הראשון והאחרון. אבל אחרי זה חזרתי הביתה והתחלתי לחרוש
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. מתחמם, דפנטלי. ו, נממ... מטייל אוסטרלי\לבד. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. כשהקיץ יבוא, ביום שמש יפה, ובחולצת פסים נראלי. תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. יותר טוב כלום, הזמן עכשיו. תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. ניסים, בוא (חלאס איתו כבר..) ויש עוד.. אף אחד משנינו, כנפיים, זה טוב, כרטיסי אשראי וכשאתה לבד. פיוו, איזה טוב זה להוציא את זה
וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? לא שמעתי. אבל, נניח...שיהנה, מה
וזה, התשלבות מהירה

ברוש15

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הנה כמה דברים שכדאי לדעת לפני שמצטרפים לפורום... כאן. בהופעה הראשונה של עברי שהייתם בה (אם הייתם), הייתם כבר מעריצים נלהבים שמדקלמים את המילים לשירים או בדיוק להפך? אוי אני זוכרת שלא ידעתי אף שיר חוץ מבוא שהיה מפורסם
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצבניים. כנפיים ולאונרדו..למרות שמתחמם זה אידיאלי
תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם שמחים. יום טוב והאנשים החדשים תנו שיר או שניים של עברי שאתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים. אישה לויתן וזה לא אותו דבר תנו שיר או שניים של עברי שאתם לא סובלים. שירים וכך ברא אותך הטבע וממש ממש לא קשור, אבל בכל זאת... מי ששמע את הראיון בגלגלצ, שמתם לב שלילך ברנע הגדירה את הנטייה המינית של עברי כ"בי" ועברי אישר. ואני שואלת WTF?? ממ אין לי מושג כי לא שמעתי..

למעלה