../images/Emo140.gifקילו זיתים שלום רב!
וואו... מעולם לא הוצאתי מפי משפט כזה בעבר... חמוד.... ולשאלתך: ראשית, הרשה לי לברך אותך על ההתעניינות, היא כבר מעידה על הרצון שלך לנתב את עצמך, למצוא דרך ברורה ואמיתית, אולי זה אחד השלבים האחרונים בהתבגרות, אבל לא נאריך, בא ניגש לנושא. אני לדוגמה, יהודיה, ללא כל ספק. וגדלתי בבית יהודי לכל דבר, אלא שלא כל מה שגדלתי עליו השתרש בי אמ, לכן גם אני, כמוך, הגעתי לנקודה בה רציתי קצת יותר... להיות שלמה עם כל צעד קן שני עושה ולקבל תשובות לשאלות מהותיות, כמו... מה בכלל אני עושה בעולם הזה? מי הביא אותי לפה (שכן, תסכים איתי שאדם שמשכנע את עצמו שהוא היווצרות של ביצית וזרע ותו לא הוא אדם בעל הערכה עצמית נמוכה מאוד... ואף מאוד מאוד מאוד...) ולמה אני פה? גם אתה, ככל הנראה, ניצב בפני שאלות אלו ואחרות, לכן אנסה להושיט לעברך יד ולהציג בפנייך את הנקוד העכשווית בה אתה עומד היום: אתה מגדיר עצמך יהודי, או בעצם לא בטוח, וגם לא ממש יודע מה זה יהודי, או אם אתה כזה, שכן אין לך את הסממנים היהודיים שודאי ראית בסביבתך במהלך חייך. אינך יכול לפנות להורייך, שכן גם הם לא נראים כאילו מצאו את עצמם לגמרי עדיין, אז אתה מנסה בפורום באינטרנט, שזה אגב, יפה מאוד, רק שים לב: בפורום זה יש "יהודים אתאיסטים" (
), פנקיסאתאיסטים (
), עובדי אלילים סמויים, כופרים בתחפושת ועוד ועוד... מנסיוני, אתה תלך פה לאיבוד בעקבות אנשים שעדין לא מצאו את עצמם, אך הם נואשים לדבוק בדרך התלולה שהמציאו עבור עצמם כמשקפת "מציאות", ועל כן מחפשים נואשות את המבולבל הבא שיכנס לפורום על מנת שיוכלו למשוך גם אותו איתם, ובכך לחזק את עצמם... תאמין לי, זה ממש עצוב... ועצוב עוד יותר יהיה אם תישאר פה עוד דקה ותרשה לכל האבודים למיניהם לשחק בך באמצעות שטיפת מוח... אינך צריך להאמין לי, פשוט עקוב אחר התדירות בהן מתקבלות כאו הודעות מאנשים מסויימים (למזלנו, כל שעה מופיעה בסמוך להודעה...), עקוב אחר השפה הבוטה, התקיפה וההתגוננות שהם מפעילים לעיתים כה קרובות, נוכח מישהו שאינו מסכים איתם... לכן, אני מציעה לך בחום לפנות לגורם מהימן יותר, שיוכל לספק לך תשובות לשאלות הבוערות בך, שיוכלו לספק אותך באמת. את התגובה הבאה אעדיף לקבל במסר אישי, על מנת להמנע משירשור מיותר שגם ככה הפסקתי להגיב אליו, על גבי הפורום... בברכת הצלחה וחג שמח: ליטל.