שלום שלום לכולם

שלום שלום לכולם

מה שלומכם ? הרבה זמן אני מתלבט האם להצטרף לפורום באופן אקטיבי (קראתי מידי פעם) אז הנה אני כאן. בקשה קטנה לי אליכם... השגתי את דיסק ההופעות האקוסטי 1+. הדיסק הגיע בעטיפת נייר ואני לא רוצה שהדיסק יהיה בנייר כי ככה הוא יהרס. אני מעונין לאחסן אותו בקופסת פלטיק ושיהיה לה את העטיפה של הדיסק. אבל..........אין לי סורק אז אם משהו (ששרד את כל הזיון שכל) יכול להעלות לפה את שתי הצדדים של העטיפה אני אודה לו עד מאוד! תודה ויפה שעה אחת קודם IY

ענת1986

New member
שלום גם לך ../images/Emo24.gif בוקר טוב!../images/Emo42.gif

קודם כל, אני שמחה שהחלטת להצטרף באופן פעיל לפורום!
מקווה לראות אותך כותב פה ולא מפסיק
בנוגע לבקשתך: אמרת שהדיסק הגיע בעטיפת נייר בלבד ובלי קופסא, נכון? הבעיה- הדיסק בנייר ואתה רוצה שיהיה בקופסא. פתרון- גזור בעדינות את עטיפת הנייר, לפי הקווים, ופשוט תכניס לקופסא. לא צריך לסרוק, רק לגזור את שני הצדדים של הנייר יפה, לפי המסגרת, ולהכניס לקופסת הפלסטיק
. ואם בכל זאת אתה צריך את שני הצדדים של העטיפה- זה לא חוקי ואסור לנו למסור לך את זה פה. מצטערים. המשך יום טוב
.

או קיי

מה מונע ממך לסרוק את העטיפה ולשלוח? זה לא חוקי להשתמש בזה לשימוש מסחרי, שימוש פרטי מותר בהחלט דרך אגב כנ"ל לגבי צריבה לשימוש פרטי של דיסק שקנית!

מממ... היה עם היה לי סבלנות

וזמן. מחר אני חוזר אז עשיתי מה שענת אמרה וזה יצא בסדר. אני מקשיב לדיסק הזה ומאוד מתרגש מהביצוע לכמה יוסי הבצוע כנה כל כך וישיר תענוג

hatul

New member
אני טועה, או שב"כמה יוסי" מישהו

צועק באמצע השיר..?

מיללי

New member
אם הכוונה

לקולות רקע של שרון רוטר שנשמעת כמו חתול דרוס אז.....כן!!

hatul

New member
שמעתי שמישהו צעק בהופעה "הומואים"

או משהו בכיוון. חבר שלי אמר שהוא זה שצעק..
שרון רוטר? זו ששרה את "ארוץ אליך"? זה בכל אופן שיר משעשע, אם כי הייתי שולח אותה להסתכלות... רגע, זה לא מה שמראים בקליפ?

ענת1986

New member
../images/Emo108.gifברוך הבא חתול ../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

כמה שאני אוהבת חתולים! היו לי שלושה חתולים: מישמיש, בל וקספר. מישמיש הייתה הסבתא, בל הבת וקספר הנכד. ממש שושלת גדלה אצלי. בהתחלה בל נעלמה. היא נדרסה לנו. אח"כ למישמיש היה גידול ונאלצנו למסור אותה, ואח"כ קספר נעלם גם הוא. עד היום אני לא יודעת מה קרה לו..
בכל מקרה- כנראה שנביא חתול חדש בקרוב
ושוב, ברוך הבא! מקווה שתהנה איתנו
מצטערת על ההודעה עצובה

ענת1986

New member
למעלה היה קספר.. עכשיו תמונה של בל

היא הייתה חתולה מדהימה. פרסייה עם הרבה פרווה במלא צבעים

go girl1

New member
אני גם רוצה חתול!../images/Emo11.gif

היתה לי חתולה מ-ז-ה יפה ואמא שלי גרשה אותה...

ענת1986

New member
תקטיני אותן ../images/Emo9.gif

כדי להעלות לפה קובץ הוא צריך להיות קטן מ- 250 kb. אגב, מה עם התמונות מחיפה? פיתחת כבר?

ענת1986

New member
אמממ.... ירושלים אולי? ../images/Emo9.gif

אני זוכרת שהייתה הופעה שגם קניידעל היה בה וגם עוד מישהי, נדמה לי את, ואמרתם שצילמתם תמונות ושתעלו אותן לפורום, אבל זה עדיין לא קרה
אולי זו לא את? אמממ... מצטערת אם התבלבלתי

hatul

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

גם אני אוהב חתולים, והקדשתי את הכרטיס הזה לחתול שלי..
צ'רלי, חתול מסוג Snow Shoe, בן 3, אבל צעיר..
קסנדרה [נראה לי שאני מתבלבל], חתולה פרסית, שקיבלנו אותה חולה, קינמון, חתולה סיאמית מעורבת ומדהימה, שגם העמידה דור צאצאים [בתמונה], וגם כלבת פינצ'ר ננסי שמאוד אהבה חתולים. נוסף לכך, אנחנו גם מגדלים מדי פעם ציפורים, כפי שניתן לקרוא בבלוג

לי היה כלב../images/Emo7.gif

שמת...מול העיניים שלי )= קראו לו טדי, והוא היה כזה מאמי!!!! עד שיום אחד בא איזה כלב ופשוט התחיל לנשוך אותו עד שהוא מת )=

למעלה