שלום שלום לכולם..

desire33

Well-known member
שלום שלום לכולם..

טירונות נחמדה מאוד בנתיים... בראשון אני חוזרת לבסיס.. המון צחוקים.. וואלה לא חשבתי שיעבור לי כזה מהר... הבעיה הגדולה היא האי צפייה של הסדרות האסייאתיות, לבכות פשוט... אני יושנת בלילה ומעבירה סרטים בראש של סדרות שראיתי.. חח.. תספרו מה חדשדש.. איך עבר השבוע.. קופי פרינס מתחילה אה? כל הכבוד להם, סדרה פצצה - כל מי שלא צפה בה, וכל מי שראה אותה פעם אחת בלבד - צפו בה שוב, שוב, ושוב.

MaNcHi 135

New member
חמודית../images/Emo24.gif

איך אני שמחה שקפצת לעידכונים
אצלנו כמו שאת רואה הכל מצויין וזורם!! אני שמחה שאת נהנית וטוב לך! איזו טירונות את עושה?

relax2008

New member
../images/Emo195.gif שלום לחיילת האסייתית

שמחה ששרדת ואפילו אהבת את השבוע הראשון- נהדר! תמשיכי לצבור רק חוויות חיוביות מהצבא ובכלל אנחנו התגעגענו אליך ואל הפינה היומית/שבועית שלך "הסדרות ואני" בשם הפורום אני מוכנה לדבר עם הרמטכ"ל ושר הבטחון ולהסביר להם כמה חשוב לספק לך לפ-טופ ורשת אלחוטית כדי שתמשיכי במשימה הסופר-חשובה וקריטית שלך
כי אנחנו פה זקוקות לעידכונים! ובנתיים כל מה שאנחנו עושות זה בעיקר מ ש ר ש ר ו ת למוות
כמה יפים במיוחד אז תשטפי את העיניים ות ה נ י מהכל
מאחלת לך מפקד שיראה לפחות כמו אחד משני המתגייסים השווים ונגי (שכבר שורשר) או אריק (שעוד יבוא במלוא הדרו)

../images/Emo140.gif טירונות קלה ומהירה ../images/Emo24.gif

לא זוכרת ששלי היתה כל כך נחמדה תהני ותעשי חיים וצחוקים ולפחות השבת תוכלי לצפות בקופי פרינס המעולה ולשטוף את העיניים בגשם שירד עלינו השבוע
ואני מתכוונת למבול של התמונות של ריין
בהצלחה בהמשך
ואם התמונות של ריין לא מספיקות אז הנה עוד אחת של אריק

7han

New member
איזה כף לשמוע שטוב לך

מקווה שכך היה לך כול התקופת הישרות

desire33

Well-known member
המון תודות :]

האמת שתצטרכו לחכות עם פינת הסדרות עד שאני יסיים את הטירונות שזה יוצא ב30 משם אני יעבור לסדיר/קורס ואז אני יוכל לדעת אם יהיה לי זמן בכלל לצפות בסדרות אסייאתיות כאלה ואחרות. כפי שהמצב נראה לא ממש, אבל הכול פתוח. אני יפתח מחר כמה סדרות שצפיתי בהם במהלך החודש האחרון וכן יש לי מה להוסיף... חח.. אז שוב תודה על כל התגובות, התמונות - אהבתי מאוד, מקווה שיהיה לכולם שבת שלום טובה ונעימה :)

asia84

New member
../images/Emo140.gifשמחהה בשבילך ../images/Emo13.gif

יאוו יפה שטירונות שלך נחמדה מאודד חחח סרטים ואסייתים חסרים לך שם אני מבינה אבל הכול בסדר השאר זה העיקר שיעבור לך שם הכול בהצלחהה זהו קופי פרינס שוב מוקרן בויוה ואני הספקתי לראות שוב היום דרמה נחמדה מאוד נקרעתי שם מצחוק מזה שהיא התחזתה לבן פשוט נקרעתי חחח שמחה שאת פה איתנו עד יום ראשון אז תנוחי ותעשי מרתון אסייתי השלמות ותעדכני אותנו בדרך עם יש משהו חדשש נשמח לדעת בהצלחהה שובבב בשרות

למעלה