תשובות ובהצלחה
. מה גילך ומה מינך: 16 זכר. 2. באיזה גיל אובחנת כצליאקי? 5 3. האם ידעת מה זה צליאק לפני האבחון?לא 4. כיצד הסביבה הקרובה הגיבה לאבחון?בצורה קצת נדהמת, אבל תמכו ועזרו בהכל וניסו להקל. 5. כיצד ובמה משפיע הצליאק על התנהגותך?כמעט ולא משפיע, רק לפעמים כשאני אוכל גלוטן אני נהיה מאוד עצבני, ובטיולים שנתיים לפעמים אני קצת מתבאס כשאין לי מי יודע מה חטיפים שאני יכול לאכול
6. כיצד ובמה משפיע הצליאק על התנהגות הסביבה אלייך? בש-ו-ם- דבר! זה כל כך טוב! 7. במה את/ה מצטייד/ת לטיול או למסיבה – בשונה מחבריך?לטיולים- פריכיות, מנות חמוד, במבה, ביגלה נ"ג, למסיבות- כלום! 8. האם רק את/ה נגמלת מגלוטן או כל המשפחה?רק אני. א. אם כל המשפחה נגמלו מגלוטן, כיצד האחים/אחיות/הורים הגיבו לזה? ב. אם רק את/ה, איך את/ה מבחין/מבחינה בבית בין האוכל שלך לבין האוכל של השאר? או האם את/ה לא מבדיל/ה ובודק/ת כל פעם מחדש?יש לי משפחה מדהימה, ששומרת את כל הדברים נ"ג בארון נפרד, אני יודע כבר מנסיון של שנים וחוצמזה שרוב המוצרים שאנחנו קונים הם נ"ג, פרט ללחמים, םיתות, עוגיות וכו'. 9. שירות צבאי-כן/לא/איזה סוג שירות? –הגדיר/י את השפעת השירות הצבאי על מצבך היום (אם שוחררת ואם שירתת - איך השפיע הדבר על מצבך וקשריך החברתיים) שירות צבאי- בעתיד- אבל כן! מקווה שעזרתי והמון בהצלחה