שלום שוב

Druyanizem

New member
זה לא שאני רוצה להיות

אסטרו פיזיקאי... אני פשוט אוהב לחקור אני מאוד סקרן ואוהב לבדוק דברים. אני מסתכל כל הזמן... אוהב לראות אנשים בפעולה. אני בן 18 מיכל... וזה בסדרץץץ את יכולה לכתוב מה שאת רוצה כי זה סתם מסקרן אותי מה הכתב שלי אומר עליי... לא יותר מזה. אני לא מתכוון לקבל כל מה שאתם פה באמת מוחלטת (ואני לא). וז´אן: אני דווקא מאוד אוהב להקשיב לאנשים. אני עושה את זה דיי הרבה. ואני חושב שאני גם יודע על אנשים הרבה בדיוק בגלל זה. וגם אני חושב שאנשים דוקא מסמפטים אותי... אין לי בעיה עם אנשים. מישהו אפילו פעם אמר לי שיש לי הילה של נחמדות מסביבי וזהו... אני חושב

Druyanizem

New member
שלום לכולם...../images/Emo11.gif

תודה על בתגובות... אני רוצה (אם אפשר) ניתוח של מיכל ושל אריק.. להשוות אתם יודעים..

עטרה בט

New member
הי דרויאן ../images/Emo24.gif אני די כתבתי לך

אני בודקת אם יש לי להוסיף משהו. אבל גם אם כן זה כבר לא יהיה היום.

עטרה בט

New member
ועוד משפט קטן: יש תחושה שאתה

רותם את העגלה לפני הסוסים. כאילו ממהר לעשות ולא שם לב לכל הדברים הקטנים שהופכים את העניינים למעשיים יותר. אחר כך כבר קל להתאכזב. אבל תגיד, ידידי, עברית זאת שפת האם שלך ?

Druyanizem

New member
כמובן

אני ראשונאי גאה. וכמו ששרים: שנמות יקברו אותנו... ברחבי ראשון לציון! למה שאלת?

עטרה בט

New member
ביקבי ראשון לציון.

שאלתי כי זכרתי שפעם שמת לנו כתבי יד של אנשים מהמשפחה שלך והם היו ברוסית.

astral tal

New member
ככה אני רואה את הצלב:

לקחתי את החתימה של דארווין, הגדלתי אותה ומחקתי את המיותר - ככה שנשאר רק הצלב (בלי הוספות בלי כלום, מחיקות בלבד)

Druyanizem

New member
ואוו בן אדם...

לא ידעתי שזה ככה.... אני נאצי!!! חההחהחהחהחהחהחהחה

אריק!

New member
כדיקטטור אתה חייב

לדרוש זאת במשנה תוקף ואסרטיביות, ולא אם אפשר ויתחשק לנו. מי אנחנו בכלל. שלוט בממלכתך ביד רמה ואל תשתמש בסוגרים כי תיכף ומיד ידיחו אותך כל אותם חתרנים צמאי השררה. בקרוב אכתוב לך. אריק.

Druyanizem

New member
אני דיקטטור נחמד... שכחת?

וחוץ מזה... סוגריים זה הסימן הכי טוב שיש בעולם!!! (אני מעריץ אותו) זה נותן לך לכתוב את כל מה שלא הולך חלק עם המשפט אבל חייב להאמר (אתה רואה למה אני מתכוון?) אז אי לכך ובהתאם לזאת... סוגריים זה סימן טוב שיש לכבדו ואפילו להעניק לו משרה ממשלתית נוחה! עם הרבה כסף והכל (וזהו)

עטרה בט

New member
ומה עם סימני קריאה ? וסימני שאלה ?

ושלוש נקודות ? כל הסימנים האלו יהיו מובטלים ? כדיקטטור אתה צריך לחשוב על הפרטים הקטנים שהופכים את החיים למה שהם. וחוצמיזה יקירי, סימני הקריאה והשאלה זכו אפילו לאמוטיקון, אבל הנקודות, הפסיקים, השורת רווח, כל אלו....... שכחו אותם. אני במקומך היתי ישר מסדרת משהו כדי שלא יהיו לי הפגנות אחר כך וככה.

Druyanizem

New member
סימני קריאה כבודם מונח במקומם...

אבל אין מה להשוות סימני קריאה ושאלה או כל סימן אחר לעוצמה של הסוגריים... זו ליגה אחרת לגמרי! הסוגריים נותנים לכותב להביע את כל מה שהוא לא יכול להביא בטקסט עצמו כי הסוגריים זו מן בועה כזו שלא קשורה לטקסט... ובכך הכותב כותב דברים שקשורים לטקסט אבל לא זורמים איתו מבלי לפגוע בזרימה של הטקסטק עצמו... הבנתם? גם אני לא!

למעלה