שלום שוב

Druyanizem

New member
שלום שוב

חזרתי... לא שהלכתי מתישהו... אבל בכל זאת. אני מצרף את הכתב שלי... מעניין לי לדעת איך אבי ינתח אותו עם השיטה שלו : גרפולוגיה אינטואיטיבית ואיך זה יסתדר עם ניתוחים של אנשים אחרים (ז´אן,המתמחה, מיכל, אמרתי מיכל? ואה... כן... מיכל) שעובדים בדרך הקונבנציונלית יותר. נ.ב מתמחה... אל תפחדי לנתח את הכתב שלי.. תרגישי חופשי

אריק!

New member
ידידי, המתמחה טרם ניתחה כאן

איש באמצעות כתב ידו, באמצעים אחרים כן. אי לכך אין שום סכוי שאתה תהיה הראשון. אבל אשמח לטעות. אריק.

דרויאן יקר מכל, הכתב שלך מזכיר

לי הפעם צורה של מניפה וזה מביא אותי לדבר על פתיחות וראש טוב כזה. חוץ מזה ניכר קושי להיחשף. כך שיש פה כאילו הפכים. למעשה אלו לא הפכים. אתה פתוח לקבל, אבל כשצריך לספר על עצמך - סגור. אני רק נתתי סיפתח, מבטיחה שיהיה המשך
.

Druyanizem

New member
מיכל...

אני חייב לומר לך.... שזה נכון אני לא אוהב לדבר על עצמי...

melodynoa

New member
נסיון לניתוח...

ובכן, אני רוצה לציין שאני אחרי שיעור שביעי בקורס גרפולוגיה ואני ממש לא בטוחה בקשר לניתוחים שלי, ולכן מאוד חושב לי לקבל תגובה לגבי הממצאים שלי, שהפעם יצאו די מוחלטים. אני רוצה להוסיף שהניתוח לא נעשה על-פי כל הקריטריונים הגרפולוגיים אלא על-פי חלק מהם, הבסיסיים ביותר, אבל בכל זאת נראה לי שהגעתי למסקנות. אז שוב, אני מחכה לתגובה. אתה אדם בעל שליטה עצמית יוצאת מן הכלל, בעל שיקול דעת וביקורת עצמית מפותחת, בהירות מחשבה, יכולת תכנון וארגון, ריכוז, כושר שיפוט, אדם חושב, מתמודד עם מטלות (?) וזהיר. היחסים עם הזולת תקינים לחלוטין: אתה פועל לפי מוסכמות, מכבד את הסביבה, סובלני, בעל גישה חברתית מיושבת, חברותי, בעל טאקט, נימוס והסתגלות. מיומנויות: למרות שהכתב שלך על-פני השטח נראה קצת מפוזר, במציאות יש לך חוש לסדר וארגון, חוש אסתטיקה יוצא מן הכלל, פרופורציה (אתה מצייר או מסרטט?). אך ממצא בולט נוסף הוא בתחום האני-עצמי: אתה מאוד רגיש ורגשי, אולי ביישן, מושפע ממצבי-רוח, מושפע מהזולת, מרוכז ב"אני", יש בך מתח פנימי, התלבטות, קשיים בקבלת החלטה, הערכה עצמית נמוכה (לפחות בתקופה שבה נכתב המסמך), וכל זאת עד כדי תחושה של חוסר ישע. יכול להיות שאתה לא באמת מעוניין ליזום, לשנות או להזיז דברים, אך יתכן שאתה מעוניין אך לא בטוח איך לעשות זאת, או שאתה בכלל מסוגל. נועה.

אריק!

New member
שלום לך

לא, אני לא המנותח. מיכל בטח תברך אותך במשך היום אבל רציתי גם אני לומר לך שאני מאד שמח שהצטרפת אלינו, עם פתיחות ואומץ לכתוב דברים טובים, גם קצת פחות טובים. תישארי ותתמידי אתנו, אריק.

Druyanizem

New member
שלום נועה

ניתוח מעניין יש לך פה לפי מה שאני רואה את עצמי חצי פה נכון וחצי לא. צייר או שרטט אני לא... אני מנסה... לא ממש הולך לי וחבל. הערכה עצמית נמוכה תמיד הייתה לי (אבל רק בתחום מסויים... נראה מי יכול לנחש). ריכוז זה אחד הדברים שאיןלי... וזה דיי מציק לי עכשיו בתקופת הלימודים האחרונה שלי. ושוב נועה... תודה על הניתוח היה מעניין לקרוא. ולא! זה לא צלב קרס... לפחות לא מתוכנן.... זה ל´ שמחוברת אליה י´. כיפה אדומה? קראתי.... סבתא אני לא

Druyanizem

New member
חוסר ריכוז או לא חוסר חוסר ריכוז?

החתימה שלי זה ל´ שמחוברת אליה ד´ פשוט וקל

jean

New member
יקירתי, הניתוח שלך בעל טעויות

קרדינאליות... לצערי. יש עוד מה ללמוד. אבל יש גם דברים נכונים.

אריק!

New member
ז´אן ערב טוב

גם בגלל שהיא מתלמדת שלבטח תרצה ללמוד מטעויות, אולי גם להתווכח על פרשנות, גם למען ההגינות, נראה לי שאתה צריך לנמק ולא להסתפק במין אמירה כללית שלא אומרת כלום לה ולאיש. שמת לב לחידה שלי בשרשור לאסטרל: " סליחה שאני מתפרץ..."

jean

New member
כן, כן, מתנצל שלא הבהרתי את עצמי

פשוט אני קצר בזמן לאחרונה (חזרתי במלוא הקיטור ללימודים). כתבת שהיחסים עם הזולת תקינים לחלוטין. אני די חולק עם השורה הזאת. אני אומנם לא רואה פה הפרעות חריגות, אבל ממבנה הכתב ניתן לראות שהוא די מפורר, עם מרווחים לא אחידים. גם האותיות מראות על "כרסום עצמי", יותר מאשר על "שליטה עצמית יוצאת מהכלל". נראה לי שניסית להיות חיובית מאוד, וזה היה קורה לי פעם (בעבר הרחוק) כשהייתי אומר את דעתי. מאז אני יותר מחוספס. אני משתדל לא להיות ישיר מדי, אלא אם אני עם מי שאני מחשיב כידידים או כקרובים. צריך להראות דברים חיוביים כשיש אותם בברור, ולא לנסות להוסיף אותם, זאת לפחות התחושה שלי מהניתוח שלך. הפסקה האחרונה שלך די סותרת את כל הקודמות והיא מראה יותר את טיבו של הכתב מאשר הפסקאות הקודמות. נפילת המתח הזאת, נובעת לדעתי מכך שלא רצית לבקר באופן ישיר מדי, וניסית לאמר את הדברים הטובים ולשמור גלולה מרה בסוף.

melodynoa

New member
זה היה די בוטה ומרושע מה שכתבת

בהתחלה, אבל טוב שהסברת בסופו של דבר. אז ככה, לא ניסית לרכך את המסקנות, בכלל לא תכננתי את המבנה. אני גם לא חושבת שאמרתי משהו רע. בטחון עצמי נמוך זה משהו שכל כך הרבה אנשים סובלים ממנו... אבל אולי אני צריכה ללמוד לעשות את זה, כי אולי אם הכל מראה על משהו מסויים, זה לא הופך את המסקנה לקיצונית, אלא פשוט לקיימת, ואולי מעט. אני יודעת שאני צריכה עוד ללמוד, כי מה שלמדנו עד עכשיו זה לנתח את הכתב, אבל עוד לא למדנו לתת דו"ח או פרשנות או איך שקוראים לזה. אני מניחה שגם לזה יש צורה. נועה.

astral tal

New member
זה רק אני או ש.......

גם אתם רואים צלב נאצי בחתימה שלו ? דיקטטור אמיתי הדרוויניזם הזה ! ועוד לחשוב שזה מהתת מודע שלו.......פששששש

אני לא רואה צלב נאצי אצלו אבל

קשה לי בכלל לראות צורה בחתימה שלו, אולי ראש של כריש עם כובע רחצה של סבתא
ואם נסחפים עם הדוגמא הבלתי מבוקרת בעליל הזאת שלי, אז אולי הנה לנו הדיקטטור הסובלני, הפתוח והאהוב שלנו: כריש בעור סבתא. דרויאן, כיפה אדומה, קראת ?......

jean

New member
אקוד קידה קטנה, והנה דעתי ../images/Emo8.gif

כתב היד שלך מעיד שאתה עובר תקופה לא פשוטה לאחרונה. הוא נוטה שמאלה באופן קיצוני, מתפרק, ואותיות רבות נשברות ומאבדות את הצורה מספר פעמים. זה מעיד שיש לך לבטים על הדרך שבה אתה הולך, אתה סובל מעט מקשר לא טוב עם הסביבה האנושית הרחוקה (פחות בענייני משפחה לדעתי). אתה רוצה קצת שקט נפשי, ולכן האותיות שלך מרוחקות זו מזו גם בתוך המילים. יש תחושה של כתב יד איטי, מהוסס, שבור. כל הדברים האלה מעידים על הסתגרות, חשש ביצירת קשר עם החברה והמין השני, ועיקור רגשי ויצקתו לתוכן רעיוני. הדרכים הטובות ביותר לעלות על דרך המלך אחרי תקופה קשה ומלאה במשברים הנפשיים (לפני שמשלמים הרבה כסף לפסיכולוג) וזה מניסיון של מקורבי וגם קצת שלי, זה לעשות ספורט קבוצתי, להפגש עם אנשים בקבוצות של תחביבים לפי מידת עניינך, לעזוב קצת יותר את האינטרנט ולהשקיע יותר בעולם המוחשי... כן כן, לנטרל את הציניות המקסימה שאני בטוח שיש לך, ולהשקיע משאבים ביצורים האכזריים שנוטים בד"כ לטיפשות מרושעות... בני האדם. אין מה לעשות זאת תרופה לא רעה. בון שאנס (בהצלחה).

Druyanizem

New member
שלום ז´אן

אחרי שעברת על הפסיכולוגיה (לא רע לדעתי) מה אתה חושב שהכיוון שלי לעתיד אמור להיות? אמרת שאני מתלבט בקשר לזה... וזה מאוד נכון. מה אתה חושב? ומיכל... מחכה לניתוח שלך

jean

New member
כמה טיפים על העתיד ... ../images/Emo8.gif

קודם כל הכי טוב זה להכריע לבד. אני מאמין שכל אחד מאיתנו יש מקצוע חלומי ויש מציאותי. ולפעמים אפשר לשלב. תמיד יש חרטות ומחשבות של "בדיעבד". לדעתי אתה לא טיפוס של "אנשים". אז אל תנסה ללכת על מכירות, שירות לזולת, גם לא פסיכולוגיה לדעתי. למרות שבפסיכולוגיה יש הרבה למידה של נפש "העצמי" שזה דבר מעניין ונחמד. מה שיכול להתאים לך (בין השאר) דברים עם ביקורת (עיתונאות, חקירה, ביקורת, שמאות, הערכות וכיוב´) . גם לנסות ולהתפתח בתחום של המדעים. למרות שלימודים לא נראים לך כ"תחום" שלך, האוניברסיטה שונה בתכלית מהתיכון והרבה פעמים הגלגל מתהפך. נסה לבחון את עצמך. כתוב על דף לבן רעיונות (השיטה האפלטונית) ממש זרוק אותם. רעיונות למקצועות הכי מוטרפים שעולים לך בראש. אחר כך חלק אותם לשלוש קבוצות 1. מה שאני חולם אבל נראה לי לא מציאותי 2. מה שהסביבה הקרובה שלי היתה שמחה אם הייתי... 3. מה שאני פושר לגביו. תכתוב הכל.. מ"כבאי" ועד ל"אסטרונאוט". אחרי שקיבלתי מפה של מקצועות אפשריים. התחל לבדוק מה הכי קוסם לך. דמיין את עצמך בכל אחד מהם. זה תרגיל בחשיבה יוצרת, שהוביל אותי ללימודי כלכלה ומחשבים (לצערי הרב, סתתתתםאאאם)

ודרויאן, יש לך חשיבה מופשטת

ויש לך עדיין הרבה מה ללמוד בתחום הרגשי אבל מן הסתם זה בגלל שאתה די צעיר עדיין (לא זוכרת בן כמה אתה, נדמה לי שעדיין תיכוניסט). אני לא רוצה לכתוב מה מתאים ומה לא בגלל הסיבה הזאת. קח את הזמן, ואם יש לי איזה עצה לתת לך היא אולי להתבונן יותר. גם על עצמך, גם על אחרים, גם על איך דברים קורים בכל מיני תהליכים. תעשה את זה איפה שמעניין אותך, אל תמהר לשפוט. תנסה פשוט להגיע לרגשות האמיתיים שמאחורי הדברים. מה עושים איתם אחר כך? כשנגיע לגשר......

למעלה