שלום! שאלות אנג'ל....

City Of Angel

New member
לא, זה ממש לא מסתדר ../images/Emo128.gif

יש בקונור הרבה דברים של ערפדים, אבל דם נורמלי לגמרי (זוכרים שוולפראם אנד הארט גנבו את דגימת הדם שלו וגילו שהיא נורמלית?). כרגע הוא תופעת טבע בלתי מוסברת, משהו שלא קרה אף פעם ולא יכול לקרוא (ווסלי אמר על זה משהו לקורדיליה). אולי בהמשך נגלה עליו עוד דברים

c o n n o r

New member
כמה טעויות אצלך...../images/Emo58.gif עונה 4 א

בפרקים המתקדמים של העונה החבורה מחליטה להחזיר את אנג'לוס כן כן את אנג'לוס כי הוא היחיד שיכול לעזור להם להביס את האויב החדש אנג'לוס כמובן מצליח לברוח אז החבורה מטילה את הכישוף של קריטאס על המלון (כל מי שיש לו דם שדי לא יכול להרביץ) בקיתור אנג'לוס נכנס למלון וקנור קופץ עליו כדי לתת לו אגרוף והמחסום מעיף אותו אחורה זאת אומרת שיש לו דם שדי שהוא עצמו חלק שד והסיבה היחידה שתגרום לזה הוא שיש לו דם ערפדי וזה מה שנותן לו את כל היכולות המיוחדות שלו הסיבה שהשמש והצלבים לא מפריעים לו היא שאין לו לב ערפדי כמו שראינו(אני חוזר על מה שהסברתי) בפרק הפתיחה של העונה הלישית ברגע שמורידים לערפד את הלב הוא חסין לשמש יתדות וצלבים בלי לב ערפדי אלא לב אנושי ודם ערפדי קונור הופך להיות הלוחם המושלם... ובנוסף הולץ אף פעם לא תכנן לחזור למימד שלנו הוא פשוט רצה לחיות עם קונור אבל שהחבורה פתחה בטעות את השער לקורטות קונור החליט שהוא רוצה לחזור לכאן ולהשמיד את אבא שלו והולץ בא אחריו כדי לראות מה הוא יעשה

alond

New member
הכישוף לא מונע רק משדים להשתמש

באלימות. הם למדו את הלקח הזה אחרי שכמה חברים לשעבר של גאן באו למועדון של לורן והרסו אותו והשדים לא יכלו לעשות דבר. מאז לורן שינה את הכישוף שימנע אלימות כלשהיא.

SoulfulSpike

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל עונה 4

במקרה הזה הכישוף עבד רק על שדים. לדעתי הכישוף עבד על קונור בגלל שיש לו כח של שד ולא בגלל שיש לו דם ערפדי (כי לדעתי אין לו דם ערפדי). נראה לי שגם אם באפי הייתה באה למלון ומנסה להשתמש בכח שלה היא לא הייתה מצליחה.

c o n n o r

New member
לא נכון...../images/Emo58.gif עונה 4 אנג'ל

הם רצו לתפוס את אנג'לוס אז הם לא יעשו כישוף על המלון שימנע אלימות כלשהי עדיף להם שלא תהיה אלימות שדית ואז הם יכולים להתקיף את אנג'לוס והוא לא יכול לעשות להם כלום בקשר לקטע עם הדם זה בטוח דם ערפדי והנה הוכחה נוספת אם אני לא טועה בפרק 4X20 של אנג'ל , אנג'ל ופרד משתמשים בדם של קורדיליה כדי לשבור את הכישוף של ג'סמין והם בפירוש אמרו שם שאם הדם של ג'סמין שובר את הכישוף אז גם הדם של קורדיליה ישבור את הכישוף כי היא אמא שלה ויש להם אותו דם זה אותו הדבר לגביח קונור אנג'ל ודרלה הם ההורים שלו לכן יש לו אותו דם כמו שלהם דם ערפדי שמכיל את היכולות הערפדיות

alond

New member
אין כזה דבר "דם ערפדי".

הם לא יצורים ביולוגים שמייצרים דם. הדם שלהם זה הדם שהם שותים.

c o n n o r

New member
אם אין דבר כזה...

אז איך בני אדם הופכים להיות ערפדים??? הם שותים את הדם של הערפדים במצב של גסיסה ואז שהם מתים הם הופכים להיות ערפדים

alond

New member
מוויקיפדיה על קונור

Connor was the son of two vampires, Angel and Darla. In an event which was thought impossible, the two vampires reproduced, the end result being Connor, a human boy, with superhuman strength and reflexes.

c o n n o r

New member
אמרתי את זה בתור שאלה רטורית...

כאילו שתי ההורים שלו ערפדים זה לא קצת היגוני שהוא הוריש חלק מהתכונות שלהם...

alond

New member
הגיוני? שני הורים ערפדים זה לא

הגיוני. ואם אתה מתעקש, אז הגיוני שהוא יהיה ערפד. אני אישית מייחס את הכוח והמהירות שלו לזה שהוא גדל (ושרד!) במימד גיהנום. נדמה לי שגם בנבואות קונור מתואר כבן אדם.

c o n n o r

New member
מה שאתה אומר לא הכיוני../images/Emo58.gif 4 אנ

הוא לא יכול להיות ערפד כי ערפד זה יצור מת אנג"ל הרוויח חיים בכך שניסה להציל את דרלה והחיים האלה באו בצורת קונור וזה נכון שקונור הוא אדם הוא חי יש לו נשמה אבל הדם שלו שונה משל בני אדם רגילים לילדים יש את הדם של ההורים שלהם כמו לדוגמא שמישהו מוריש את צבע השיער של אבא שלו ככה קונר הוריש את היכולות הערפדיות של ההורים שלו אבל זה לא מנע ממנו להיות בן אדם כי חלק מהדם שלו הוא של ערפדים מתוך האתר סאנידייל בישראל: "מהכישוף נגד אלימות של שדים, שלורן הטיל על המלון" "אנג'לוס בורח עם כל המידע לכיוון הקומה השנייה שם קונור מזנק עליו אבל לפתע הכישוף פועל עליו והוא נהדף על ידי חומה מיסטית" זאת אומרת שקונור חייב להיות בחלקו שד ועם שני הורים ערפדים זאת אומרת שהוא בטוח ירש מהם משהו בנוסף לא הגיוני שאם הוא גדל בתנאים קשים אז הוא יוכל לקפוץ מבניין של 6 קומות בלי פגע להיות מהיר מכל ערפד שיש רק בגלל שזה היה מימד גהינום שאנג'ל נשלח למימד גהינום הוא לא חזר חזק יותר כי הוא שרד שמה ואם זה באמת נכון לא הולץ לא התחזק במימד הזה כי הוא גם שרד שמה??

alond

New member
אתרים לא טועים? גם לג'וס יש פאקים.

נחכה לפרק וזהו.

c o n n o r

New member
למה לחכות....

תן לי את הכתובת שלך ואני אשלח לך את הפרק...סבבה?

alond

New member
LOL

זה לא כל כך חשוב. הפרק יגיע לערוץ 3. אם יש לך העונה החמישית של אנג'ל לעומת זאת...

למעלה