שלום! שאלות אנג'ל....

misplaced

New member
שלום! שאלות אנג'ל....

פיספסתי כמה פרקים [עד שעליתי על זה שהעבירו אותה לשבת...
] מה הקטע של קונור?! מה הוא? [חוץ מהבן של אנג'ל...] בן של שני ערפדים, עם כוחות ערפדיים אבל אוכל וחי כמו אדם רגיל....מישו יכול לשפוך קצת אור על התופעה? קצת מטריד אותי העניין.... שיהיה אחלה שבוע.

רייל

New member
וסתם לב שהוא פתאום קורא לעצמו

קונור ולא סטיבן? בהתחלה הוא עשה את זה בשביל להראות לאנג'ל שהוא מקבל אותו כאביו. אבל חשבתי לאחר שהוא זרק את אנג'ל לקרקעית הים.

Cherry oo Girl

New member
כי הוא הבין שהוא באמת הבן שלו

ולא הבנתי מה היחסים שלהם עכשיו? קונור עדיין שונא את אנג'ל?

רייל

New member
אבל 17 שנה הוא רגיל שקוראים

לו סטיבן. והוא אוהב יותר את הולץ מאשר את אנג'ל.

NimaZ

New member
הוא קרא לעצמו ככה../images/Emo108.gif

בטח כי הוא לא רצה לעורר חשדות מצד של פרד וגאן.. וגם אחרי זה הוא כבר התרגל..

רינת4

New member
נו כן..

הרי בפרק אחרון לעונה 3 אם אני לא טועה הוא חזר אליהם ואמר להם "קוראים לי קונור". או שהוא אמר את זה לאנג'ל מולם, אני לא זוכרת. זה היה הכל כדי שאנג'ל יחשוב שהוא באמת מאמין לו וכדי שאף אחד לא יחשוד בו.

City Of Angel

New member
אין לזה הסבר

זה בלתי אפשרי, אף פעם עוד לא קרה דבר כזה, ואין לזה הסבר. גם כשאחד הערפדים שאל אותו "מה אתה?" קונור ענ ה לו שהוא לא ממש יודע

c o n n o r

New member
תאמת זה די פשוט...תשובה

הוא בן אדם עם דם של ערפדים...בגלל זה יש לו את כל היתרונות שלהם אבל בגלל שאין לו לב ערפדי שמש וצלבים לא מפריעיםלו כמו שראינו בתחילת העונה השלישית שמוציאים לערפד את הלב הוא נהיה חסין לשמש וליתדות קונור היה חייב להוולד כאדם חי בגלל שאנג'ל הרוויח חיים שניסה להציל את דרלה שהייתה אנושית אבל הדם של ההורים שלו היה של ערפדים אז הוא נוצר ככה בן אנוש עם דם ערפדי

City Of Angel

New member
בטוח שרק דם??

הבנאדם מזנק כמו ערפד, שומע כמו ערפד, מרביץ כמו ערפד וחסין למכות כמו ערפד. חוץ מזה בפעם האחרונה שבדקתי דם ולב באים ביחד...

rds15

New member
../images/Emo129.gifכל ה"כוחות" האלה שלו

זה בגלל המימד גיהנום שבו הוא גדל, והעובדה שהוא לא רק הצליח לשרוד - אלא גם הפך ללוחם שהתושבים של המימד הזה מפחדים ממנו. זה הכול בגלל שהולץ אימן אותו, בשביל לנקום באנג'ל כשהם יחזרו למימד שלנו.

NimaZ

New member
ממ../images/Emo108.gif

בנאדם לא יכול לפתח חושים כאלה, לפי מה שאני יודעת. זה בערך כמו שconnor אמר.. אמא שלי הייתה ערפדית, אבא שלו הייתה ערפד. הוא ירש מהם את כל הדברים שמיוחסים לערפדים: כוח, שמיעה, חושים וכד'.. אבל בגלל שהוא בנאדם חי, אין לי את המגבלות של הערפדים: אור שמש, צלבים, יתדות [למרות שרוב הסיכויים שאם נתקע לו יתד בלב, הוא כן ימות
]

c o n n o r

New member
למה????

הוא הדמות הכי טובה שיש... ואני יודע מה הולך לקרות איתו בהמשך שתי העונות ואני עדיין אוהב אותו

NimaZ

New member
לאלאלא!!!../images/Emo108.gif

הוא יפה מדי בשביל למות

City Of Angel

New member
לא, זה לא משהו טבעי

ברור לכולם שהוא לא בן אדם, אבל אף אחד לא מצליח להסביר מה הוא כן

NimaZ

New member
ובפחות מילים:../images/Emo108.gif

הוא בן-אדם עם דם של ערפדים.. מסתדר??