שלום! שאלות אנג'ל....

c o n n o r

New member
זה יגיע עוד הרבה מאוד זמן....

אם אני ישלח לך השבוע זה יהיה עוד רלוונטי תגיד איזה פרק של העונה החמישית אתה רוצה אני ישלח לך וזה על המחשב לא על דיוידי

alond

New member
לא משנה.אני אראה בסטאר כמו ילד טוב.

אלא אם כן למישהו יש גרסת DVD שהוא מוכן לחלוק איתי? אני מוכן לשלם עבור הזכות.

NimaZ

New member
בנאדם,../images/Emo108.gif

זה לא אפשרי, זה פשוט לא אפשרי שבן-אדם נורמלי, ילד, ילדמד את זה. לא אפשרי במבחינה פיזית! זה כמו שאם לאבא שלך היו עיניים חמומות, אז גם לך יהיו.. אם המשפחה שלך גבוהה, גם אתה תהיה גבוה. אם אמא שלך שחומה, אתה תהיה שחום! וכד'. אם ההורים שלו יכלו לקפוץ על קירות, לשמוע מרחוק, להיות בעלי חושים מדהימים, גם הוא יהיה! אבללל.. אנג'ל זכה בחיים במשהו שהוא עשה לדרלה.. והנה פוף! ילד! ילד חי ונושם.. עם לב פועם.. ודם.. רק דם של ערפדים! אבל הביאו לך כאן 1000 הוכחות נכונות אחתאחת, אבל אתה לא מסכים לקבל אותן כי לא ראית את העונה הרביעית, ומוציא כל מיני אתגרים שנפתרו לגמרי בעונה הרביעית. אז פשוט תחכה וזהו.

alond

New member
ראיתי את העונה הרביעית.

אני לא חייב לקבל מה שאתם מציעים. יכול להיות שכוחותיו נובעים מהוריו אבל לא מ-"דם ערפדי" שיש לו. הוא בן אדם. גם לבאפי יש כוחות על טבעיים. זה לא אומר שהם נובעים מההורים שלה. יכול להיות שכוחותיו של קונור נובעים מאותו המקור ממנו קיבל את חייו: המקור הקסמי של חייה של דרלה.

alond

New member
מתוך איזה אתר(אתרים לא טועים? ../images/Emo13.gif)

What is Connor? Angelus can't hurt anyone inside the Hyperion because of Lorne's anti-demon Sanctuary spell. But Fred is human, so she is able to shatter a glass vase against Angelus' head. Angelus manages to evade her tranquilizer darts, only to find himself at the receiving end of an attack from Connor. But the Sanctuary spell kicks in and deflects Connor's blow. Connor is thrown, literally and figuratively. If the Sanctuary spell works on him, then he must have demon in him, right? The part-demon "Cordelia" assures him that there is nothing wrong with having a little demon in him. It makes him special. פרד מצליחה להכות לפי הציטוט וקונור לא. בהחלט מעניין. כמובן, אני תמיד יכול לטעון ששהיה של 18 שנים במימד גיהנום תגרום לקסם לעבוד עליו כאילו הוא שד

c o n n o r

New member
זה כבר להגזים...

עוד מעט תגיד בגלל שהוא אכל שם שדים אז זה נשאר לו במערכת...

alond

New member
היי! לא חשבתי על זה!

באמת מה הוא אכל שם? קשה לי להאמין שיש שם שדות חיטה מוזהבים מה שמוביל למסקנה שהוא באמת אכל שדים שמביא למסקנה ששדים מורכבים מחלבונים, פחמימות ושומנים חשובים (essential fatty acids). כמובן שלא ערפדים שכן אבק כידוע, לא מזין. אלא אם כן הם נהפכים לאבקת חלב. מעניין.בכל אופן, אם באמת אכל שדים 18 שנה, בטח שיש לו דם שדים!!! תודה לך על הארה זו.

alond

New member
ואגב, תשתדל לענות לתגובות שלי

אחרת עלול לקחת לי הרבה זמן עד שאני רואה את ההודעה.

City Of Angel

New member
פשוט אל תנסו לחפש הגיון

לילד שנולד לשני ערפדים. כי לא יכול להיות שומדבר הגיוני בזה

rds15

New member
../images/Emo129.gifכן, אני יודע ../images/Emo58.gif4

את כל זה, ראיתי את כל עונה 4. ואם אתה תראה את סוף העונה, בפרקי ג'סמין, אתה תראה דיאלוג בין קונור לאנג'ל שבו קונור מספר לאנג'ל על כל האימונים שהולץ עשה לו - הוא קשר אותו כשהוא היה קטן, ונתן לו להשתחרר לבד, ולמצוא אותו בכל המימד הזה. בנאדם לא מקבל את כל הרפלקסים האלה מלידה, לא משנה מי ההורים שלו וכמה חוזק יש לו - קונור מציין שהולץ העביר אותו אימונים שונים וככה הוא נהיה כל כך חזק ועם חושים כאלה. ובקשר למה שכתבת בהמשך על אנג'ל - אנג'ל הגיע למימד הגהנום כשהוא היה כבר בן כמה שנים טובות, לא כשהוא היה בן כמה חודשים, והוא לא עבר את כל מה שקונור עבר.

alond

New member
מה ז"א?

אנג'ל היה שם כמה מאות שנים טובות וסבל בצורה שכמעט הרסה אותו כמו שרואים עליו כשהוא חוזר. קונור היה שם כל חייו. כמה? 15-20 שנים? בהם הוא גדל עם "אבא" שלו ולא עונה כמו אנג'ל. אמנם יצא דפוק אבל בכל זאת. נראה לי שאנג'ל אכל הרבה יותר יין.

c o n n o r

New member
אני לא חושב...../images/Emo58.gif עונה 4

שבגלל שיקשרו אדם במימד גהינום ואז לתת לו לחיות לבד הוא יהפוך להיות חזק מערפדים מהיר יותר הבן אדם קופץ מבניינים כאילו הוא ספיידר מן דבר כזה אי אפשר ללמוד לא משנה מה עושים לך מקסימום תחכו לפרק שהמחסום נגד שדים יעיף אותו ויראה לכל מי שלא מאמין שהוא בחלקו שד (ערפד)

SoulfulSpike

New member
../images/Emo58.gif עד אנג'ל 5x12

מסכים איתך לגבי החלק של ספיידר-מן אבל מקור הכוחות שלו לא חייב להיות דווקא בדם הערפדי אבל זה קשור לזה שהוא נולד לשני ערפדים. ערפדים הם יצורים מיסטיים ואי אפשר להסביר הכל באופן הגיוני או נכון ביולוגית. מקור הכוחות של קונור הוא מיסטי ולא ביולוגי. יש לי דוגמא אבל היא לא משהו: למשל הכוחות של לינדסי בעונה החמישית של אנג'ל. איך זה יכול להיות שהוא גם אנושי וגם יש לו כאלו כוחות? גם באפי היא דוגמא טובה.

c o n n o r

New member
גם נכון....../images/Emo58.gifעונה 4 , 5

לינסדסי עשה מהפך בצורה אדירה בכלל אהבתי את הקטע שהסכין הפכה לחרב אצלו זה שקוף שהכוחות באו ממקור מיסטי וגם יש מצב שאצל קונור זה גם אבל איך אתם מסבירים את הקטע שהמחסום יעיף אותו זה אומר שבחלקו הוא שד והוא בן של שתי ערפדים אז החלק הזה חייב להיות חלק ערפדי

SoulfulSpike

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4

לדעתי המחסום העיף אותו בגלל שיש לו כוח על-טבעי/שדי, אבל קונור הוא 100% אנושי. המחסום היה מעיף כל שד ויצור אנושי שיש לו כוחות (כמו באפי או כמו בדוגמא שנתתי בהודעה הקודמת).

c o n n o r

New member
בקיצור....

מי מרים טלפון לג'וס לשאול מה זה קונור אני או אתה?

למעלה