שלום, שאלה...

freak2100

New member
שלום, שאלה...

אהלן... אז ככה אני לא רואה את הדוגמניות ואין לי שום קשר לתוכנית הזאת
(שום דבר ספיציפי נגד התוכנית, פשוט לא יצא לי אף פעם לראות אותה) ובגלל זה בדיוק אני צריך את עזרתכם. יש לנו בקרוב טקס סיום (סיום י"ב, איזה כיף
) והנושא שלנו הוא תוכניות ריאלטי וכל קטע הוא על תוכנית אחרת ויש קטע על הדוגמניות. עכשיו, ביקשו ממני למצוא לכל תוכנית את המוסיקת רקע או משהו שאפשר יהיה לשים במהלך הקטע ברקע, או אולי מוסיקת פתיחה שיהיה אפשר לשים בהתחלה או כל דבר... עכשיו, בתור מישהו שאף פעם לא ראה את התוכנית, אין לי מושג מה יש שם
למשל אני יודע (וגם זה רק מפארודיות שראיתי) שלפרוייקט Y יש את השיר הזה של מיכל אמדורסקי שכבר השגתי... אז אולי מישהו כאן יהיה נחמד ויוכל להגיד לי איזה מוסיקה שומעים במהלך התוכנית\בתחילתה? אני אודה לו מאוד
(התחלתי להוריד פרק מהאינטרנט בשביל לבדוק, אבל נראה לי שאתם תוכלו לענות לי על זה הרבה יותר מהר, ובצורה יותר יעילה...)

danit1234

New member
יש כזה פסקול יעני הפתיחה אין

לה מילים או משו אבל יש מוזקיה שאין לי מושג איך היא נקראת

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

יש לדוגמניות רק מוזיקת פתיחה (בלי מילים).
זאת מוזיקה קיצבית כזאת. [אם אתה רוצה אני מוכנה להקליט לך ב-MP3 -פשוט עד שתוריד את הפרק....] במהלך התוכנית יש קטעי מוזיקה רגילים כמו שיש בסרטים כלומר שמתאימים למצבי מתח, לחץ וכו' בהתאם למה שקורה בתוכנית הבנת....? מה שכן יש לדוגמניות את השיר של הגמר. קוראים לו "חפש אותי" [-תריץ 2 דק' לסוף] שהוא אני חושבת מאוד ידוע. המילים הותאמו במיוחד לחמשת הפיינליסטיות וייצא להם די משעשע....
זה נראה לי יכול להתאים לכם....
מקווה שעזרתי

freak2100

New member
../images/Emo51.gif רבה../images/Emo70.gif

עזרת לי מאוד, הקלטתי את השיר מהסרטון שנתת...

YARDENIS11

New member
אם אתה רוצה יש מין רמיקס כזה

שצוחק על כריסטןי עם עוף זה ציפור ופרה זה חיה..אם תרצה רק תכתוב כן חח ואני אעלה

danit1234

New member
../images/Emo45.gif יש לי את השיר באנגלית

אבל בעברית אני וזכרת אותו מזה נתקע לי כמה משפטים זה מתחיל " מה מה אכפת מה אומרים כולם ,רוצה להיות רק סופר מודל , ויש כזה שבן רש"י אומרת :" זכרו יש לי גם אי קיו" ואז אינס "רק אותנטי " מה? "לא הבנתי" והפזמון זה משו כמו "יש לי לוק יש בוק ויש איטיטיוד ,רוצה להיות רק סופר מודל"

danit1234

New member
אני צריכה אתר להעלות קבצים

אממ אולי יש ך מסנג'ר? אני אשלח לך שם...

למעלה