שלום.שאלה..

Dark and Twisty

New member
תשובה

לוחצים לך על הכינוי, ואז על שלח מסר... ואז יש לך בשורה האפורה למעלה מעטפה מהבהבת. את לוחצת על המעטפה ומגיעה לדואר הנכנס של תיבת המסרים שלך, שם את פותחת את המסר כמו בדואר נכנס של מייל:) ופעם הבאה, תשרשרי לשרשור שאלות בבקשה

haley17

New member
נצל"ש .. OMG !!!!!

ואייי אתם לא מבינים סתם הסתכלתי על האתר של מגרש ביתי ונכנסתי לתמונות שם .. פתאום אני רואה כל מיני דברים לא ברורים שבחיים לא ראיתי שקרו .. פתאום אני שמה לב שאני בתמונות של פרק 5X12 עאעאעא באליי למותת גיליתי יותר מדי דברים =\\ !!! אוףף .. הייתי חייבת לשתף..

haley17

New member
חחח למה להרוס ?! בכל מקרה הנה ..

תמונת
! כנסי לפרקים שבא לך יש גם תמונות לפרק 5,7 ועודכמה

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gifכמובן של5X12 (גם למעלה)

הבנתי מה הוא קשור
ואיזה כיף שלילי וקרן יופיעו!

D e l i l a h

New member
אעאעאעא../images/Emo58.gif

אנדי אנדי אנדי!!!!!! וויהיייייי.... איזה כיף לראות אותו! זה ואמר שהם יחד עכשיו קרן ואנדי יאיייי!! התמונה שאני ראיתי הייתה של לוקאס ופייטון ובגלל זה לא הבנתי אבל עכשיו ראיתי שגם לינדזי בשימלת כלה אז מעניין מה בדיוק קורה שם.. בטח פייטון או לינדזי או לוקאס חולמים!

Dark and Twisty

New member
נכון../images/Emo58.gif5x12

מה שבטוח שזו לא אותו יום (שתי החתונות)... לברוק יש שתי שמלות שונות

D e l i l a h

New member
כ"F מזדהה! בול מה שקרה לי.

קראתי ספויילר ענקי ל512 [שאני משערת שזה מה שקראת] בטעות והס לי לגמרי. עזבי את זה שבסוףהוא בכלל לא היה נכון ואז ראיתי תמונה מאותו פרק אבל בכל זאת אותו ספויילר ענקי רק עם מישהו אחר.. קיצור נראה לי לאותו ספויילר אחננו מתכוונות באסה!

efif1212

New member
אם אנחנו מדברים על אותו ספוילר ../images/Emo58.gif

לדעתי הוא לא יתחתן איתה... יש שם תמונה שרואים אותם אחרי שהם יוצאים מהכנסייה וכולם מוחאים כפיים, והתאכזבתי חבל"ז. ואז שמתי לב שבתמונה זאת בעצם פייטון... פייטון הזתה שהיא בעצם מתחתנת איתו ולא לינדסי. קיצור, לדעתי או שלוקאס יברח ללנידסי באמצע או שיקרה משהו. (טוב זה מה שלפחות אני מקווה שיקרה...)

McMuffin

New member
ראיתי את התמונות../images/Emo58.gif4x12../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif

וזה לא הגיוני כי הכל מראה שלינזי ולוקאס הם אלה שמתחתנים. יכול להיות שפייטון מפנטזת שהיא ולוקאס מתחתנים.. או משהו בסגנון.. כי אפילו מחוץ לכנסייה איפה שכתוב של מי החתונה כתוב לוקאס ולינזי וזה ממש מוגזם אם הוא יברח ללינזי ויתחתן עם פייטון באותו הפרק לא? נצטרך להיות במתח עד לפרק

McMuffin

New member
אני יודעת שעברו כמה ימים אבל אני../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif

עמוסה בגלל הביה"ס המסריח שלי
אני אפתח עוד מעט =]

למעלה