בשביל הקרנה זה לא עולה 300 שקל.. לאדם פרטי זה אולי עולה 300 שקל, בשביל להקרין את זה בטלויזיה זה עולה להם הרבה יותר, הם צריכים לשלם עבור זכויות השידור וכו', וגירסאה יותר ישנה - יותר זולה
ויש שם אותו אבל בקרדיטים לא רשום שזה הוא אלא אחד בשם סבסטיאן שו וקצת מחשבה אולי הוא הופיע במקור ולקחו את היידן לתפקיד ב3 הסרטים החדשים כי הוא דומה לשחקן ...נקודה למחשבה
ערכו לרוח הצעירה מכמה סיבות... א. סבסטיאן שו בכלל לא דומה להיידן כריסטנסן. כשיצאה הטרילוגיה החדשה אנשים התחילו לתהות איך זה שאנאקין נראה ממש ממש שונה בתור אדם מבוגר. זה נראה כמעט לא הגיוני. להשתמש בסבסטיאן שו בתור אנאקין מצולק כשיש לזה תירוץ זה בסדר ונראה סבבה. אבל כשהוא מת זה כבר פשוט לא היה דומה בגרוש. זה היה נראה כמו בנאדם אחר לגמרי. ב. זו רק השערה אבל... יכול להיות שכל מי שמצתרף למעגל הזה של הFORCE חוזר למצב האחרון שבו הוא היה שלם. אדם כפי שהוא ולא מכונה. הפעם האחרונה שאנאקין היה שלם, ולא מצולק או 50% מכונה זה כשהוא היה צעיר... זה די דבילי...אבל אולי זו הסיבה.
אני לא חושבת שיש לזה תשובה ברורה. אני חושבת שכשמעריצים מסתכלים על סבסטיאן שו הם לא רואים את אנאקין. וג'ורג' לוקאס רצה לסדר את זה. הסיבה לזה היא פרשנות שלנו.
שאנאקין נראה ככה כשהוא זקן אבל עכשיו כשאני חושב על זה כשהיידן יהיה בן 40 ומשהו(פייי עוד הרבה זמן אני בספק אם לוקאס יחיה בכלל) אז אולי יעשו גירסה עוד יותר משופרת כדי ממש להשלים את זה ולשים תמונה שלו בגיל 40 בערך