שלום! שאלה על הסרט...

Rockamora

New member
אסף הראל אידיוט ולא מצחיק. נקודה

וחוץ מזה שהטרילוגיה עולה רק 300 שקל.. מה כל כך בזבוז בזה?! להחזיק את האדיוט עם הקרחת עולה 300 אלף שקל.. ואולי יותר!!!

Inlor

New member
לערוץ 10

בשביל הקרנה זה לא עולה 300 שקל.. לאדם פרטי זה אולי עולה 300 שקל, בשביל להקרין את זה בטלויזיה זה עולה להם הרבה יותר, הם צריכים לשלם עבור זכויות השידור וכו', וגירסאה יותר ישנה - יותר זולה

Y. Welis

New member
הם בכל מקרה הראשונים שהקרינו בארץ

(כערוץ מסחרי) את 'האמפריה' וה'ג'די' יחד. לא זכור לי שערוץ 1 ו-2 הקרינו את שני הסרטים *מעולם*. בלווין - אולי. ב-HOT - גם אף פעם. מוזר.

גם בהוט

פעם פעם כשהם רק התחילו כדי למשוך לקוחות כנראה הם אפילו עוד לא נקראו הוט זה היה כשהם היו מחולקים למשל אצלי היה ערוצי זהב

את\ה לא החי חחם!../images/Emo70.gif

יש לך עיינים כי אם כן הית\ה רואה שגם נבו הופיע בסוף בחגיגות וגם טאטואין!

Inlor

New member
גם נבו?

טוב, אם גם שמו תמונה של נבו בסוף, הייתי משלם 1000 שקל עבור זה :)

Rockamora

New member
מה? הופעתי שם?! באמת?! לא ראיתי..

חחחחחחח כותבים נאבו.. לא נבו! לא הבנתי מה אתם רוצים ממני בהתחלה..

RBD1

New member
לא יודע יש לי את הסרט במחשב

ויש שם אותו אבל בקרדיטים לא רשום שזה הוא אלא אחד בשם סבסטיאן שו וקצת מחשבה אולי הוא הופיע במקור ולקחו את היידן לתפקיד ב3 הסרטים החדשים כי הוא דומה לשחקן ...נקודה למחשבה

DanaDuck

New member
גם אני שמתי לב לאנאקין בסוף הסרט

התהייה שלי היא למה ערכו שוב את הרוח שלו בצעירותו? כי בעצם אז הוא מת בתור ג'די לפני שעבר לצד האפל? וכי רק ג'דאים יכולים לעבור להיות חלק מהפורס?

K Hole

New member
לפי דעתי...

ערכו לרוח הצעירה מכמה סיבות... א. סבסטיאן שו בכלל לא דומה להיידן כריסטנסן. כשיצאה הטרילוגיה החדשה אנשים התחילו לתהות איך זה שאנאקין נראה ממש ממש שונה בתור אדם מבוגר. זה נראה כמעט לא הגיוני. להשתמש בסבסטיאן שו בתור אנאקין מצולק כשיש לזה תירוץ זה בסדר ונראה סבבה. אבל כשהוא מת זה כבר פשוט לא היה דומה בגרוש. זה היה נראה כמו בנאדם אחר לגמרי. ב. זו רק השערה אבל... יכול להיות שכל מי שמצתרף למעגל הזה של הFORCE חוזר למצב האחרון שבו הוא היה שלם. אדם כפי שהוא ולא מכונה. הפעם האחרונה שאנאקין היה שלם, ולא מצולק או 50% מכונה זה כשהוא היה צעיר... זה די דבילי...אבל אולי זו הסיבה.

blagen

New member
מוסיף אפשרות:

יכול להיות שמצטרפים למעגל הכוח בצורה האחרונה של צד הלייט שלך... לכן, כשאנאקין נהפך לישות הכוח הוא חזר למקום האחרון בו הוא היה ג'דיי אמיתי.

K Hole

New member
נשמע הגיוני...

אני לא חושבת שיש לזה תשובה ברורה. אני חושבת שכשמעריצים מסתכלים על סבסטיאן שו הם לא רואים את אנאקין. וג'ורג' לוקאס רצה לסדר את זה. הסיבה לזה היא פרשנות שלנו.

אולי באמת זה לא נראה הגיוני

שאנאקין נראה ככה כשהוא זקן אבל עכשיו כשאני חושב על זה כשהיידן יהיה בן 40 ומשהו(פייי עוד הרבה זמן אני בספק אם לוקאס יחיה בכלל) אז אולי יעשו גירסה עוד יותר משופרת כדי ממש להשלים את זה ולשים תמונה שלו בגיל 40 בערך

the Sithari

New member
אנאקין היה ונשאר אותו ג'דיי צעיר

כל השאר זה רק דארת' ויידר, כמו שאובי ואן אמר ללוק.

DanaDuck

New member
אוקיי...

אז בעצם ערכו את זה רק עכשיו כי הצופים לא ידעו איך באמת נראה אנאקין בתור בחור צעיר?

למעלה