שלום! שאלה על הסרט...

שלום! שאלה על הסרט...

השישי בסדרה והשלישי שיצא (זאת אומרת, שובו של הג'די): איך קוראים ליצור בתחילת הסרט עם האוזניים הארוכות שנפל לבור של ה"ענק" ההוא? ואפשר לדעת מי השחקן\שחקנית?

tactical

New member
אתה מתכוון לרקדנית הירוקה....

אם כן... הגזע הוא טווילק

בנוסף לשתי השאלות האלה...

יש לי שאלה על יודה - למה הוא נעלם? ככה כל הג'דיים מתים? ולמה אובי ואן קנולי (חחח זה מפרודית הירקות שעשו על זה) נתן לוידר להרוג אותו?

panterist

New member
....

לא כולם מתים ככה. אני חושב רק החשובים, או פשוט אלא שיודעים את ה"טריק". או כאלה שהכח פשוט חושב שהם צריכים להצטרף למעגל שלו... אבל אחרים ייתנו לך תשובה יותר טובה

tactical

New member
בערך....

אם ראית את נקמת הסית' ראו שבסוף יודה מספר לאובי וואן שקווי גון הצליח למצוא דרך לשמור על "הצורה" שלו דרך הכוח גם לאחר מותו. ויודה שולח את אובי וואן לתרגל איך לעשות את זה.... ובעצם ככה גם אובי וואן וגם יודה נעלמים בזמן מותם... הם בעצם מתאחדים עם הכוח אבל שומרים על "צורתם"... השאלה היא מאיפה וויידר יודע לעשות זאת שכן גם הוא נעלם לאחר מותו וגם הוא מופיע בתור "רוח" בסוף שובו של הג'די... האם אנחנו מבינים מזה שגם הקיסר מכיר את "הטריק"...

ghghghghgh

New member
אם זה היה נכון אז אניקן לא היה צריך

להצטרף למעגל כי כמו שאתה רואה בשישי כשווידר מת הוא לא נעלם אלא שרפו אותו ואז אניקן הצטרף באופן מפתיע למעגל הג'דיי כמו אובי וואן ויודה אשר נעלמו במותם. יכול להיות שזו פשלה? או שאנו צריכים לחפש ברגשותינו ולמצוא את התשובה?

tactical

New member
ויידר כן נעלם....

מה שנשרף זה רק השריון... כתוב בפרוש ב-DATABANK: He then died, his body disappearing into the light side of the Force. Luke burned the dark armor that had encased Anakin's crippled body in a quiet funeral pyre on the forest moon of Endor that night. זה נמצא בפסקה האחרונה: http://www.starwars.com/databank/character/darthvader/index.html

ghghghghgh

New member
מה.. מי החליט את זה?

אי אפשר פשוט לכתוב את זה באתר זה צריך להיות מוסבר בסרט! יש מצב לפשלה או שוב, צריך להעמיק מתישהו כשיהיה לי כוח בנושא ולחשוב מה יכל לקרות פה באמת.

tactical

New member
מי החליט??

לוקאס החליט... כנראה בזמן הטיסה שהוא גסס הוא נעלם.... כנראה שלוקאס לא חשב שיש צורך להראות עוד פעם מישהו מת ונעלם אחרי שראינו את אובי וואן ואת יודה והחליט לוותר על סצנה כזאת...

GaL aDoRNo

New member
היה היום בערוץ 10

מישו כאן שם לב שבסוף הסרט "שובו של הג'דיי" ששודר היום בערוץ 10 עשו עריכה בסוף שרואים את היידן כריסטיאן מתי שיש את המסיבה?

OMRK1

New member
כן ראיתי את זה, זה נראה מוזר חחח...

אני רוצה להתייחס לעוד סוגיה קטנה, ראיתי שהיה דיון על כל מיני פספוסים בסרט והיה כתוב על זה שלוק נכנס למעלית עם שני חיילים ויוצא עם לורד ווידר, אני לא יודע אם פתרתם אותה או לא אבל אפשר לראות שלוק נכנס למעלית בשביל להגיע לחללית שהמתינה להם להטיס אותם לכוכב המוות וכשהוא במעלית עם הלורד ויידר הוא בעצם כבר בכוכב המוות....

GaL aDoRNo

New member
שמעתם על קפיצות זמן קטנות?

יכול להיות שזה היה פשוט קפיצת זמן מכוונת כדי שזה יראה יפה...

panterist

New member
גם אני ראיתי את זה

ממש ביזארי... ממתי העריכה המחודשת של לוקאס שהוא יכל להוסיף אותו ככה? זה די הצחיק אותי

Inlor

New member
לא ייתכן בעצם...

בעצם לא ייתכן שזה השחקן מהסרט החדש כי אני בספק שערוץ 10 קנה גירסא כל כך עדכנית.. כאילו גירסא שעשו אותה למשל לפני איזה שנה?? למה שישלם על זה? ולמה שלוקאס ישנה את הסרט? רק בשביל לערוך לשנייה אחת את דארת ווידר בסוף להוציא גירסא חדשה לשוק? מה גם.. שלא שמעתי על זה שיצאה גירסא חדשה לשוק

ghghghghgh

New member
קוראים לו היידן כריסטיאנסן

ולא כריסטיאן... וכן הוסיפו אותו בעריכה!! למרות שקשה לך להאמין שערוץ 10 הספיק לקנות גירסה עדכנית אבל הוא עשה את זה עובדה בשלושה הישנים שיש לי על קלטות מלפני שהחדשים יצאו יש מופיע השחקן ששיחק את ויידר לא היידן כ-ר-י-ס-ט-י-א-נ-ס-ן

Inlor

New member
ערוץ 10

איזה מפגרים ערוץ 10, לא חבל על הכסף???? שישמרו אותו כדי להחזיר את אסף הראל :) ולא להוציא את הכסף לקניית גירסא ששינו בה בדיוק שנייה אחת של הסרט... מעניין כמה זה עלה להם לשים את הפרצוף של כריסטיאנסן בסוף

K Hole

New member
לא בשביל זה קנו את הגרסא...

הגרסא המשופצת של הטרילוגיה פשוט נראת הרבה יותר טוב. המסך רחב...האפקטים מחודשים (שמים לב לזה בעיקר בגרסת הDVD של האימפריה מכה שנית) וערוץ 10 רצו לקנות את הגרסא הטובה ביותר..עד כמה שזה קשה להאמין..ואני לא חושבת שאכפת להם אם סבסטיאן שו או היידן כריסטנסן מופיעים בסוף של הסרט...

Inlor

New member
הגירסא המשופצת

הגירסא המשופצת יצאה לפני שאימת הפנטום בכלל יצא.... זה גירסא משופצת למשופצת שנראה שמה ששינו מגירסא לגירסא זה רק היידן כריסטנסן...

K Hole

New member
גם האיכות שלה יותר טובה מהשיפוץ....

התמונה רחבה ונראת פצצה. הסאונד יותר טוב. יש לי את המשופץ על קלטת וזה לא חצי טוב מהגרסאות DVD\ ערוץ 10

למעלה