../images/Emo207.gifסיימתי את אקליפס.../images/Emo58.gifE
וואו. וואו. וואו. מבין שלושת הספרים שקראתי עד עכשיו, אני יכולה בהחלט להגיד שזה הספר האהוב עליי. היו כמה קטעים שעיצבנו אותי, אבל זה תמיד שמר על סוג של מתח ורומנטיקה שאני כלכך אוהבת.
כל הקטע של הניו בורן וומפיירס, היה ממש מגניב. לשמוע על העבר של ג'ספר ורוזלי סוף סוף, גם היה מרתק! ושסוף סוף ויקטוריה חוסלה. טםטםטםטם! ~פונפונים~ האנרגיה המינית המטורפת בין בלה ואדוארד.
והשיתוף פעולה בין הזאבים לערפדים היה נחמד. ג'יין מהוולטרי ממש מלחיצה.
מסכנה bree הזאת. ;; היא כולה צוציקת שלא מכירה את החוקים. ושיואו, עיצבן אותי לאללה שבלה אמרה שהיא מאוהבת בשניהם. נו באמת, איזו נודניקית.
לא סבלתי אותה בספר הזה!#$@%#! רציתי לרצוח אותה כשהיא נישקה את ג'ייקוב. כאילו, וואט דה פאק?! אדוארד!
~לבשבור~ היה נחמד שבסוף היה אפשר לקרוא מנקודת המבט של ג'ייקוב. למרות שלא היה ממש הרבה. רק המכתב שאדוארד השאיר לו, וזה שהוא קיבל את ההזמנה של החתונה. אם הבנתי נכון בזה שג'ייקוב אמר שהוא משאיר מאוחר את ג'ייקוב בלאק...הוא התכוון שכואב לו מידי להיות בצורה האנושית שלו ולכן הוא יעדיף להתרחק ולהיות כזאב? קיצור, ספר מדהים! אני כלכך מחכה לקרוא כבר את BD. אבל זה יאלץ לחכות למחר. כי דחיתי את כל השיעורים וההתכוננת למבחנים בשביל לסיים את E.
~מפגרת~ -סוףחפירה-