שלום, שאלה למנהלים.

RacheliShoham

New member
שלום, שאלה למנהלים.

קבלתי במסגרת מבצע 2 כרטיסים חינם לסרט "דמדומים". שאלתי היא באיזה רשת בתי קולנוע אני יכולה לממש את הזכייה?

shaharory

New member
זה היה בפורום ערפדים אז תשאל

אותם, או שתבדוק אם יש תקנון לתחרות אז בטח כתוב (= ו.. כיף לך ><

shaharory

New member
מצטערת, מרוב קנאה לא שמתי לב :(

כי גמאני השתתפתי בזה וקרעתי את הנשמה ועשיתי משהו בחרוזים! טוב לפחות תפוז היו חמודים מספיק כדי לאפשר לי לראות את וויליאם מוסלי לפני ככה 7 חודשים, אז סלחתי להם (=

rebecca121

New member
נצל"ש שאלה

מאיפה לדעתכם לקאלנס יש כול הרבה כסף? זאת שאלה שאפשר לתת לה 100 תשובות אפשריות אבל הספר לא נותן תשובה , מה דעתכם?

xXx Lilo xXx

New member
למי?!?!?../images/Emo29.gif

אולי קרלייל? האבא כאילו? אבא של אדוארד? אז אם כן, וזה קרלייל... לדעתי קודם כל הוא חי כבר מלאמלאמלאאא שנים. והוא רופא "בכיר" והוא בטח מרוויח הרבה. או שהוא גנב פעם XD חחחח סתםסתם...

orw93

New member
הוא רופא../images/Emo205.gif

רופאים מקבלים המון המון המון כסף! וערפדים לא צריכים אוכל, שזה בעצם 90 אחוז נראלי מההוצאות של משפחה ממוצעת

xXx Lilo xXx

New member
את חייה באשליות נשמה../images/Emo29.gif

רופאים לא מקבלים המוןהמוןהמוןןןן כסף. חברה שלי, 2 ההורים שלה רופאים. אז ותרי עם ה-הרבההרבההרבה כסף הזה שלך XD בקשר לאוכל
ואללה לא חשבתי על זה... תכלס כל הכסף הולך לרוב על אוכל ושתייה. אצלנו עושים קניות כל שבוע XD ~עכשיו אני מבינה למה הם רזים XD~

orw93

New member
בשנים של רפואה מרוויחים הרבה כסף../images/Emo205.gif

והוא גם רופא בכיר וכאלה. מה הוא מקבל 5 ספרות במשכורת כל חודש. רופא רגיל מוציא 4 ספרות מזה מינימום על אוכל. הוא לא. בשנה יש 12 חודשים, 5 ספרות כל חודש, 60 ספרות בשנה זה הרבהXD

בחו"ל הם כן. XD ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

ודווקא, גם לי יש חברה ששני ההורים שלה רופאים, והיא אחת המלייניות.

xXx Lilo xXx

New member
בחו"ל... אממ יש מצב..../images/Emo29.gif

ידיד שלי, אבא שלו רופא והם גרים בוילה 3 קומות + בריכה בסנטה אנה
(קליפורניה למי שלא יודעת איפה זה
) למרות שהבנתי ממנו שלקנות שם בית זה כלום, גרושים לעמות פה בארץ... נו מה... כל הבתים שלהם עשויים מעץ (הפרטיים) וגם יש להם מספיק אדמה שם בארה"ב 52 מדינות לא חסר שטח פנוי לבנות בתים XD

orw93

New member
XD../images/Emo205.gif

אתמול דיברנו על זה שבגלל התחממות גלובלית אז פילדלפיה יכולה להעלם.. אז אמרו כזה שזה לא משנה כי יש להם עוד 50 מדינותXD

shaharory

New member
חחחח

אוליי הוא עובד בסיאטל גרייס ואז זה מתאים! פורקס הרי קרובה לסיאטל, נכון? דר מקספארקלי חחחח

rebecca121

New member
חחחח../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שמהכסף של אבא שלו אדוארד קנה לבלה 2 מכוניות, פורשה צהובה לאליס , 2 מכוניות משלו. :) וחוץ מזה קרלייל לא מקבל הרבה כסף מהבית חולים ואם אני לא טועה ציינו את זה פעם בספר, הוא יכל לקבל הרבה יותר כסף אם הוא היה עובד בעיר יותר גדולה

AlexOnFire

New member
אבל הוא חיי כאילו, איזה 400 שנה ../images/Emo6.gif כנראה שזה לא הייתה בעיה לאסוף כסף בזמן הזה כשההוצאות שלך זה רק על דברים של נוחות, ולא חובה.

Emergency Exit

New member
../images/Emo45.gif תכלס, והם גם לא מוציאים כסף

על אוכל שתייה וגם חשמל הם לא כ'כ צריכים
מנורות וזה זה לא כ-ז-ה שימושי בשבילם

sweet shir

New member
גם אני תהיתי. אולי בגלל שאליס יודעת את

התוצאות של הלוטו או משהו כזה.

למעלה