שלום שאלה למומחים

itamar229

New member
שלום שאלה למומחים

מלפני 4 חודשים שברתי את הקרסול בצורה ממש רצינית רק בעוד חודש וחצי אני יוכל להתחיל לעשות ספורט והחיים שלי זה הספורט שאני עושה ואני מת לחזור כבר קיצר..... חבר המליץ לי על דיקור אמר שזה ממהר את תהליך ההחלמה אז עם מישהוא פה יכול להסביר לי מה זה עושה ועם זה עובד ועם כדיי אז תודה!

חברך צודק.

שלום איתמר. הדיקור הסיני אכן יעיל בזירוז החלמה מפציעות ושברים. הדיקור מזרז את פעולת הבניה של תאי הרקמה שנפגעה, פעולה של איחוי ושיקום הרקמות שנפגעו- עצם, רקמות חיבור וכד'. החלמה מהירה. שירי.

המלצה נוספת

ראשית אני חייב לציין שאני מבין את מה שעובר עליך, חוויתי את זה על בשרי גם כן. עם זאת לחזור לספורט אינטנסיבי יהיה לא נכון, צריך לעשות זאת בצורה הדרגתית וגם בכדי להחזיר את הביטחון שלך באזור הפגוע. דיקור סיני אכן יודע להביא את הגוף לכדי החלמה מהירה יותר, ולשכך כאבים כשצריך. אני הייתי ממליץ בחום, לשלב עם משחה + טיפות traumeel (חיצוני ופנימי ביחד). זה גם משפר את מהירות ההחלמה הטבעית וגם חשוב לכל בית כעזרה ראשונה. לי יש את שניהם תמיד, לכל סוג של פציעה, ולא מעט פעמים זה הציל אותי, גם ממקרים קשים, ודי מהר. ניתן לרכוש בכל בית מרקחת. אם תרצה, אסביר לך בהמשך גם איך להשתמש באופן היעיל ביותר ולאילו עוד דברים זה עוזר.. בהצלחה

../images/Emo194.gifרפואה חיצונית

היי איתמר אתה יודע, הרפואה הסינית ועולם הקונג פו התפתחו זה לצד זה, ואתה יכול לתאר לעצמך שמי שמתעסק באמנויות לחימה חוטף פה ושם, נפצע וזקוק לטיפול. התחום הזה של רפואה חיצונית (כזאת שמתמקדת בשריר-שלד ופחות בתפקוד האיברים הפנימיים) מכונה DIT-TA בסינית והוא ענף טיפולי יעיל מאוד שכולל דיקור, וגם תחומים נוספים: * נטילת צמחי מרפא בבליעה * מריחה מקומית של צמחי מרפא בצורת משחה, שמן או פלסטר מיוחד הספוג בהם * ריפוי במגע (שיאצו, טווינה, סוטאי - כל מני מקבילות אוריינטליות [מאוד מוצלחות] לפיזיותרפיה המערבית) * תרגילי תנועה משקמים תחום המכונה אוריקולותרפיה - דיקור האפרכסת האוזן - אמנם אינו שייך ל-DIT TA ישירות אבל אני מוצא אותו יעיל במיוחד לשיקום פציעות ספורט/אימון, ומשלב אותו במקרים אלה. תרגיש טוב ידידי

למעלה