שלום שאלה למבינים

taltaltal28

New member
שלום שאלה למבינים

אני למדתי קארטה שוטקן,אגרוף תיאלנדי,קרב מגע,והישרדות,וגיוגיסו בערך שנתיים מכל שיטה . מהנסיון שלי שימו ברחוב מספר אנשים זהים באותו משקל וכוח וכל אחד בדרגה זהה אך משיטה שונה. והתוצאה: האדם מהאגרוף תיאלנדי יביס כל אדם אחר . מסכימים? למעשה רק האבקות יכולה לגבור על כל אומנות לחימה כולל איגרוף תיאלנדי וניתן לראות זאת בתחרות K2

nage

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

גם ככה קשה להשאר ער בצהריים

תרגום לעברית:

הנושא הזה נדון לעייפה בפורום הזה, ונמאס על כולם. עשה חיפוש אחורה ותמצא עשרות שרשורים על הענין. אחרי שתקרא את מה שנאמר שם, אם יש לך מה לחדש בתחום, תוכל להתחיל כאן דיון חדש. אם אין לך מה לחדש, אני ממליץ לא להתעקש לדבר על כך כאן. דוגמא 1 דוגמא 2

tessen

New member
אז רגע אם בK1

המוכר נלחמים אחד על אחד, אז ב K2 זה בזוגות

Sham 69

New member
הסיבה היחידה שבגללה זה יקרה..

לוחמי תאילנדי יצוקים מפלדה..

RoyceGracie

New member
מחשבה שלי... ואולי של אחרים גם.

אימון של מואי תאי שנתיים בהחלט מניב תוצאות הרבה יותר מאימון שנתיים בקראטה או ברוב שיטות אחרות משום שמואי תאי נקלט מהר ונלמד מהר מאד. אך אני סבור שברמות גבוהות מאד, למשל אימון מואי תאי ואימון קראטה 20 שנה התוצאות יהיו שונות... בקיצור, לכל שיטה יש נטייה להביא את המתאמנים בה לרמות ברות יישום לאחר משך זמן שונה. אין שיטה, יש לוחם טוב... (ד"א, אני מסכים איתך לגבי מה שאמרת שלא רואים יותר מידי שיטות שעומדות במבחן המציאות נגד מואי תאי והאבקות, בזירות הגדולות יש כסף רב וקשה לי להאמין שאילו מישהו משיטה אחרת שחושב שהוא מסוגל הוא לא היה הולך) בזירת היו אפ סי היה פעם אחד שעושה אייקידו, הוא הפסיד מאד מהר ומאז לא ראיתי אנשים משיטות סיניות ויפניות (מידי פעם יש קונג פו).

למעלה