שלום, שאלה לי אליכם...

Crystal Dragon

New member
שלום, שאלה לי אליכם...

אני לא קבוע בפורום הזה אבל אשמח לתשובה בכל זאת.... בכל מקרה... לאחרונה יש לי חלומות נורא מעניינים ומוזרים... אחד מהם הוא על "לוחם אפל". ראיתי שיש גם פורום "חלומות" אבל נראה לי יותר מתאים לפנות לכאן עם השאלה הזאת. בכל מקרה אני לא יודע מאיפה קוראים לו כך אני פשוט יודע זאת... מישהו מוכן להסביר לי עליו? אולי מה מטרתו? אם מישהו יודע... אשמח לתשובה... אתכם התודה עומרי.

אוסיריס

New member
תפרט

אולי תנסה לתאר לי אותו איך הוא נראה היה לו משהו מיוחד(הוא אחז במזהו,הוא היה מפחיד,נחמד וכ'ו)

jbu

New member
היו לו עיניים זוהרות?

היו לו עיניים זוהרות? מה הירגשתה כשראיתה אותו ומה קרה שקמתה (מה הירגשתה וכו'). והאם יש מצב קבוע שהוא מופיעה? (שאתה עצוב, שמח ... בחלומות שלך) תספר כמה שאתה יכול.

Crystal Dragon

New member
טוב אז ככה...

ממה שאני זוכר... היו לו קעקועי פנים (צורות טרייבליסטיות כאלה). בקשר לעיניים זוהרות אני לא בטוח אבל יש אופציה שהיה לו. הוא גם לבש שריון שחור ממש מפואר אבל ממש! (אתם יודעים כאילו סורטט לגופו). שיער ארוך (אני חושב עד אמצע גבו בערך). אוזניים מחודדות (אבל זה אני לא בטוח יכול להיות שאני זוכר את האוזניים כך בגלל שאני אוצה צורת אוזניים זאת). ביד אחת אחז מטה אני חושב שביד שמאל (מפלדה או סוג אחר של מתכת, אבל בטוח מתכת כלשהיא). וביד ימין חרב מאסיבית ביותר א-סימטרית ומעוגלת בצורות דיי משונות שאני לא זוכר לכל אורך הלהב. זה אחרי שישבתי במשך איזה שעה אני חושב ורשמתי כל פרט ופרט על מראהו. מקווה שהיה מפורט מספיק... מבחינת הרגשה לא פחדתי ממנו... ממש לא פחדתי... הוא לא ניסה להטיל אימה... אבל הייתה הרגשה של ריספקט אל הבחור, אבל כשהתעוררתי הקצב לב שלי היה בשחקים ודיי הזעתי, אבל לא היה מעורב שום פחד או אימה ממנו. עכשיו למישהו יש יותר כיוון כדי שאני אוכל להבין?

כרמית.

New member
פתרון חלום לוחם אפל

קשה לי להתייחס לחלום בלי קונטקסט יותר רחב, אבל באופן כללי נדמה לי שאתה מנסה לגונן על מישהו ולא מצליח. הלוחם הוא החלק שבך שמנסה להילחם עבור מישהו, אתה פוחד לעשות זאת, אך יודע שזה הדבר הנכון לעשותו. אתה לא מצליח להילחם ממש, כנראה מפני שיש מכשולים אובייקטיבים שעומדים בדרכך. למרות זאת אתה לא פוחד מזה, ויודע שתצליח בצורה מסוימת בעתיד.

כרמית.

New member
פרשנות

הפרשנות שלי מבוססת על הרעיון היונגיאני של סמלים אנושיים קולקטיביים ועל סמלים ממיתולוגיות שונות מרחבי העולם. יהיה נחמד אם תספר לי עד כמה קרובה (או רחוקה) הייתי מן האמת. זה יסייע לי להעריך נכונה את כישורי הפרשנות שלי.

RainBird

New member
אוקי, לי יש חלום חוזר... בהתחלה יש המון אור כחול ואז ליוותן ענק נושא אותי על גבו, ואני מרגיש בטוח כשאני נכנס איתו למצולות, ואז החלום משתנה כמעט ברגע, כשאר אני מסתכל בתוך המים על אנשים שהם המשפחה שלי לכולם יש מסכות. ואז בדיוק כאשר הם מורידים אותן אני מתעורר. כרמית, לשיפוטך. ארדן

nubis

New member
איזה עוד חלומות

על דמויות רבות רושם היו לך בזמן האחרון? בברכה אלמוג

Crystal Dragon

New member
חלום נוסף שהיה לי.... ממש לפני כמה

דקות והוא דיי חוזר על עצמו כמו הלוחם האפל אני רואה קבר מלוכה..... והשמיים מלאים עננים וברקים שנפגשים במקום אחד בעוצמה.... אני מתקרב ואני רואה אדם ערום מכופף (לא ראיתי את איבריו הפרטיים) אני חושב שהוא התאבל.... אבל העור שלו היה מוזר כזה כאילו האיש הוא מת בעצמו... הוא בשלבי ריקבון והוא עומד על המצבה עצמה של הבן מלוכה... מכופף כמו חיית פרא... ואני לא יכול לראות את הפנים שלו... אני מתקרב לשאול אותו מה קרה... ואני נתקע בחומה בלתי נראית ואני מנסה לפרוץ אותה ולמצוא פתח כדי להיכנס ולא מוצא בסוף מרוב עצבים זעקתי זעקה... שהיא כל כך חזקה שכל הברקים והעננים שנפגשו בנקודה אחת.... פגעו בחומה והרסו אותה כאילו לא הייתה שם.... ושאני ממשיך להתקרב אליו, אני מגיע אלי ושואל אותו "האם אתה בסדר? אתה בריא?" אבל זה לא היה בעברית... בשניה שסיימתי לשאול אותו הוא מרים את הפרצוף במהירות והיו לו עיניים לבנות מתות ממש ממש זוהרות.... לא הספקתי לראות אפילו את ההבעה.... אני ישר התעוררתי ותפסתי מרחק מעצמי... ואז הדבר הכי מוזר קרה.... היה אשכרה ברק!! ממש אבל ואחריו בא רעם... באמצא הקיץ..... נכנסתי לאתרי מזג אוויר, שום מקום זה לא מצוין... וזה ממש היה חזק אני הייתי בטוח שכולם שמעו את זה אבל רק אני שמעתי והכלבים בכל השכונה התחילו לנבוח כמו מטורפים כל הקטע אחרי ההתעוררות באמת קרה

nubis

New member
גם החלימה הקודמת

וגם החלימה הזו מעידות על התעוררות של העצמי הפנימי. בהתיחסות לחלימה הזו: הקבר של בן המלוכה - מסמל את הניצוץ האלוהי הקבור העננים והברקים - מסמלים את העצמי הפנימי (העוצמה הפנימית) השומר / משרת - האישיות שמנותקת מניצוץ האלוהי ולכן נראית כמו גופה החומה - ההגנות וההדחקות שמנעו ממך להתפתח לאשיות עוצמתית כמו האביר האפל (העצמי הפנימי) ובכך להכיל את הניצוץ האלוהי. האיש האפור והאביר האפל הם אותו סמל בשינוי אחד חשוב האביר הוא האישיות בצורתה המיצגת את העצמי הפנימי ולכן נושאת בתוכה את הניצוץ האלוהי. האיש האפור הוא האשיות האוטומטית החברתית ללא הקשר המזין לעצמי הפנימי והמנותקת מהניצוץ האלוהי. הניצוץ האלוהי = הנשמה = האטמן העצמי הפנימי = האישיות בצורתה העוצמתית ביותר המסוגלת להכיל את הניצוץ האלוהי. בחלימה רתמתה את העצמי הפנימי (הברקים) לשחרור האישיות מהחומות ובכך התחלתה להתפתח לאישיות עוצמתית (העצמי הפנימי).

nubis

New member
אני אומר

בזה שהוסר מחסום אצלך בתת מודע כך שתצפה לתקופה של שינויים מהירים באישיות. בברכה אלמוג

Crystal Dragon

New member
ואם אני לא מעוניין בזה?

ואם אני חושב שלכמה השנים הקרובות עברתי מספיק התפתחות אשיותית\נפשית... מה אם אין לי כוח לזה יותר (לא אני לא עוסק בנושאים הקשורים לנושא הראשי של פורום זה) מה אם אני רוצה פשוט לעקב את זה כרגע?

nubis

New member
אז תפסיק

לשחרר דברים שקבורים אצלך. בברכה אלמוג

nubis

New member
תקרא

את ההודעה שלך בקשר להתעצבנות והחומה.

למעלה